Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παντως οπως προειπα , εγω κυριως για πλακα ασχολουμαι ,. εχει φαση . Αλλα οι προληψεις δεν ειναι θεμα μορφωσης. Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι τελειως κουτσουρα και δεν εχουν και αλλοι που ειναι μορφωμενοι και εξυπνοι και εχουν. Αρα εγω δεν το θεωρω τοσο τραγικο.Αρκει βεβαια ο αλλος να εχει αρκετη κριση να μην το συγχεει με επιστημονικη γνωση. Προληψη ειναι.. Σοβαρά είμαι άσχετος με την αστρολογία. Το λεπόν 28 Ιανουαρίου 1981 ,ώρα γέννησης 12.20μμ ,τόπος γέννησης Ζυρίχη.Ακούει.Α,δε ξέρω και τον ωροσκόπο μου.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ασχετος, ασχετος το τι χρειαζεται για να βρεθει ο ορωσκοπος το ξερες .χαχαχα. διδυμοι..
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 με αυτόν εδώ ταιριάζω? 20 Μαίου 1979 ,ώρα γέννησης 8.00πμ,τόπος γέννησης Νέο Δελχί.
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ο ωροσκόπος βγαίνει με βάση την ώρα γέννησης και την ομάδα αίματος.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 με αυτόν εδώ ταιριάζω? 20 Μαίου 1979 ,ώρα γέννησης 8.00πμ,τόπος γέννησης Νέο Δελχί. Επειδη πραγματι δεν εχω τοσες γνωσεις , και σε λιγο θα ψαχνω να βρω δεν ξερω και εγω τι , δες μονος σου οτι θες. Εδω ειναι το σαιτ www.tlife.gr Γιατι δεν εκανα πλακα και εγω για αστειο ασχολουμαι .. Ο ωροσκόπος βγαίνει με βάση την ώρα γέννησης και την ομάδα αίματος. Γιατι μεταγγιση θες να κανεις.. 1
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Όχι, έχει ένας φίλος ένα μικροβιολογικό και "ψαρεύω". Ποτέ δεν ξέρεις. 1
athlios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Γιατι μεταγγιση θες να κανεις.. Το τοξο, για κάτι τέτοιο το κοβω. περιπου.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Όχι, έχει ένας φίλος ένα μικροβιολογικό και "ψαρεύω". Ποτέ δεν ξέρεις. Mηπως εισαι βαμπιρ με επιλεκτικα γουστα;Ειναι και η ωρα τετοια. Τοξο περιμενουμε να μαθουμε αν ταιριαζεις με τον Ινδο . Δεν κοιμομαστε που δεν κοιμομαστε. Μην μεινουμε με την απορια.. 1
-nick- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) γουχΟΟΟυ http://www.youtube.com/watch?v=SSbBvKaM6sk Η αστρολογια εχει ενδιαφερον αν το δεις ως μιγμα στατιστικης και ψυχολογιας Δεν μιλαω για ηλιθιες του στυλ ""ααα μην μπλεξεις με Χ , απατανε μπλα μπλα" κατι τετοιο ουτε αστρολογικα στεκει γιατι δεν ειναι μονο το ζωδιο αλλα ολος ο χαρτης... Οποτε εκτος του οτι ειναι πιο συνθετο απο το 'ζωδιο/ωροσκοπος' δεν πρεπιε να ξεχναει καποιος οτι μιλαμε για τασεις οσον αφορα τον χαρακτηρα,οχι για βεβαιοτητες Εγω τεινω να πιστευω οτι μια μικρη εστω στατιστικη συσχετιση υπαρχει. Δεν εχει αποδειχτει ουτε αυτο οτι οτι δεν υπαρχει καθολου στατιστικη συσχετιση γιατι δεν εχει γινει ερευνα που να λαμβανει τις παραμετρους που αναφερω,και γιατι υπαρχουν και πρακτικες δυσκολιες στο να γινει κατι τετοιο (ανεπαρκη ψυχομετρικα τεστ, δυσκολη στατιστικη επεξεργασια και ερμηνεια) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2012 από -nick-
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 insomniak οταν μιλας καλιαρντα μου θυμιζεις τον τοξοβολο.. ακου λολες..
g_alkis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Η τοξό σε χαρτορίχτρα: - Πείτε μου με απατάει;;; - Μισό να ρίξω τα χαρτιά............. Βέβαια, βλέπω άλλη γυναίκα στη ζωή του, ορίστε η ντάμα καρό. - Αυτό δεν πειράζει. Εκείνος ο βαλές κούπα που βλέπω εκεί τι ρόλο βαράει;;; - ..... 2
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παπαρίες να πούμε.Όλα οφες είναι.Οκ η πρώτη παράγραφος κάτι πάει και έρχεται
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Η τοξό σε χαρτορίχτρα: - Πείτε μου με απατάει;;; - Μισό να ρίξω τα χαρτιά............. Βέβαια, βλέπω άλλη γυναίκα στη ζωή του, ορίστε η ντάμα καρό. - Αυτό δεν πειράζει. Εκείνος ο βαλές κούπα που βλέπω εκεί τι ρόλο βαράει;;; - ..... Aυτο το η ποτε δεν το καταλαβα . Το θεωρω αγενες. Δεν θεωρω οτι οι γκει δεν ειναι αντρες.. αρα ο οχι η. Εκτος αν θες να του μιλας στο πληθυντικο αρα οι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις