viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τι γινεται; Θα μας παει για]**}*]*[£ αυτη η εβδομάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 #Μη_Σου_Τυχει Ψάχνεις τα παλιά σου βιντεάκια στον σκληρό να περάσει η ριμάδα η ώρα. Βρίσκεις ένα το οποίο έχει πάααααρα πολύ χαμηλό ήχο. Βάζεις τα ηχεία στο τέρμα. Το κλείνεις, βρίσκεις άλλο και ξεχνάς ότι ΜΑΛΑΚΑ τα ηχεία τα έχεις τέρμα: ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ, ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. Λογικά όπου ναναι θα ανέβει το gilf από κάτω μου για επίσκεψη by night. μου εχει τυχει αλλα εγω φοραω ακουστικα.εκει πεφτει πονος.. ρε εχομε ηλιο με δοντια που ειναι οι βροχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Y13ZpEcsDOE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πως δεν μας ήρθε κανα τούβλο στο κεφάλι... Και συνεχίζει... Ίσα με 7 βαθμοί για 20sec... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 μου εχει τυχει αλλα εγω φοραω ακουστικα.εκει πεφτει πόνος.. Ω ναι.. δατ χερτς ΣΟΟΥ ΜΑΤΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 κουνησε ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τι κούνησε, λες και ήμουν πάνω στο καίκι και πέρναγα το αιγαίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ΣΕΙΣΜΟΣ !!!!!!!!!!! ΣΕΙΣΜΟΣ !!!αχχααχαχα σιγά ρε , θυμάμαι πριν μερικά χρόνια το σεισμό της Αχαίας που νόμιζες οτι θα σε πλακώσει το σπίτι καμία σχέση με αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν εκουνήθην. Βράχος. Ή μήπως αναίσθητος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Καμία σχέση με αυτό λέει ο άλλος.... Του 98 δεν ήταν τίποτα. Στον σημερινό κοιτάω το ταβάνι και όταν βεβαιώνομαι πως δεν πέφτει τούβλο μπαίνω offtopic, και εκεί που γράφω επανέρχεται διπλάσιος. Για καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα. Και κοιτάω τα ντουβάρια και σκέφτομαι ότι δεν προλαβαίνω ούτε έξω να βγω. Δεν πρέπει να έχω ξανατρομάξει τόσο με σεισμό, σχεδόν σηκώθηκα από την καρέκλα. Νικοκ, ισόγειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Που ρε μαλακες; Σαλονικα τπτ, μονο ψωλοκρυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 δεν ενιωσα κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Που ρε μαλακες; Στα κεφαλώνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Που έκανε σεισμό ρε;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 http://www.tanea.gr/news/greece/article/5078537/seismos-megethoys-5-9-rixter-sthn-kefallonia/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις