Physics_Rulez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πηγα στο μαγαζι του σκαρμουτσου εδω στο λονδινο, πολυ καλο φαγητο. Βάζω στοίχημα ότι θα είναι απολαυστικό, αλλά με πόσα τρως εκεί για να χορτάσεις;
Liverpool89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) liverpool τελικα βγηκες με το κοριτσι; Αυριο κατα της 18:30 αν ειμαι καλα..... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από Liverpool89
chill Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τα "άσχημα" του να μένεις μόνος: Σηκώθηκα μεσημέρι σήμερα, μαγείρεψα σνίτσελ με πατάτες έφαγα κατα τις 5.....τηλέφωνο στην τελευταία μου μπουκιά. "Να κανονίσουμε κανενα buzz;" Άντε να κανονίσουμε απαντάω και μια ώρα μετά χτυπάει το πρώτο κουδούνι. Η πόρτα έκλεισε τελευταία φορα στις 4'30 περίπου το πρωί και μέχρι αυτήν την ώρα μάζευα το άνω κατω σπίτι καθότι δεν μπορω να κοιμηθώ αν η οικία δεν είναι τζιτζί. Ο απολογισμός απο 8 επισκέπτες(3 άντρες-5 γυναίκες) 21 μπύρες 3 μπουκάλια λευκό κρασί Δυο κουτιά γλυκά 5 σουβλάκια 2 πίτσες γίγας 3 club 2 σαλάτες 3 coce 1,5lt Άπειρα αποτσίγαρα Άπειρα lays Και σχεδόν 11ωρες με FIFA, buzz, guitar hero, pictionary και taboo. Το μονο που ήθελα Σάββατο βράδυ ήταν να δω καμία ταινία solo και να σαπίσω στον ύπνο . Ευελπιστώ η Κυριακή μου τουλάχιστον να ναι έτσι.... Αναμένοντας το ξημέρωμα να δω αν εχει συννεφιά για να απλωσω ρούχα. 1
frabalas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Τα "άσχημα" του να μένεις μόνος: Σηκώθηκα μεσημέρι σήμερα, μαγείρεψα σνίτσελ με πατάτες έφαγα κατα τις 5.....τηλέφωνο στην τελευταία μου μπουκιά. "Να κανονίσουμε κανενα buzz;" Άντε να κανονίσουμε απαντάω και μια ώρα μετά χτυπάει το πρώτο κουδούνι. Η πόρτα έκλεισε τελευταία φορα στις 4'30 περίπου το πρωί και μέχρι αυτήν την ώρα μάζευα το άνω κατω σπίτι καθότι δεν μπορω να κοιμηθώ αν η οικία δεν είναι τζιτζί. Ο απολογισμός απο 8 επισκέπτες(3 άντρες-5 γυναίκες) 21 μπύρες 3 μπουκάλια λευκό κρασί Δυο κουτιά γλυκά 5 σουβλάκια 2 πίτσες γίγας 3 club 2 σαλάτες 3 coce 1,5lt Άπειρα αποτσίγαρα Άπειρα lays Και σχεδόν 11ωρες με FIFA, buzz, guitar hero, pictionary και taboo. Το μονο που ήθελα Σάββατο βράδυ ήταν να δω καμία ταινία solo και να σαπίσω στον ύπνο . Ευελπιστώ η Κυριακή μου τουλάχιστον να ναι έτσι.... Αναμένοντας το ξημέρωμα να δω αν εχει συννεφιά για να απλωσω ρούχα. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι κουβαλάγανε το κατιτίς τους (μάσα-πιώμα) και έμεινε και γκανιότα για το σπίτι.Ζηλεύω... Εμείς παλιά το ρίχναμε και στη ψιλοπαρτούζα άμα βρισκώμασταν "πάνω από τρεις και σκύλο",παίζεται άραγε ακόμα έτσι το παιχνίδι;
Toufas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Βάζω στοίχημα ότι θα είναι απολαυστικό, αλλά με πόσα τρως εκεί για να χορτάσεις; 1
slipknot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Συχνά είναι πολύ πιο hot μια "αθώα" φάτσα σε σχέση με μια busty που τα έχει βγάλει όλα έξω. Για εμένα τουλάχιστον 1
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 give and save http://youtu.be/tQAWc015Coc μερες 1
gatokoritso Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 καλες τιμες αλλα πολυ βασικες γευσεις.για τους ξενους καλα ειναι υποθετω.για πες τουφακο τι παραγγειλες?εγω θα τσιμπαγα ετσι για τ γευση φετα,παστουρμαδοπιτα,σπανακοριζο και τα λουκανικα+γυρο.
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 μπεχ, μέρα φαγητού μαη ας, 3 άτομα και την βγάλαμε με 1,5 κιλό παϊδάκια αρνίσια, μισό κιλό παντσέτα, μισό κιλό συκώτι και δυο μικρές λουκανικάρες. Κράησις, φάκιν κράησις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις