Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μισώ την ζέστη . Ψοφααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Νίκοτς σε κωλοτρώει να χεις τοξοπιεμ. αφου τον έχω πει οτι με αρέσουν μόνο οι θηλυκές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ψοφααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Και που λέτε προχθές είδα το Zombieland ξανά, που παλιά ταινία δεν την λες και εκεί που έβλεπα το cast στο imdb προσέχω την ηθοποιό που έπαιζε την μικρή αδερφή της Emma Stone. και πως είναι σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 και τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ουτε να μου το δει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 αν και ο τυπος γενικα δεν εχει βγαλει και καποιο αλλο αξιολογο (κατα τη γνωμη μου). Ισχύει. Θυμάμαι τότε που το ανεβασεζζ επειδή μου άρεσε το στυλάκι του τσέκαρα και υπόλοιπα αλλά κανένα δε με συγκίνησε. Το συγκεκριμένο όμως έχει αυτό το γαμημένο ρυθμό αυτό το γαμημένο ρυθμό αυτό το γαμημένο ρυθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 αλλα γω ειμ str8 100% Έτσι νικοκ βάλτους στη θέση τους όλους να πούμε.Δε χωράνε παρεξηγήσεις για τα σωστά σερνικά. Πάντως άκου ένα καλό μικρέ.Άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός κ άλλο η σεξουαλική συμπεριφορά.Το πρώτο δεν είναι απόλυτο predictor του δεύτερου.Can u compute ή το 100% κάνει παράσιτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι νικοκ βάλτους στη θέση τους όλους να πούμε.Δε χωράνε παρεξηγήσεις για τα σωστά σερνικά. Πάντως άκου ένα καλό μικρέ.Άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός κ άλλο η σεξουαλική συμπεριφορά.Το πρώτο δεν είναι απόλυτο predictor του δεύτερου.Can u compute ή το 100% κάνει παράσιτα? δηλαδή κάποιος μπορεί να ειν str8 στο μυαλό και bi στο γκώλο ? δε με φαίνεται λογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Κανα αρρωστιάρικο ή ληγμένο αίμα θα φταίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδή κάποιος μπορεί να ειν str8 στο μυαλό και bi στο γκώλο ? δε με φαίνεται λογικό Somebody told me that u had a boyfriend That looked like a girlfriend That I had in February of last year It's not confidential You got toxopontential Nicoc nicoc nicoc Κάπως έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 εδω και λίγες μέρες φτιάχνω στο σπίτι μου φραπέ Douwe Egberts με γεύση καραμέλα,και τον κάνω ως εξής: 1 κουταλιά του γλυκού, φραπέ Douwe Egberts με γεύση καραμέλα 1 μιση κουταλιά του γλυκού, ζάχαρη βάζω 1 εκατοστό νέρό στο ποτήρι τον χυπάω με το μιξεράκι συμπληρώνω τα 3/4 του ποτηριού με νερό και στο υπόλοιπο βάζω γάλα νουνου συμπυκνωμένο. Επειτα βάζω πάνω απο τον αφρό λίγο κανέλα σε σκόνη και λίγο σιρόπι καραμέλα Το αποτέλεσμα είναι κάτι μαγικό. Τέτοιον φραπε δεν έχω ξαναπιει σε καμμια καφετέρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Somebody told me that u had a boyfriend That looked like a girlfriend That I had in February of last year It's not confidential You got toxopontential Nicoc nicoc nicoc Κάπως έτσι οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις