noob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σκέφτομαι οτι θελω ενα χαρτοκουτο και πραγματικά δεν ξέρω που θα πρεπει να πάω για να το βρω. Το κόβω να γυρίζω όλη την ανατολική Αττική Σούπαμαρκετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τι ειναι αυτό ? μου το έβγαλε τώρα Ζητούμε συγγνώμη, δε μπορέσαμε να το βρούμε αυτό! [#103139] Δεν έχετε δικαίωμα εμφάνισης αυτού του forum.[/ Γνωστός δυσκοίλιος θα οργανοπαίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τι ειναι αυτό ? μου το έβγαλε τώρα Ζητούμε συγγνώμη, δε μπορέσαμε να το βρούμε αυτό! [#103139]Δεν έχετε δικαίωμα εμφάνισης αυτού του forum. τούφα πρόσεχ τι λες στη δερφούλαμ , με ταράζς κ μετ θα λες οτ ομιλάω σα καθηστεριμενσ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τι θα κάνατε αν κάποιος έμπαινε στο σπίτι σας πρωί (11μιση ας πούμε) και μάλλον ξέρατε ποιος είναι αφού πήγε σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού και άνοιξε συγκεκριμένο συρτάρι και σε έκλεβε; Παιδιά, εμπιστοσύνη σε κανέναν. Όσο γνωστός και να είναι, όσο καλός και να φαίνεται. Έλα τρολλάρεις....το OOT έχει καταλήξει μια μίξη Λάμψης,Οικογενειακών Ιστοριών και The wire. Άλλα πες ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να συμβαίνει...ποιος είναι τόσο χαζός και συγγενής ώστε να έρθει να σε κλέψει μέρα μεσημέρι και να πάρει πράγματα που χαρακτηρίζουν τον ίδιο?Όπως και αν έχει κάνε τον ρεζίλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν ήταν συγγενής και δε τρολλάρω. Τόσα χρόνια με ξέρετε, δεν ήρθα να σας δουλέψω σήμερα. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά. Θα το ψάξω το θέμα, δε θα το αφήσω έτσι και αν όντως ήταν αυτή που νομίζω, να βρει μέρος να κρυφτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σου λέω αν είναι γνωστός σου κάνε τον ρεζίλι σε όλους τους κοινούς σας γνωστούς...Θα τον πονέσει...be sure for that. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εμενα μου παιρνουν το φαγητο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ο αδερφός ? To μόνο που μένει να σου πάρει είναι οι γκόμενες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πομπό νιώθω τυχερός στο θέμα με τον αδερφό και την γκόμενα. Δεν είχα ποτέ αδερφό... ούτε γκόμενα. Forever alone.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πομπό νιώθω τυχερός στο θέμα με τον αδερφό και την γκόμενα. Δεν είχα ποτέ αδερφό... ούτε γκόμενα. Forever alone.... μου θυμισες αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ζεστή σοκολάτα ή τσάι για βράδυ; Ιδού η απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Σοκολατα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 δεν ξέρω, ώρες ώρες πιστεύω ότι τα πιτσιρίκια σήμερα είναι εντελώς καθυστερημένα ε. Πάω να κοιμηθώ, αύριο σχολείο, τι ωραία ήταν σήμερα που δεν είχαμε σχολείο γαμώτο. Τρεις ήταν οι ιεράρχες, τρεις μέρες δεν θα έπρεπε να τους τιμούμε και να τους εορτάζουμε; Ε; Ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εμενα μου παιρνουν το φαγητο... Ποιος λίβε ποιός? Μη με πεις πάλι ο αδερφός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ηξερα μερα που ηρθα στν τουτο κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις