nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 κανα playboy προχειρο;;; τι να τα κάνουμε τα playboy ? αντί να μας φέρουν τίποτα γυναίκες εκει μέσα .. :mellow:
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ειστε λιγο του γιατρου μεταξυ μας , απο την μια ενας γκει που θελει δικαιωματα , ειναι υπερβολικος για την εποχη του και προσβαλλει , βεβαια το να συζηταμε για το που θα παει να ... ενας φανταρος ειναι πιο λογικο..κατα τα αλλα γιατι οι Ευρωπαοι μας εχουν για καφρους , κομπλεξικους απολιτιστους..ελα ντε.. Δεν μου αρεσε ουτε αυτο που εγραψε ο ινσομνιακ το βρηκα λιγο συντηριτικουρα του κερατα.. και δεν μου αρεσε που συμφωνησε και τοσος κοσμος..
mary Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 οχι , εκει που μας βγάζουν δεν έχει τίποτα στο σάκο σου ρε οταν πηγες δεν ειχες;;; μη ΜΕ πεις σας καναν ελεγχο το σακο;;;
nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ειστε λιγο του γιατρου μεταξυ μας , απο την μια ενας γκει που θελει δικαιωματα , ειναι υπερβολικος για την εποχη του και προσβαλλει , βεβαια το να συζηταμε για το που θα παει να ... ενας φανταρος ειναι πιο λογικο..κατα τα αλλα γιατι οι Ευρωπαοι μας εχουν για καφρους , κομπλεξικους απολιτιστους..ελα ντε.. Δεν μου αρεσε ουτε αυτο που εγραψε ο ινσομνιακ το βρηκα λιγο συντηριτικουρα του κερατα.. και δεν μου αρεσε που συμφωνησε και τοσος κοσμος.. ο γκέι θέλει αναγνώριση για το που ρίχνει η λαμβάνει το βόλι ενώ ο φαντάρος θέλει να ρίξει κανα βόλι και δεν βρίσκει ! εγώ βόλι θέλω να ρίξω , δεν με νοιάζει η αναγνώριση του δικαιώματος μου ! γυναίκα θέλω τώρα την θέλω , ειναι φυσική ανάγκη ! ο στρατός ειναι υποχρεομένος να μας παρέχει γκόμενες (οχι πόρνες , απλά να κανονίζει γνωριμίες ) αλλιώς να μας αφήσει να περνάμε μέσα τις γκόμενες καθημερινά την ελέυθερη ώρα , κάποιος μπορεί να μην έχει όρεξη να κοιμηθεί , τι να κάνουμε ??/ στο σάκο σου ρε οταν πηγες δεν ειχες;;; μη ΜΕ πεις σας καναν ελεγχο το σακο;;; γυναίκα δεν χώραγε στον σάκο
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τα έγραφα στο κλειδωμένο θέμα του τοξοβόλου: Τσίμπα Δε με ενοχλεί να πίστευει κάποιος ότι είμαι γραφικός.Δε το έχω καταστήσει σαφές?Να απολογηθώ για το ύφος μου?Σιγά,εσένα η κριτική σου είναι ότι είμαι attention whore και γω σου λέω ας είμαι εσύ τι χαλίεσαι κ τι ζόρι τραβάς αφού προφανώς δε θες να μπεις στη δική μου λογική?Ασε με εμένα να απαντάω κατα το δοκούν και άραξε.Διότι η ουσία της κριτική σου όπως τη πιάνω δεν έχει να κάνει με τις διεκδικήσεις που μπορεί πχ να έχουν οι LGBT αλλά με το ποιος είναι ο Τόξο και αυτή πιάνω κ η ουσία της παρέμβασης σου.Όποτε επέτρεψε να σου πω ότι γραμμένη την έχω αυτή τη κριτική.Ελπίζω να μην ήταν πολύ attention whore η απάντηση μου ε?
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εγω παντως θεωρω οτι ειμαστε πολυ συντηριτικοι. Οχι με την καλη εννοια . Με την εννοια του ψευδοπουριτανου που απο μπρος κανει τον καλο και απο πισω αισχη..
mary Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 γυναίκα δεν χώραγε στον σάκο playboy δε χωραγε;;;
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Στο συγκεκριμενο σαιτ βεβαια να θυμισω οτι 70% που συμμετειχαν σε μια συζητηση θεωρουσαν σωστο να υπαρχει κομμα ναζι στα πανεπιστημια. Αρα τι περιμενεις . Ωρες ωρες αισθανομαι σαν τον Βελουχιωτη μεταξυ σας. Χωρις παρεξηγηση..
g_alkis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αληθινή γυναίκα θέλει Μαίρη, τι να σου κάνει το ιλλουστρασιον χαρτί 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 playboy δε χωραγε;;; χώραγε αλλα θέλω το ζωντανό ! τα περιοδικά ηταν καλα στο γυμνάσιο , τώρα μεγαλώσαμε !
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 και δεν μου αρεσε που συμφωνησε και τοσος κοσμος.. Καλά κ συ το ''συμφώνησε'' τόσος κόσμος debatable.Το υφάκι του Τόξο δε κάθεται καλά κ πάει μπούγιο η δουλειά.
mary Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 απο το ολότελα,καλή και η παναγίωτενα λένε.... ευχομαι καλή τύχη στην αναζήτηση νικο. ΥΠΟΜΟΝΗ!
athlios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 B O W L I N G. Εκει κρυβονται ολα τσακαλια. Και ποιος τα γαμαει τα ρουμια και τις βοτκες...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 B O W L I N G. Εκει κρυβονται ολα τσακαλια. Και ποιος τα γαμαει τα ρουμια και τις βοτκες... Στο City gate μπορεις με 5 ευρώ να παιξεις απο τις 9 μεχρι τις 5 αν θυμαμαι καλα. ΕΠίσης δοκιμασε να τα συνδυασεις, τρελο γελιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις