Gtr34 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πεινασα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 2 μερίδες κιμά δεν είναι και λίγες(ναι, 2 είχα αφήσει απέξω). Και βάλε νουμπ 8 φέτες του τοστ να δεις πάχος που έχουν. Άσε που λίγο κιμά τον έφαγα σκέτο γιατί δεν χώραγε στο τοστ. Μπιφτέκια δεν φτιάχνω οπότε έκανα το εύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και μετά λέτε για τις μπουγάτσες. Άκου τοστ με κιμά. έτσι ρε φίλε, διαφορετικό το φύλλο της μπουγάτσας από αυτό του τόστ, πόσες φορές πρέπει να το επαναλαβουμε;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ισχύει οτι αν σε κόψουν τσι μοιριαία αρτηρία πεθαίνεις γρήγορα?σε μένανε πετάει κ ειν φανερή όπως και φλέβες κεί γύρω γύρω και με είπαν οτι ειν επικίνδυνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 οπότε κάποια θα μπορούσε να με σκοτώσει με μια δαγκωνιά damn nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 2 μερίδες κιμά δεν είναι και λίγες(ναι, 2 είχα αφήσει απέξω). Και βάλε νουμπ 8 φέτες του τοστ να δεις πάχος που έχουν. Άσε που λίγο κιμά τον έφαγα σκέτο γιατί δεν χώραγε στο τοστ. Σε καλό σου μαν (για χώνεψη τι ήπιες?) γιατί δεν έφαγες 4 απλά τοστ αλλά 4 κθουλουτόστ (έτσι θα ονομάζονται πλέον τα τοστ με κιμά για τους πιο μυημένους).Έγώ υπό Κ.Σ δε θα μπορούσα να φάω ούτε ένα έτσι όπως το ακούω (τον κιμά τον έχω συνδυάσει πιο πολύ με μακαρόνια ή φύλλο,τώρα βέβαια αν πέσει ΠΕΙΝΑ τρως τα πάντα μέχρι και μπάμιες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ¨Εχει πάντως το σάιτ κάτι βδομάδες τώρα που κάνει ίσα και με 45 δευτερόλεπτα να δημοσιεύσει την απάντηση και σπάει μπάλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Και νομιζα οτι μονο εγω εχω αυτο το προβλημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Που βρίσκω ρε σεις τη μαλακία το βιντεάκι με τον αδόλφο που ο καθένας βάζει από κάτω ό,τι θέλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μαλακες, δε γινεται ολα τα κουλα να συμβαινουν σε μενα σημερα. Παω περιπτερο για τσιγαρα: ειναι ενας τυπος που περιμενει να πληρωσει. γυρναει, με κοιταει. γυρναει και με ξανακοιταει και μου κανει "το βρηκαμε;". Ακομα ψαχνω να βρω τι ψαχνουμε. Λιγο πριν φτασω πολυκατοικια με σταματαει μια γιαγια και αρχιζει τα "ψιτ ψιτ, ποιος εισαι εσυ;". Ημαρτον. Μάλλον έχω πέραση στα gilfs και δε το έχω καταλάβει. Το καλοκαίρι στο σούπερ μάρκετ (το έχω ξαναπεί αλλά ταιριάζει εδώ) μια γριούλα με κοίταξε και μου είπε ''Είναι τιμή για τον άντρα να μην κλέβει και να μη σκοτώνει!''. Ήταν η τελευταία φορά που σκότωσα μέσα σε σούπερ μάρκετ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Που βρίσκω ρε σεις τη μαλακία το βιντεάκι με τον αδόλφο που ο καθένας βάζει από κάτω ό,τι θέλει; Το βρήκα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πεινασα . http://youtu.be/_SAyx9WAWQw?t=8s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 <p>¨Εχει πάντως το σάιτ κάτι βδομάδες τώρα που κάνει ίσα και με 45 δευτερόλεπτα να δημοσιεύσει την απάντηση και σπάει μπάλες</p> Οπότε συμβαίνει αυτό ρίχνω ένα αισιχτιρ και ξεκολλάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις