Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Τα έγραφα στο κλειδωμένο θέμα του τοξοβόλου:

Τοξοβόλε, συναγωνίζεσαι άνετα τη Saya σε γραφικότητα. Προσωπικά συμφωνώ με αυτά που λες στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά νομίζω ότι έχεις καταντήσει μία ατένσιον χόορ, με το συμπάθιο.

Κατανοώ πως ήρθατε οικογενειακά στην Ελλάδα και διαπιστώσατε πως ουσιαστικά δεν είστε καλυμμένοι όπως τα ετεροφυλα ζευγάρια και ουσιαστικά πρέπει να κάνεις διαθήκη προς το ίδιο σου το παιδί και να εξουσιοδοτήσεις τον συντροφο σου σε συμβολαιογράφο για όλα τα κοινά σας θέματα (κάτι που στα έγγαμα ζευγάρια δε χρειάζεται). Είναι σημαντικό θέμα; Ναι, είναι! Έχεις δίκιο που απαιτείς νομική εξίσωση; Ναι, έχεις; Είναι λογική απαίτηση; Ναι, είναι! Γιατί όμως κάνεις σαν τροτέζα που χάνει τον πελάτη, δεν μπορώ να το καταλάβω. Γράψε τα επιχειρήματα σου (που παρεμπιπτόντως τα συνόψισα παραπάνω σε 3 γραμμές), απάντησε σε ότι είναι επιχείρημα κι όχι μαλακία πεντάχρονου και άφησε τους αναγνώστες σου να κρίνουν.

Φιλικά.

[/quotE]

• Like 8
Δημοσ.

Insomniak αγορι μου , δεν μου αρεσουν οι ασχημοι, ξεκολλα..γιατι ξερεις οταν η αλλη δεν σου εχει κανει τιποτα και εχεις επιθετικη συμπεριφορα , το πραγμα παει αλλου.. αρα σε προειδοποιω . Δεν μου αρεσουν οι ασχημοι ..

Δημοσ.

O Ινσόμνιακ δεν είναι άσχημος. Αλήθεια λέω. Και δεν είμαι γκέη, ούτε έχω καιρό να γαμήσω.

Κατατάλλα, ο ΕΟΠΥΥ γαμιέται από πίσω κι από μπρος. Αμέ.

Κατατάλλα επίσης, από σήμερα (από χθες αργά το βράδυ για την ακρίβεια) στο γκαράζ μου αναπαύονται 40 ολοκαίνουρια λιτράκια τσίπουρο, εσοδείας 2012, και περιμένουν υπομονετικά την στιγμή που θα καταστρέψουν λίγα ακόμα κύτταρα του εγκεφάλου και του συκωτιού μου. Σλουρπ. Και βγήκε γαμάτο φέτος ε, ότι καλύτερο έχουμε κάνει στα 4 πλέον χρόνια που φκιάνουμε τσίπουρο. Εγώ φκιάνω 4, ο πατέρας τρέχει δεύτερη δεκαετία.

Δημοσ.

αμα σου αρέσουν οι τσόντες με λεσβίες και θέλεις να κάνεις τρίο με δύο λεσβίες και είσαι γυναίκα είσαι λεσβία , άρα γκέι

αν είσαι άντρας όμως και σου αρέσουν οι τσόντες με λεσβίες και θέλεις να κάνεις τρίο με δύο λεσβίες ? τι είσαι ? ε?

εντομεταξίδ για κάποιο λόγο βλέπω όνειρα την νύχτα και αναστατώνομαι

Δημοσ.

Δλδ αν εισαι στρειτ αλλα ειχες καιρο να ... , θα υπηρχε περιπτωση να σου φαινοταν ομορφος ενω δεν ειναι;οτι να ναι..

Δημοσ.

εμένα όταν ήμουν στο κέντρο και δεν την είχα παίξει για ενα μήνα μου φαινόταν όμορφη μια άσκημη καραβανού

σαν άντρας ήταν, είχε και μούσι :mellow: :mellow:

Δημοσ.

nicoc89 επομενο ειναι παιδιμου....

τοοοοοσο καιρο στέρηση και μια κωλοχοντρη θεα θα την εβλεπες...ποσο μάλλον στον υπνο σου....

καμια άδεια δε σας δινουν;;;

Δημοσ.

τώρα εκει που είμαι δεν δίνουν , είμαστε σε μόνιμη εμπλοκή και βγαίνουμε με υπηρεσιακά και δεν βλέπουμε εκει τριγύρο γυναίκες :mellow:

δεν έχει :ph34r:

ίσως έχει και τις έχουν κρυμμένες :ph34r: :ph34r:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...