Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντα είχα την απορία, αυτοί οι καλλιτέχνες στο μπόλουλινγκ, αυτοί ντε, που ρίχνουν όλο στυλ και χάρη την μπάλα, οι γνώστες και καλά, δεν στραμπουλάνε τα αρχίδια τους;

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Στο City gate μπορεις με 5 ευρώ να παιξεις απο τις 9 μεχρι τις 5 αν θυμαμαι καλα. ΕΠίσης δοκιμασε να τα συνδυασεις' date=' τρελο γελιο.[/quote']

Ειναι μακρυά απο μας , άσε που δω ανατολικά μαζεύονται τα καλα...

πάντα είχα την απορία' date=' αυτοί οι καλλιτέχνες στο μπόλουλινγκ, αυτοί ντε, που ρίχνουν όλο στυλ και χάρη την μπάλα, οι γνώστες και καλά, δεν στραμπουλάνε τα αρχίδια τους;[/quote']

Τους χάζευα λιγο σημερα, δεν σταυρωνουν ολοι πόδι.

Δημοσ.

Ήδη έχει θέματα, κάνουν πενθήμερη απεργία για τα δεδουλευμένα τους, ο Λυμπέρης έχει βαρέσει κανόνι και δεν έχει αναφέρει τι θα κάνει τα ραδιόφωνα του... μαλακία γιατί δεν έχουν μείνει αρκετοί ποιοτικοί non-playlist ραδιοφωνικοί σταθμοί...

• Like 1
Δημοσ.

@Mary1

Τι playboy κοπέλα μου;

Που βρισκόμαστε; στο 1972;

Άλλαξαν οι εποχές..

Πετάει στην sd ταινίες και video και ξελαμπικάρει το μάτι του...

Δημοσ.

Καλά κ συ το ''συμφώνησε'' τόσος κόσμος debatable.Το υφάκι του Τόξο δε κάθεται καλά κ πάει μπούγιο η δουλειά.

Δεν ειναι μονο αυτο το περιστατικο , ειναι και αλλα . Το συγκεκριμενο ατομο σε πμ που ειχαμε με ειχε αποκαλεσει κατι σχετικο με κουμμουνι..ε να σε πληροφορησω , οτι εχω ενα σωρο φιλους καραδεξιους και ποτε δεν ειχα προβλημα συυγκρουσης αποψεων ακομη και με ατομα που ειναι θαυμαστες του Αδωνη. Ποτε κανεις δεν με ειχε πει κατι τετοιο. Αρα δεν νομιζω οτι η ακραια και η γραφικη ειιμαι εγω..ποτε δεν ειχα προβλημα με τον δεξιο ιδεολογικα χαρτη. Δεν εχω τσακωθει ποτε ... ομως. Εδω καθε φορα γινεται της Κορεας σε θεματα που απτονται πολιτικα. Δλδ εχω αρχισει και προβληματιζομαι..
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν θέλετε να σχολιάσετε (ήτοι να συνεχίσετε) νήματα τα οποία έχουν κλειδωθεί, μπορείτε να το κάνετε με προσωπικά μηνύματα. Εκεί, γράψτε ό,τι θέλετε για τους μπας κλας που δε σας καταλαβαίνουν, για την αδικία της κοινωνίας, για ό,τι θέλετε.

Σε κάθε περίπτωση, τα νήματα έχουν κλειδωθεί για συγκεκριμένους λόγους. Αν θέλετε να τους πληροφορηθείτε ή να διαφωνήσετε με αυτούς, επικοινωνήστε απευθείας με κάποιο αρμόδιο συντονιστή ή με το διαχειριστή, για να διατυπώσετε τις αντιρρήσεις σας.

Δεν είναι το ΟΟΤ ο χώρος όπου συνεχίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτε. Έχω δείξει ήδη εξαιρετικά μεγάλη ανοχή απέναντι σε χρήστες που έχουν κατορθώσει να συγκεντρώσουν ποινές και αποκλεισμούς από τη μισή διαχειριστική ομάδα για προβληματική συμπεριφορά και κάποια στιγμή τα περιθώρια να δείχνουμε κατανόηση εξαντλούνται.

Είτε θα σεβαστείτε τους όρους χρήσης, είτε θα αναζητήσετε περισσότερο φιλόξενη στέγη, αλλού. Δε γίνεται να κάνουμε διαρκώς τα στραβά μάτια γιατί "έτσι είναι" ο ένας και ο άλλος χρήστης. Τα ίδια άτομα, μονίμως δημιουργούν πρόβλημα. Αρκετά.

Δημοσ.

Eλα που μου συγκρινεις αυτο με την Ταυλορ , που ειναι θεα , εξυπνη , γυναικαρα και τργουδιστιαρα . Ειναι 1.80 , αντε μην την στειλω να σε δειρει . Ειναι τραγουδι για το μπουλιγκ που πεθαινει πολυς κοσμος στην Αμερικη. Ειναι ωραιο ειδικα εκει με τα διμετρα που χτυπανε τον γκει . Ὃλοι οι λουζρες καμμενοι μολις αποκτησουν λιγη δυναμη νομιζουν κατι εγιναν.Το δικο μου εχει μηνυμα . Αρα ειναι καλυτερο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...