Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

μικρη λουλού.καταλαβες ε;;;

"μαρεσει" και καλα...

το εχουν λιωσει να το ακούν τα μικρα στο σπιτι

• Like 1
Δημοσ.

Έλα μωρή Ζηνοβία λεφτέρμαν, ντροπή των πατεράδων, είναι ανάγκη να βάζεις στα παιδιά σου την κάθε μέηνστρημ αηδία του διαδικτύου να πούμε; Άν θέλεις σώνει και καλά να τους βάλεις τραγούδια με πουλιά, βάλτους αντρίκια όπως αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=nYc09Xqy3hE

ή έστω αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=ZtNNUC79UYY

• Like 2
Δημοσ.

μικρη λουλού.καταλαβες ε;;;

"μαρεσει" και καλα...

το εχουν λιωσει να το ακούν τα μικρα στο σπιτι

Λίγες ώρες μαζί του και τον ψυχολόγησες αμέσως! :-D

Βγάλε κι άλλα στην φόρα!!!

Δημοσ.

πω τι με θυμισες τωρα freedubus....

πάω σε ενα φιλικό σπίτι με 4 κορίτσια(ηλικίας 5-13) και κανω το λαθος να τους παω δώρο ολοκληρη θήκη με τα cd και τα dvd mazoo and the zoo..

ε δε παίζει να μιλήσαμε παραπάνω απο μια ώρα ήσυχα...

το χαν λιώσει τον παπαγάλο και εναν άλλο που δε θυμαμαι....

αλλά πολύ φάτσες ρε γμτ....πολύ ομορφιά τα άτιμα.....δε σου πάει καρδιά να τα χαλάσεις χατίρι...

Ετσι ειναι μικρή λουλου....οτι τραγούδια ακούν τα παιδιά το μαθαίνουν και οι γονείς στο τέλος και τους "αρεσει" κιόλα :-D

Δημοσ.

πω τι με θυμισες τωρα freedubus....

πάω σε ενα φιλικό σπίτι με 4 κορίτσια(ηλικίας 5-13) .

αλλά πολύ φάτσες ρε γμτ....πολύ ομορφιά τα άτιμα.....δε σου πάει καρδιά να τα χαλάσεις χατίρι...

ναι...ναι...

συμφωνώ...

ferguson.jpg

• Like 4
Δημοσ.

σκατόφλωρε φρηντούμπα, τα παιδιά μου μεγαλώνουν με μπλακ σάμπαθ και άηρον μέηντεν. Το πουλάκι τσίου το ακούω όταν αυτά κοιμούνται μόνο.

• Like 6
Δημοσ.

- Τι κολώνια φοράς;

- Κλαιν Μαιν.

- ....

- ....

σιγη, τι έγινε σκέφτομαι.

- ...

- ....

2 σιγές, καμια μαλακια θα είπα αλλά τι;

- ....

- ....

3 σιγές, σκέψου, σκέψου! Λαμπάκι πάνω απο το κεφάλι

- Calvin Ma... εεεε, Calvin Klein.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μια συνάδελφο η οποία κάθε απόγευμα γυρίζει με το αμάξι της κάποιον από τη δουλειά σπίτι. Μέχρι τώρα έχω πετύχει ένα συνάδελφο, ένα προϊστάμενο και τον διευθυντή τμήματος. Έτσι όπως (ξε)σκίζεται αυτή η κοπέλα να εξυπηρετήσει κόσμο, προβλέπω ότι θα πάει πολύ μπροστά στη ζωή της και κάτσε εσύ μλκ να παίζεις με τα Εξελ.

Επίσης, το HR θέλοντας να διασταυρώσει αν όντως έχω σπουδάσει αυτά που λέω πήρε τηλ στην ΑΣΟΕΕ. Όχι μόνο έπιασε γραμμή, παρόλες τις φήμες περί του αντιθέτου, αλλά την εξυπηρέτησαν στη γραμματεία πάραυτα εις την Αγγλικήν μάλιστα.

Όποιος ματαξαναπεί και κακομοιριάσει για την οργάνωση των ελληνικών πανεπιστημίων, να του καεί το λάπτοπ.

Δημοσ.

σκατόφλωρε φρηντούμπα, τα παιδιά μου μεγαλώνουν με μπλακ σάμπαθ και άηρον μέηντεν. Το πουλάκι τσίου το ακούω όταν αυτά κοιμούνται μόνο.

Αντίσταση και έτσι.

Έχω μια συνάδελφο η οποία κάθε απόγευμα γυρίζει με το αμάξι της κάποιον από τη δουλειά σπίτι. Μέχρι τώρα έχω πετύχει ένα συνάδελφο, ένα προϊστάμενο και τον διευθυντή τμήματος. Έτσι όπως (ξε)σκίζεται αυτή η κοπέλα να εξυπηρετήσει κόσμο, προβλέπω ότι θα πάει πολύ μπροστά στη ζωή της και κάτσε εσύ μλκ να παίζεις με τα Εξελ.

Επίσης, το HR θέλοντας να διασταυρώσει αν όντως έχω σπουδάσει αυτά που λέω πήρε τηλ στην ΑΣΟΕΕ. Όχι μόνο έπιασε γραμμή, παρόλες τις φήμες περί του αντιθέτου, αλλά την εξυπηρέτησαν στη γραμματεία πάραυτα εις την Αγγλικήν μάλιστα.

Όποιος ματαξαναπεί και κακομοιριάσει για την οργάνωση των ελληνικών πανεπιστημίων, να του καεί το λάπτοπ.

Τι λες ρε, χάλασε ο κόσμος..το 21/12/2012 μας πλησιάζει με δρασκελιές.. Πάντως, στο ΤΕΙ σήμερα είχαν απεργία, έπεσε φιρμάνι ότι θα απολυθούν οι υπάλληλοι 2οβάθμιας εκπαίδευσης, και παράτησαν τις δουλειές τους, πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο στη λέσχη..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...