cthulhucarbide Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι είναι ο λιποσυλλέκτης αλλά μάλλον όχι. Εμένα βουλώνει συνέχεια η μεταλλική σίτα που έχει (από τα σκουπιδάκια του πλυσίματος των πιάτων κυρίως) και μου την σπάει να την καθαρίζω γιατί είναι σίχαμα. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε πλαστικές σίτες και να τις πετάω. Έχουν 1,55€ οι 2 αλλά δεν τρελένομαι σαν λύση. Βέβαια θα μπορούσα να βγάλω τελείως τις σίτες και να φεύγουν όλα χύμα, δεν ξέρω γιατί δεν είναι καθιερωμένο αυτό
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 πλλλάκα κάνεις, βγάλε την σίτα να βρεις την υγειά σου. Σου λέω εγώ ζουπάω και τα αποφάγια να φύγουν στην αποχέτευση, είναι ένας μικρός σκουπιδοφάγος. Λιποσυλλέκτης σιφώνι αλλά δεν έχει σημασία, νόμιζα βούλωνε μέσα, η αποχέτευση ξερωγώ.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Όσο το σκέφτομαι δεν καταλαβαίνω τι κάνουν οι σίτες, αφού μαχαιροπίρουνα και τέτοια δεν χωράνε να τα χάσεις. Σιφόνι έχω. Λες να τα βγάλω όλα ε, και να φεύγουν χύμα. Αυτό θα κάνω
slipknot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Όσο το σκέφτομαι δεν καταλαβαίνω τι κάνουν οι σίτες, αφού μαχαιροπίρουνα και τέτοια δεν χωράνε να τα χάσεις. Σιφόνι έχω. Λες να τα βγάλω όλα ε, και να φεύγουν χύμα. Αυτό θα κάνω Κι άμα πέσει μέσα η βέρα;
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τέτοιο έχει. Και απόπάνω έχει τέτοιο, το οποίο και βουλώνει
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ε μην το συζητάς, βγάλε το απο πάνω τέτοιο και άσε σκέτο το από κάτω τέτοιο. 12 χρόνια τώρα δεν έχει βουλώσει τίποτα. Καίνε διόδια. Στην Μαλακάσα. Τους αλήτες. Τους τραμπούκους. Ντροπή. Καταδικάζω απερίφραστα.
Valerie_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 σκουπιδοφάγος; εγώ έχω ένα μικρούτσικο σετ σκουπάκι-φαρασάκι και μαζεύω ότι μένει στον νεροχύτη και στη σίτα (γιατί όντως έιναι αηδία να τα πιάσεις) τα πετάω και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Valerie_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 α δεν κάνει άντρας να έχει σκουπάκι φαρασάκι;
nickarmy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 τέτοιο πράμα δεν έχει ο νεροχύτης; τετοιο εχω και μου βούλωσε μια φορά βέβαια ανοιξε με τουμποφλον και δεν είχα αλλο θεμα αλλά βαριέμαι να προσέχω και να εχω να βγάζω μια σαρκα απο το νιπτήρα ...
Silverage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 α δεν κάνει άντρας να έχει σκουπάκι φαρασάκι; Όχι. 1
noob Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 α δεν κάνει άντρας να έχει σκουπάκι φαρασάκι; Ινσόμνια είσαι... τιναυταπουλές...θα πέσει ο server να σε κάψει 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Όχι. Ινσόμνια είσαι... τιναυταπουλές...θα πέσει ο server να σε κάψει As i expected. έχω το ελαφρυντικό της νεοαφιχθείσας οκ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις