caution Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 "αλογόκριτο"; Υπάρχει αυτή η λέξη; Χλιμίντρισμα μου ήρθε...
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 όντως. άργησα 2 πόστ. Επ, Κόζιον, πούσαισύ ρε;
caution Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Sup λεφτερμαν! Τι κάνει το μακρύ pc σου και το γρήγορο πουλί σου; Wait a mi... ανάποδα! 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μακαρόνια με κιμά θα τραγουδήσεις στην κοπέλα ρε; να τσι ανοίξω την όρεξη πάντως μετανιώνω που δεν άκουγα Σάκη τόσα χρόνια είναι θεός α?! ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gatokoritso Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με θυμισες το αξεπεραστο 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 κάποια μέρα το ξέρω καλά θα γυρίσεις ξανά θα μου πεις πως μετάνιωσες γι ’αυτό, φεύγω πρώτος εγώ πρέπει τρόπο να βρω να υπάρχω χωρίς εσένα!!!!!!!!!!!!!δυνατό!! συγκίνηση και ανατριχίλα μπροστά στο υπέρτατο ον που ακούει στο όνομα ΟΣΑΚΗΣΟΡΟΥΒΑΣ
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Sup λεφτερμαν! Τι κάνει το μακρύ pc σου και το γρήγορο πουλί σου; Wait a mi... ανάποδα! το ένα ξεσκίζει και το άλλο σκυλοβαριέται. Μάντεψε ποιό κάνει τι Χιντ: είσαι απατεώνας ρε, τα γκομενάκια ακόμα να φανούν... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Νικοκ αγορι μου τι σου εκαναν?
caution Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 με θυμισες το κακόγουστο LMFTFY! Πω πω αυτές οι "κωμωδίες" έχουν συνδυαστεί στο μυαλό μου με καλοκαίρι απόγευμα σε νησί και να είσαι στο κρεβάτι μεταξύ hangover και κώματος. Και να βαριέσαι να κλείσεις την τηλεόραση. το ένα ξεσκίζει και το άλλο σκυλοβαριέται. Μάντεψε ποιό κάνει τι Χιντ: είσαι απατεώνας ρε, τα γκομενάκια ακόμα να φανούν... Είναι βαρετά τα AMD, ναι...
gatokoritso Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ντιπ για ντιπ καμενο ειναι.οποτε πετυχαινω το συγκεκριμενο φτιαχνω κοιλιακους.
nicoc89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Νικοκ αγορι μου τι σου εκαναν? με την έσπασαν θείο stormrain κ με βγαίνει η ανάγκη για Σάκη απ δω κ πέρ θα φτύνω τσι γκόμενες σα τα κουκούτσια θα τσι αλλάζω σα τα υποκάμισα Fuck the world, fuck the bitches seize the day & kill the snitches ξύλο στους ρουφιάνους
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Οχι οχι μην μπαινεις σε αυτο το τριπακι, δεν υπαρχει πραγματικη αναγκη για Σακη. Υπαρχει η ψευδης αναγκη για Σακη που αντιμετωπιζεται ανετα ακουγοντας καμια ροκια (ή καμια χιπχοπια αν σε εχω κοψει καλα) και υπαρχει και η μεθοδευμενα υποκριτικη αναγκη για Σακη αμα θελουμε να παμε με τα νερα καμιας Ρουβιτσας που αντιμετωπιζεται εκ του αποτελεσματος Αλλα ναι, ξυλο στους ρουφιανους! 1
noob Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 συγνωμη..δεν ηθελα να σε απογοητευσω.. Mην το κάνεις χειρότερο απ΄ ό,τι είναι... Mέχρι μεθαύριο θα μου 'χει περάσει.. ελπίζω δηλαδή... 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ακούω από έξω το σκυλί να κάνει χαρές σε κάποιον ανοίγω την πόρτα και βλέπω να την χαιδεύει ένας άγνωστος και αυτό να κάνει αγάπες. σκυλί με ένσικτα φύλαξης -κτητικότητας όχι αστεία.
nicoc89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Οχι οχι μην μπαινεις σε αυτο το τριπακι, δεν υπαρχει πραγματικη αναγκη για Σακη. Υπαρχει η ψευδης αναγκη για Σακη που αντιμετωπιζεται ανετα ακουγοντας καμια ροκια (ή καμια χιπχοπια αν σε εχω κοψει καλα) και υπαρχει και η μεθοδευμενα υποκριτικη αναγκη για Σακη αμα θελουμε να παμε με τα νερα καμιας Ρουβιτσας που αντιμετωπιζεται εκ του αποτελεσματος Αλλα ναι, ξυλο στους ρουφιανους! έβαλα Σάκη να γελάσω λίγο αυτό άκουγα αλλα είπα να το αλλάξω μετά τις 4ης ώρες που έπαιζε οι χιπχοπιές που ακούω θα μου έδιναν ένα ζμπρόξιμο να κάνω πράγματα που δε πρέπει θέλω κάτι να με χαλαρώσει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις