BadBoy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γύρος με λιωμένο κασέρι από πάνω μετράει άσχημα πάντως. Είναι από τα αγαπημένα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ¨Εχει πάντως το σάιτ κάτι βδομάδες τώρα που κάνει ίσα και με 45 δευτερόλεπτα να δημοσιεύσει την απάντηση και σπάει μπάλες reload και τελείωσες... [το μήνυμα αυτό γράφτηκε με reload] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλά, έχει διαγραφεί ολόκληρο το 4ο οοττ; Τώρα το είδα, ήμαστε σοβαροί; fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γύρος με λιωμένο κασέρι από πάνω μετράει άσχημα πάντως. Είναι από τα αγαπημένα μου. Είσαι σύντροφος εσύ. Toν ζητάς έτσι ή κάνεις home made μετατροπή? Ηοw about γύρος με τυροσαλάτα/τυροκαυτερή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εχω φαει πιτσα με γυρο, ασχημη εμπειρια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Είσαι σύντροφος εσύ. Toν ζητάς έτσι ή κάνεις home made μετατροπή? Ηοw about γύρος με τυροσαλάτα/τυροκαυτερή? Μόνος μου δεν έχω κάτσει να το κάνω, απλά ξέρω κανά 2 μαγαζιά που το προσφέρουν. Και η τυροκαυτερή μετράει επίσης πολύ, ειδικά σε ψωμάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Γύρος με λιωμένο κασέρι από πάνω μετράει άσχημα πάντως. Είναι από τα αγαπημένα μου. όου εμ τζι, τι μου έκανες βραδυάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ^παππού κόψε τα πολλά λιπαρά γιατί δε σε βλέπω καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 όχι πια γιαγιάδες με πιασίματα, παππού. Τ'ακούς;!; :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εσείς κάνετε τη πλάκα σας αλλά το ψυγείο μου είναι άδειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Α το κακομοιρούλι! Θα νιώθει μοναχούλι, χάιδεψέ το! Φίλα τα παγάκια! Κάλε σε τους φίλους του να παίξουν το επόμενο σάββατο! Καθάρισε το λάστιχο της πόρτας που έχει πιάσει μάκα! Ζωγράφισε μία καρδούλα, και κόλλα τη με μαγνητάκι στην πόρτα! Βάλε στο ράδιο Κακαουνάκη, να βαράει μια στο καρφί και μια στο πέταλο, όλα τα ψυγεία αγαπούν Κακαουνάκη (κι ας πέθανε), ρώτα τη συνταξιούχο μαμά, θεία, ξαδέρφη σου! Πήγαινε δίπλα του όταν λειτουργεί το μοτέρ και μουγγάνισε με κατανόηση... Γίνε ο πατέρας που θα ήθελες να έχεις, ως ψυγείος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ??????????????? ^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 αναγνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 διόρθωση.ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ??????????????? ^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ο Στραβελάκης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις