leftermann Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 εμένα με αρέσει σε λέω. Αν ήταν κασέτα θα είχε λιώσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Χοχο Sent from my iPhone using Insomnia LTE?
mary Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μικρη λουλού.καταλαβες ε;;; "μαρεσει" και καλα... το εχουν λιωσει να το ακούν τα μικρα στο σπιτι 1
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έλα μωρή Ζηνοβία λεφτέρμαν, ντροπή των πατεράδων, είναι ανάγκη να βάζεις στα παιδιά σου την κάθε μέηνστρημ αηδία του διαδικτύου να πούμε; Άν θέλεις σώνει και καλά να τους βάλεις τραγούδια με πουλιά, βάλτους αντρίκια όπως αυτό http://www.youtube.com/watch?v=nYc09Xqy3hE ή έστω αυτό http://www.youtube.com/watch?v=ZtNNUC79UYY 2
little loulou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 μικρη λουλού.καταλαβες ε;;; "μαρεσει" και καλα... το εχουν λιωσει να το ακούν τα μικρα στο σπιτι Λίγες ώρες μαζί του και τον ψυχολόγησες αμέσως! Βγάλε κι άλλα στην φόρα!!!
mary Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πω τι με θυμισες τωρα freedubus.... πάω σε ενα φιλικό σπίτι με 4 κορίτσια(ηλικίας 5-13) και κανω το λαθος να τους παω δώρο ολοκληρη θήκη με τα cd και τα dvd mazoo and the zoo.. ε δε παίζει να μιλήσαμε παραπάνω απο μια ώρα ήσυχα... το χαν λιώσει τον παπαγάλο και εναν άλλο που δε θυμαμαι.... αλλά πολύ φάτσες ρε γμτ....πολύ ομορφιά τα άτιμα.....δε σου πάει καρδιά να τα χαλάσεις χατίρι... Ετσι ειναι μικρή λουλου....οτι τραγούδια ακούν τα παιδιά το μαθαίνουν και οι γονείς στο τέλος και τους "αρεσει" κιόλα
freedubus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πω τι με θυμισες τωρα freedubus.... πάω σε ενα φιλικό σπίτι με 4 κορίτσια(ηλικίας 5-13) . αλλά πολύ φάτσες ρε γμτ....πολύ ομορφιά τα άτιμα.....δε σου πάει καρδιά να τα χαλάσεις χατίρι... ναι...ναι... συμφωνώ... 4
leftermann Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 σκατόφλωρε φρηντούμπα, τα παιδιά μου μεγαλώνουν με μπλακ σάμπαθ και άηρον μέηντεν. Το πουλάκι τσίου το ακούω όταν αυτά κοιμούνται μόνο. 6
Chrisxxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 - Τι κολώνια φοράς; - Κλαιν Μαιν. - .... - .... σιγη, τι έγινε σκέφτομαι. - ... - .... 2 σιγές, καμια μαλακια θα είπα αλλά τι; - .... - .... 3 σιγές, σκέψου, σκέψου! Λαμπάκι πάνω απο το κεφάλι - Calvin Ma... εεεε, Calvin Klein. 1
Praetorianos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έχω μια συνάδελφο η οποία κάθε απόγευμα γυρίζει με το αμάξι της κάποιον από τη δουλειά σπίτι. Μέχρι τώρα έχω πετύχει ένα συνάδελφο, ένα προϊστάμενο και τον διευθυντή τμήματος. Έτσι όπως (ξε)σκίζεται αυτή η κοπέλα να εξυπηρετήσει κόσμο, προβλέπω ότι θα πάει πολύ μπροστά στη ζωή της και κάτσε εσύ μλκ να παίζεις με τα Εξελ. Επίσης, το HR θέλοντας να διασταυρώσει αν όντως έχω σπουδάσει αυτά που λέω πήρε τηλ στην ΑΣΟΕΕ. Όχι μόνο έπιασε γραμμή, παρόλες τις φήμες περί του αντιθέτου, αλλά την εξυπηρέτησαν στη γραμματεία πάραυτα εις την Αγγλικήν μάλιστα. Όποιος ματαξαναπεί και κακομοιριάσει για την οργάνωση των ελληνικών πανεπιστημίων, να του καεί το λάπτοπ.
Toufas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 φλωρε φρινταμπα http://www.youtube.com/watch?v=J4eOoERh8xU
status Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 σκατόφλωρε φρηντούμπα, τα παιδιά μου μεγαλώνουν με μπλακ σάμπαθ και άηρον μέηντεν. Το πουλάκι τσίου το ακούω όταν αυτά κοιμούνται μόνο. Αντίσταση και έτσι. Έχω μια συνάδελφο η οποία κάθε απόγευμα γυρίζει με το αμάξι της κάποιον από τη δουλειά σπίτι. Μέχρι τώρα έχω πετύχει ένα συνάδελφο, ένα προϊστάμενο και τον διευθυντή τμήματος. Έτσι όπως (ξε)σκίζεται αυτή η κοπέλα να εξυπηρετήσει κόσμο, προβλέπω ότι θα πάει πολύ μπροστά στη ζωή της και κάτσε εσύ μλκ να παίζεις με τα Εξελ. Επίσης, το HR θέλοντας να διασταυρώσει αν όντως έχω σπουδάσει αυτά που λέω πήρε τηλ στην ΑΣΟΕΕ. Όχι μόνο έπιασε γραμμή, παρόλες τις φήμες περί του αντιθέτου, αλλά την εξυπηρέτησαν στη γραμματεία πάραυτα εις την Αγγλικήν μάλιστα. Όποιος ματαξαναπεί και κακομοιριάσει για την οργάνωση των ελληνικών πανεπιστημίων, να του καεί το λάπτοπ. Τι λες ρε, χάλασε ο κόσμος..το 21/12/2012 μας πλησιάζει με δρασκελιές.. Πάντως, στο ΤΕΙ σήμερα είχαν απεργία, έπεσε φιρμάνι ότι θα απολυθούν οι υπάλληλοι 2οβάθμιας εκπαίδευσης, και παράτησαν τις δουλειές τους, πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο στη λέσχη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις