nicoc89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Υδατάνθρακες; ΑπαπαπαπαΤι στον δαίμονα, θα ξαναβρεξει πάλι; απ το να τρως άσπρο που έχει ζάχαρη κ κακής ποιότητας αλεύρι καλύτερα να φτιάχνεις μόνος σου και να ξέρεις τι τρως Και να πάει χαμένη η καινούρια τοστεριά? Α ρε γατοκορίτσι είδες ο μεγάλος αδελφός πώς σε σκέφτεται ? οχι ρε , το βάζεις και το ψηνεις στην τοστιέρα δε παίρνεις χαμπάρ πως γίνεται και θα χορτάσεις κιολαςθα σου δωσω ενα παράδειγμα φέτα ψωμί ->ζαμπον, τυρί - > φέτα ψωμίτο ψηνεις καλά στην τοστιέρα και μετά το ανοίγεις να φύγει λίγο ο ατμός και βάζεις ντομάτα και τζατζίκι πχθα σε φύγει το μυαλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ποσο πλακα εχει να βλεπεις κοπελες που ειναι νορμαλ-προς πολυ νορμαλ απο εμφανιση να σου κοτσαρουν ενα σωρο μοντελιστικες φωτος στο facebook. Πρεπει να αρχησω να λεω και εγω τετοιες πιπες σε κοπελες για να πηδαω μου φενεται. Με το Iphone 5 θα κανω καλη δουλεια ή δεν θα γινω πιστευτος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δώσε κανα link να χαζέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς να λες μαν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 απ το να τρως άσπρο που έχει ζάχαρη κ κακής ποιότητας αλεύρι καλύτερα να φτιάχνεις μόνος σου και να ξέρεις τι τρως οχι ρε , το βάζεις και το ψηνεις στην τοστιέρα δε παίρνεις χαμπάρ πως γίνεται και θα χορτάσεις κιολας θα σου δωσω ενα παράδειγμα φέτα ψωμί ->ζαμπον, τυρί - > φέτα ψωμί το ψηνεις καλά στην τοστιέρα και μετά το ανοίγεις να φύγει λίγο ο ατμός και βάζεις ντομάτα και τζατζίκι πχ θα σε φύγει το μυαλό αδελφε μου μολις περιεγραψες το χθεσινο βραδυνο μου. :whistle: πως το ηξερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αδελφε μου μολις περιεγραψες το χθεσινο βραδυνο μου. :whistle: πως το ηξερες? Aδέρφια είστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αδελφε μου μολις περιεγραψες το χθεσινο βραδυνο μου. :whistle: πως το ηξερες? ειμ μέσα στα μυαλά σας (4real) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ποσο πλακα εχει να βλεπεις κοπελες που ειναι νορμαλ-προς πολυ νορμαλ απο εμφανιση να σου κοτσαρουν ενα σωρο μοντελιστικες φωτος στο facebook. Πρεπει να αρχησω να λεω και εγω τετοιες πιπες σε κοπελες για να πηδαω μου φενεται. Με το Iphone 5 θα κανω καλη δουλεια ή δεν θα γινω πιστευτος? Τι σχέση έχουν οι μοντελίστικες πικ(ποιες είναι αυτές btw?) με το αν θα πηδήξεις αν γίνεις γλύφτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Στο οτι τους λες ποσο τελειες ειναι, προσφερεσαι για να βγαλεις φωτο κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Θα ήθελες να πας με κάποια που η ύπαρξή της βρίσκει νόημα στις πιξ και τα ταγκζ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειπα αυτο, αρα δεν ξερω πως σου ηρθε. Το οτι by association και μονο, χαλανε και οι αλλοι ανθρωποι σιγα σιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Στο ότι αν σου ήταν αδιάφορη η συγκεκριμένη κατηγορία, δεν θα αναρωτιόσουν αν αρκεί το iφον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Full αυτισμος? Δεν καταλαβαινεις εναν τοσο απλο σαρκασμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Είναι η μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τουφα μην πεφτεις στη παγιδα ειναι η μερα και καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις