dimitra_m3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 αν μου κάνεις εγγονή, θέλω το όνομα μου 1
alex_000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Με στεναχωρεί πολύ όταν βλέπω κάποιον να προσπαθεί σοβαρά, αλλά να μην τα καταφέρνει. Έχει άπειρο κόσμο που ξυνει τα @@ του, που δεν έχει προσπαθήσει για τίποτα άλλα παρόλα αυτά είναι συνέχεια στην κλάψα. Δυστυχώς, άδικα κάποιοι παρόλο που κάνουν ότι μπορούν.. δεν τα καταφέρνουν. 1
Valerie_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στις πόσες άσπρες τρίχες βάφουμε τα μαλλιά;
agrio.imeros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στις πόσες άσπρες τρίχες βάφουμε τα μαλλιά; Όταν το κεφάλι σου θα μοιάζει σαν τη Θύρα 4 ... 1
noob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στις πόσες άσπρες τρίχες βάφουμε τα μαλλιά; Άμα τις κατοστήσεις.. (δε σου το εύχομαι)
Valerie_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Όταν το κεφάλι σου θα μοιάζει σαν τη Θύρα 4 ... νομίζω πως έχω ακόμα τότε! Άμα τις κατοστήσεις.. (δε σου το εύχομαι) μου λέιπουν 98 !
noob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 μου λέιπουν 98 ! Είσαι σε καλό δρόμο, συνέχισε έτσι. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στις πόσες άσπρες τρίχες βάφουμε τα μαλλιά; Στις οσες αρχισει να σε ενοχλει Παντως (ασχετο) υπαρχει ενας τυπος γυναικων (μεγαλυτερης ηλικιας βεβαια) που μπορει να υποστηριξει χαλαρα το γκριζο. Και δεν εννοω οι θειτσες ε. Ναι για σενα το λεω που το σκεφτηκες να το ποσταρεις.
Valerie_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 όντως δίνει τύπο ένα περιποιημένο γκρίζο. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 όντως δίνει τύπο ένα περιποιημένο γκρίζο.
noob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παντως (ασχετο) υπαρχει ενας τυπος γυναικων (μεγαλυτερης ηλικιας βεβαια) που μπορει να υποστηριξει χαλαρα το γκριζο. Kαι η Βαλερί μπορεί.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Όταν το κεφάλι σου θα μοιάζει σαν τη Θύρα 4 ...
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 image Δουδιε δεν εννοω αυτο αλλα αυτο π.χ @noob δεν ξερω, μπορει, αλλα για να εκφερουμε μια οσο μπορουμε αντικειμενικη αποψη θα πρεπει να ποσταρει καποια φωτο της στο αναλγο νημα με τις φωτογραφιες των μελων του φορουμ οπως εχουμε ποσταρει οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες εδω http://www.insomnia.gr/topic/496275-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%BC%CE%B5-photo-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/
Valerie_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Kαι η Βαλερί μπορεί. λες ε; λες ε; Δουδιε δεν εννοω αυτο Mary.jpg αλλα αυτο π.χ μιρ.jpg @noob δεν ξερω, μπορει, αλλα για να εκφερουμε μια οσο μπορουμε αντικειμενικη αποψη θα πρεπει να ποσταρει καποια φωτο της στο αναλγο νημα με τις φωτογραφιες των μελων του φορουμ οπως εχουμε ποσταρει οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες εδω αδιάβαστο σε πιάνω μοδεράτορα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις