BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Στο download είμαστε σχεδόν τα ίδια.17.70 Mbps ,έχω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Έχει 4g και το Ρέθυμνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 με το ζόρι 18mbps 4G, Cosmote να υποθέσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Voda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 με full σήμα? damn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Έχει 4g και το Ρέθυμνο; δε ξέρω,για ΟΤΕ μιλάω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Θα σας γράψουν με τέτοιες ταχύτητες που πάτε ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εχθές το βράδυ έφαγα σαλάτα με αρκετό ξύδι(δεν βάζω ποτέ) και στο τέλος έφαγα και το ζουμί με ψωμί. Και μέσα σε λίγα λεπτά με έπιασε μικρός πονόλαιμος, και από σήμερα που σηκώθηκα με πονάει κάργα ο λαιμός και είναι ξερός. Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται το ξύδι με αυτό; Και η μαλακία είναι ότι δεν έχω έρθει σε επαφή με κόσμο 2 μέρες τώρα και δεν μπορεί να κόλλησα τίποτα από πουθενά αλλού. Από τι προκαλείται ο πούστης ο πονόλαιμος; Την προηγούμενη φορά έκανε 2 βδομάδες ταλαιπωρία μέχρι να περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 μπορει να ερεθιστηκε.φαε κανα μελι πιες κανα χαμεμιλο θα περασει. ps.εμενα παρολο που τελειωσε η θεραπεία για τις αμυγδαλες η ενοχληση ειπε ο γιατρος οτι μπορει να κρατησει μεχρι και ενα μηνα μετα..πολυ πουστης ο λαιμος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και εμενα μου φανηκε γλυκο αυτο το ψωμι , εκτος απο αυτο μου εδινε την εντυπωση οτι ετρωγα αφρο . Και αυτό.. σωστόστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τα τοστ γενικα εχουν χαλασει παρα πολυ.μονο του παπαδοπουλου παλευετε καπως και κατι σαν ψωμοπολυσπορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δερφούλαμ μη τρως τόστ , φαει κανα ψωμί χωριάτικο που ειναι συμπαγές (οχι τη μούφα απο τους φούρνους , αυτό που ζυμώνουμε με προζίμ)κάνει καλό τόστ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Υδατάνθρακες; Απαπαπαπα Τι στον δαίμονα, θα ξαναβρεξει πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 δερφούλαμ μη τρως τόστ , φαει κανα ψωμί χωριάτικο που ειναι συμπαγές (οχι τη μούφα απο τους φούρνους , αυτό που ζυμώνουμε με προζίμ) κάνει καλό τόστ Και να πάει χαμένη η καινούρια τοστεριά? Α ρε γατοκορίτσι είδες ο μεγάλος αδελφός πώς σε σκέφτεται ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις