chill Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 CUX το καλύτερο. Είτε 600 λεπτά προς όλους,600 προς CU και 500mb με 4 ευρώ Είτε 1200 λεπτά προς όλους, 600 προς CU, 100 SMS και 1,5gb με 7 ευρώ Είναι το φοιτητικό πακέτο, τελείωσα το master τον περασμένο Φλεβάρη αλλά ακόμα τρέχει και με χει σώσει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 πηραμε νεα τοστερια και εχω γαμηθει στα τοστακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και στα ...kgr¤κια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 πόσο απεχθάνομαι την διαδικασία της μαγειρικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 I love /tv http://gossiponthis.com/2014/01/11/emma-roberts-evan-peters-engaged-despite-history-domestic-violence/ Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 πηραμε νεα τοστερια και εχω γαμηθει στα τοστακια. χαχαχαχ εγω το χω ρίξει στις σαλατες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Γατοκορίτσι άφησε το official fitness thread και φτιάξε the official toast thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τοστ με κιμά δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Θέλεις να αγοράσεις ένα χψ προϊόν. Κανείς έρευνα μερικών ημερών για να πειστείς ότι είναι το κατάλληλο προϊόν για εσένα. Τελικά είναι και ο τι τύχη υπάρχει μαγαζί που το φέρνει και βολεύει να πας! Πηγαίνεις και το μαγαζί είναι μια ουμπερ χιπστερ τρύπα. Πας στο πωλητή στο φέρνει και στα μισά της συζήτησης όχι μόνο σε ακυρώνει(μαζι και το 95% των review που έχεις δει) , όχι μόνο υπονοεί ότι άμα το αγοράσεις για τη συγκεκριμένη χρήση που θες θα είσαι μαλακας αλλά και σε προσβάλει προσπαθώντας να σου δώσει βασικές συμβουλές αγορών στο ίντερνετ. Αλλά δεν φταίει αυτός ο purist εγώ φταίω που ασχολήθηκα... (Δεν λέω μαγαζί και προϊόν γιατί θα ακολουθήσει απίστευτο rant) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειμαι φοιτητης πλεον για να εχω προνομοια... Σκεφτομαι κοσμοκαρτα χτες και σημερα χρειαστηκε να παρω τηλ και απο 3 ευρω που ειχα εχω καμια 0.80 λεπτα... Παλι το 9 ωρο το χτυπισαμε... Τρωω, ετοιμαζομαι και βουρ για υπνο... Αν και εξηγηστε μου κατι, σε 5 μηνες καποιος μπορει να ξερει πως λειτουργει ενα ολοκληρο εργοστασιο και οτι βλαβη και αν προκυψει να ξερει να την φτιαξει? Ή εγω ειμαι τοσο χαζος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Nταξ μη πεις μαγαζι αλλα δωσε ινφο για το προιον. Ετσι για την ιστορια δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μην κολλάς στο προϊόν αλλά στη στάση του πωλητή. Άλλωστε τέτοια συμπεριφορά είναι σύνηθες πολλών εξυπνάκιδων. Γιατί στο εξωτερικό δεν πετυχαίνω πότε τέτοια άκυρα ένας θεός το ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις