spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 κομματάρα όμως, τους είχα δει όταν βγήκε αυτό το άλμπουμ. χτυπημένο πολύ; με καμμιά γρατζουνιά ζεις, παραπάνω ευτυχώς δεν μου έχει τύχει. edit; το φτερό μου έχουν φάει, έχει μεγάλο ξύσιμο, τώρα το θυμήθηκα (τόσο με νοιάζει )
pappous_soulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Έχει βουλιάξει η πόρτα του συνοδηγού, μάλλον με ρόδα από μηχανάκι. Τη προηγούμενη φορά είχε σκιστεί το πίσω αριστερά φτερό και είχε γδάρει και τη πόρτα. Ένα χιλιάρικο ζημία. Να δούμε τώρα τι θα μου πει ο φαναρτζής.
giorgos147 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ο Αντωναρος το είπε και το έκανε. Μόλις είδα σε αστικό "Δωρεάν wifi". Α ρε Αντωναρε.
frabalas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Έχει βουλιάξει η πόρτα του συνοδηγού, μάλλον με ρόδα από μηχανάκι. Τη προηγούμενη φορά είχε σκιστεί το πίσω αριστερά φτερό και είχε γδάρει και τη πόρτα. Ένα χιλιάρικο ζημία. Να δούμε τώρα τι θα μου πει ο φαναρτζής. Σου τυχαίνει συχνά;Έχεις σκεφτεί το Επικουρικό;
Pa0ki Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Έχει βουλιάξει η πόρτα του συνοδηγού, μάλλον με ρόδα από μηχανάκι. Τη προηγούμενη φορά είχε σκιστεί το πίσω αριστερά φτερό και είχε γδάρει και τη πόρτα. Ένα χιλιάρικο ζημία. Να δούμε τώρα τι θα μου πει ο φαναρτζής. Κάλυψε η ασφάλεια?
pappous_soulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Σου τυχαίνει συχνά;Έχεις σκεφτεί το Επικουρικό; Απ'το '09 το'χω τ'αμάξι, δεύτερη φορά που μου τυχαίνει. Με το επικουρικό τι παίζει; Κάλυψε η ασφάλεια? Ούτε καν.
frabalas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Απ'το '09 το'χω τ'αμάξι, δεύτερη φορά που μου τυχαίνει. Με το επικουρικό τι παίζει; Υπήρχε παλιά (νομίζω ακόμα...) ένα "κεφάλαιο" κίνησης γι αυτές ακριβώς τις φάσεις:"Το βρήκα έτσι το πρωί",πληρώναμε δε ένα επασφάλιστρο. Κοίτα το με την ασφαληστρική σου,κοίτα και το συμβόλαιο αν έχει θέση πληρωμής επικουρικού.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το συμβόλαιο σίγουρα δεν καλύπτει τη περίπτωση μου. Για το άλλο θα το κοιτάξω.
frabalas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το συμβόλαιο σίγουρα δεν καλύπτει τη περίπτωση μου. Για το άλλο θα το κοιτάξω. Το κατάλαβα πως δεν έχεις μικτή.Για το επικουρικό ρώτησα αν έχει επισήμασνση στην ανάλυση τιμολόγησης του ασφαληστηρίου σου.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχετε αδερφες σαν ευχομαι να σας φερουν εναν σαν και αυτους που κοροιδευεται να δω τι θα κανετε μετα... Ολα τα αρσενικα μεσα σε αυτο το φορουμ μαζευτηκαν... Φορεστε τολην μαλλινη μπλουζα σας μαζι με το σκαρπινη και βγειτε...
frabalas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχετε αδερφες σαν ευχομαι να σας φερουν εναν σαν και αυτους που κοροιδευεται να δω τι θα κανετε μετα... Ολα τα αρσενικα μεσα σε αυτο το φορουμ μαζευτηκαν... Φορεστε τολην μαλλινη μπλουζα σας μαζι με το σκαρπινη και βγειτε... Πως σούρθε;
slipknot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν είστε σαν και αυτούς που κοροϊδεύουμε σας φέρνω εγώ ο ίδιος την αδερφή μου να δω τι θα κάνετε μετά... 1
g_alkis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα είναι οι αδερφές ένθεν κι ένθεν να είναι καλές Τοξογκέι δεν λέω για σένα, για τις κανονικές λέω
Προτεινόμενες αναρτήσεις