Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανα playboy προχειρο;;;

τι να τα κάνουμε τα playboy ? αντί να μας φέρουν τίποτα γυναίκες εκει μέσα .. :mellow: :mellow:

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Ειστε λιγο του γιατρου μεταξυ μας , απο την μια ενας γκει που θελει δικαιωματα , ειναι υπερβολικος για την εποχη του και προσβαλλει , βεβαια το να συζηταμε για το που θα παει να ... ενας φανταρος ειναι πιο λογικο..κατα τα αλλα γιατι οι Ευρωπαοι μας εχουν για καφρους , κομπλεξικους απολιτιστους..ελα ντε..

Δεν μου αρεσε ουτε αυτο που εγραψε ο ινσομνιακ το βρηκα λιγο συντηριτικουρα του κερατα.. και δεν μου αρεσε που συμφωνησε και τοσος κοσμος..

Δημοσ.

οχι , εκει που μας βγάζουν δεν έχει τίποτα :mellow:

στο σάκο σου ρε οταν πηγες δεν ειχες;;;

μη ΜΕ πεις σας καναν ελεγχο το σακο;;; :huh:

Δημοσ.

Ειστε λιγο του γιατρου μεταξυ μας , απο την μια ενας γκει που θελει δικαιωματα , ειναι υπερβολικος για την εποχη του και προσβαλλει , βεβαια το να συζηταμε για το που θα παει να ... ενας φανταρος ειναι πιο λογικο..κατα τα αλλα γιατι οι Ευρωπαοι μας εχουν για καφρους , κομπλεξικους απολιτιστους..ελα ντε..

Δεν μου αρεσε ουτε αυτο που εγραψε ο ινσομνιακ το βρηκα λιγο συντηριτικουρα του κερατα.. και δεν μου αρεσε που συμφωνησε και τοσος κοσμος..

ο γκέι θέλει αναγνώριση για το που ρίχνει η λαμβάνει το βόλι ενώ ο φαντάρος θέλει να ρίξει κανα βόλι και δεν βρίσκει !

εγώ βόλι θέλω να ρίξω , δεν με νοιάζει η αναγνώριση του δικαιώματος μου ! γυναίκα θέλω τώρα την θέλω , ειναι φυσική ανάγκη !

ο στρατός ειναι υποχρεομένος να μας παρέχει γκόμενες (οχι πόρνες , απλά να κανονίζει γνωριμίες ) αλλιώς να μας αφήσει να περνάμε μέσα τις γκόμενες καθημερινά την ελέυθερη ώρα , κάποιος μπορεί να μην έχει όρεξη να κοιμηθεί , τι να κάνουμε ??/

στο σάκο σου ρε οταν πηγες δεν ειχες;;;

μη ΜΕ πεις σας καναν ελεγχο το σακο;;; :huh:

γυναίκα δεν χώραγε στον σάκο :mellow:

Δημοσ.

Τα έγραφα στο κλειδωμένο θέμα του τοξοβόλου:

Τσίμπα

Δε με ενοχλεί να πίστευει κάποιος ότι είμαι γραφικός.Δε το έχω καταστήσει σαφές?Να απολογηθώ για το ύφος μου?Σιγά,εσένα η κριτική σου είναι ότι είμαι attention whore και γω σου λέω ας είμαι εσύ τι χαλίεσαι κ τι ζόρι τραβάς αφού προφανώς δε θες να μπεις στη δική μου λογική?Ασε με εμένα να απαντάω κατα το δοκούν και άραξε.Διότι η ουσία της κριτική σου όπως τη πιάνω δεν έχει να κάνει με τις διεκδικήσεις που μπορεί πχ να έχουν οι LGBT αλλά με το ποιος είναι ο Τόξο και αυτή πιάνω κ η ουσία της παρέμβασης σου.Όποτε επέτρεψε να σου πω ότι γραμμένη την έχω αυτή τη κριτική.Ελπίζω να μην ήταν πολύ attention whore η απάντηση μου ε?
Δημοσ.

Εγω παντως θεωρω οτι ειμαστε πολυ συντηριτικοι. Οχι με την καλη εννοια . Με την εννοια του ψευδοπουριτανου που απο μπρος κανει τον καλο και απο πισω αισχη..

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο σαιτ βεβαια να θυμισω οτι 70% που συμμετειχαν σε μια συζητηση θεωρουσαν σωστο να υπαρχει κομμα ναζι στα πανεπιστημια. Αρα τι περιμενεις . Ωρες ωρες αισθανομαι σαν τον Βελουχιωτη μεταξυ σας. Χωρις παρεξηγηση..

Δημοσ.

playboy δε χωραγε;;;

χώραγε αλλα θέλω το ζωντανό ! τα περιοδικά ηταν καλα στο γυμνάσιο , τώρα μεγαλώσαμε ! :-D

Δημοσ.
και δεν μου αρεσε που συμφωνησε και τοσος κοσμος..

Καλά κ συ το ''συμφώνησε'' τόσος κόσμος debatable.Το υφάκι του Τόξο δε κάθεται καλά κ πάει μπούγιο η δουλειά.

Δημοσ.

απο το ολότελα,καλή και η παναγίωτενα λένε....

ευχομαι καλή τύχη στην αναζήτηση νικο.

ΥΠΟΜΟΝΗ!

Δημοσ.

B O W L I N G.

Εκει κρυβονται ολα τσακαλια. Και ποιος τα γαμαει τα ρουμια και τις βοτκες...

Στο City gate μπορεις με 5 ευρώ να παιξεις απο τις 9 μεχρι τις 5 αν θυμαμαι καλα. ΕΠίσης δοκιμασε να τα συνδυασεις, τρελο γελιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...