cthulhucarbide Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Στην πικ που έβαλες δεν φαίνεται καλά ο κώλος, οπότε λεπτομέρειες ασήμαντες φαίνονται περισσότερο. Αυτό εννούσα
Gtr34 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 4gb έχω. Laptop. Τώρα μου λέει ότι τα 3 είναι usable Αν περάσεις στα 64 θα μπορεί το pc να χρησιμοποιήσει και τα 4
linkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Στην πικ που έβαλες δεν φαίνεται καλά ο κώλος, οπότε λεπτομέρειες ασήμαντες φαίνονται περισσότερο. Αυτό εννούσα Nαι ρε μαν, χαβαλε κανω. ice skater ειναι η κοπελα, οχι τσοντου για να φαινεται ο πατος in detail. οταν κυκλοφορησει το performance της στο youtube τσεκαρε το.
Valerie_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχουν τσουπωτα κωλαρακια ,στεγνο,γραμμωμενο αβυζο σωμα εχουν
christos_0b Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 4gb έχω. Laptop. Τώρα μου λέει ότι τα 3 είναι usable Τσεκαρε bios , ποση μνημη λεει εκει "usable" , αν εκει σου εχει αποδεσμευμενα και τα 4 ναι βαλε 64bit win7, αν σου εχει ομως αυτο το ενα gb δεσμευμενο και στα bios ειναι αλλο θεμα. 1
viper2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 αν έχεις όρεξη, βάλτα σε VM πρώτα...linkin, pics or it didn't happen... Που λες. Το είχα ξεχάσει οτι έχω vmware... Thanks
nicoc89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 πέρσι τέτοιο καιρό ήμουν στρατό πως περνάει ο καιρός ρε μπούστ Aκομα και με τον παραμεσο αβαφτο?? φυσικά
gang Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Και εγώ το ίδιο. Και σαν σήμερα έπαιρνε μετάθεση ο κολλητός μου μέσα στην μονάδα... 1
*nenya* Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μερικές sexy figure skating athletes: (Σημ.: στις 2 τελευταίες φωτό είναι η ίδια αθλήτρια.) 3
frabalas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μα είναι θέμα φυσικής.Με τα g που αναπτύσονται στις κινήσεις,πρέπει να υπάρχει γερή έδρα να τις αποσβέσει. Δεν μιλάμε για λεπτεπίλεπτες μπαλαρίνες,όπου το βάρος είναι ανασταλτικός παράγων στις αέρινες κινήσεις τους. Μιλάμε για εξωβαρυτικές επιταχύνσεις που ένα σώμα χωρίς πάτο/αμορτισέρ θα τις έστελνε άκλαυτες στον ορθοπεδικό,ακόμη και σε ένα τριπλό άξελ... Γι αυτό και η ωφέλιμη προσφορά τους περιορίζεται στη μετεφηβική ηλικία,άντε και μέχρι τα πρώτα ...έντε,μετά θεωρούνται παλαίμαχες.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Φακ οφ.... Παω να ξυριστω, μενει απο μπαταρια η μηχανη στην επιμαχη περιοχη.... Παω να στεγνωσω τα μαλλια μου καιγεται το σεσουαρ.... Παω να φτιαξω το μαλλι, τα πισω καγκελο πανω.... Τι αλλο, θα μας κατσει γκομενα με περιοδο μου φαινεται σημερα....
frabalas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Φακ οφ.... Παω να ξυριστω, μενει απο μπαταρια η μηχανη στην επιμαχη περιοχη.... Παω να στεγνωσω τα μαλλια μου καιγεται το σεσουαρ.... Παω να φτιαξω το μαλλι, τα πισω καγκελο πανω.... Τι αλλο, θα μας κατσει γκομενα με περιοδο μου φαινεται σημερα.... Κwλο,maybe;Mouth; 2
*nenya* Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μιλάμε για εξωβαρυτικές επιταχύνσεις που ένα σώμα χωρίς πάτο/αμορτισέρ θα τις έστελνε άκλαυτες στον ορθοπεδικό,ακόμη και σε ένα τριπλό άξελ... Το συγκεκριμένο είναι απ'τα πιο δύσκολα άλματα. Άρα έπρεπε να πεις 'ακόμη και σε ένα τριπλό Sal chow (ή Toe Loop ή Flip)' που θεωρούνται πιο εύκολα. (Sorry, είμαι figure skating addict)
frabalas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το συγκεκριμένο είναι απ'τα πιο δύσκολα άλματα. Άρα έπρεπε να πεις 'ακόμη και σε ένα τριπλό Sal chow (ή Toe Loop ή Flip)' που θεωρούνται πιο εύκολα. (Sorry, είμαι figure skating addict) Respect για τη διόρθωση,συγχώρεσέ μου το λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις