Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αυτο με τα γυαλια το εχω παρατηρήσει σε μια φιλη η οποια δειχνει σοβαρη, γαλλικα και πιάνο φάση σε σημειο που οποιος δεν την ξερει σχεδόν προσεχει πως μιλάει οταν ειναι μπροστά. Ειναι εντελως το αντίθετο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 ίσως έχεις να ψυχωτικό επεισόδιο Dr. House? Maybe it's lupus. * Επίσης γυαλάκια ftw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ε ναι, δεν είναι για σένα αυτά. Εσύ είσαι ΑΓΡΙΟ ΑΓΟΡΙ. ΜΟΝΟ. Χ-) με αρέσει να με δίνουν κ χαστούκια και νυχιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Με αφορμή παραπάνω post, δεν είναι από τα πιο αντιαισθητικά πράγματα όταν μια γυναίκα χρησιμοποιεί εκφράσεις του στυλ «στ' αρχίδια μου», «τα ξύνω», «στον πούτσο μου» κλπ; Όχι όταν βρίζει γενικά, αλλά όταν συγκεκριμένα αναφέρεται σε πράγματα που δεν διαθέτει. Δεν ξέρω, προσωπικά μου προκαλεί αναγούλα, πιθανόν να είναι και δικό μου κόμπλεξ. Υπάρχει κανείς εκεί έξω που με καταλαβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 παλι εκανε τη μαλακια της η google..ειναι λες και προσπαθουν επιτηδες να ειναι αντιπαθητικοί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Με αφορμή παραπάνω post, δεν είναι από τα πιο αντιαισθητικά πράγματα όταν μια γυναίκα χρησιμοποιεί εκφράσεις του στυλ «στ' αρχίδια μου», «τα ξύνω», «στον πούτσο μου» κλπ; Όχι όταν βρίζει γενικά, αλλά όταν συγκεκριμένα αναφέρεται σε πράγματα που δεν διαθέτει. Δεν ξέρω, προσωπικά μου προκαλεί αναγούλα, πιθανόν να είναι και δικό μου κόμπλεξ. Υπάρχει κανείς εκεί έξω που με καταλαβαίνει; Και εμενα με ενοχλει αυτο. Ισως μερικες γυναικες να πουνε "ισα δικαιωματα" και αλλα κουλα, αλλα φυσικα ο σεξισμος ειναι οκ οταν ειναι υπερ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 παλι εκανε τη μαλακια της η google..ειναι λες και προσπαθουν επιτηδες να ειναι αντιπαθητικοί.. Τι έκανε πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τι έκανε πάλι; στην αναζητηση εβγαλε διαφορες επιλογες.για να κανεις αναζητηση πχ σε συζητήσεις πρεπει να πας μέσω λαμιας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Με αφορμή παραπάνω post, δεν είναι από τα πιο αντιαισθητικά πράγματα όταν μια γυναίκα χρησιμοποιεί εκφράσεις του στυλ «στ' αρχίδια μου», «τα ξύνω», «στον πούτσο μου» κλπ; Όχι όταν βρίζει γενικά, αλλά όταν συγκεκριμένα αναφέρεται σε πράγματα που δεν διαθέτει. Δεν ξέρω, προσωπικά μου προκαλεί αναγούλα, πιθανόν να είναι και δικό μου κόμπλεξ. Υπάρχει κανείς εκεί έξω που με καταλαβαίνει; θελουν την προσοχη σου ρει. Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 θελουν την προσοχη σου ρει. Σπερες Το παίζουν μαγκάκια. Κατα 99% ειναι ηλικίας 16-22μαξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εζω δει και γυναικες (μεγαλυτερης ηλικιας) να @%^@σταυριζουν in other news παντα με ξαφνιαζε το γεγονος που σκανε αντρογυνα στην ιδια ταξη για να παρακολουθησουν το ιδιο μαθημα και ας ειναι eclass... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εζω δει και γυναικες μεγαλυτερες ηλικιας να @%^@σταυριζουν Αυτά είναι τα ωραία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αυτά είναι τα ωραία... MILF και να ριχνει παναγιες? Boner killer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 MILF,GILF και λοιπές δυνάμεις. Οι γιαγιούλες είναι άλλη φάση. BTW Χυλοπιτούλα σήμερα, Περιμένω 2 παιδιά σήμερα έξω από το Library για να δουλέψουμε 1 project και ήρθαν 2 κορίτσια με 1 κάμερα και 1 μικρόφωνο.Θέλανε να κάνουνε μια ερώτηση για μια sim card brand και ρωτούσαν διάφορους. Η κοπέλα με το μικρόφωνο:1,75,μπλε ματάκια,ξανθούλα,σωματούμπα σαν αυτό 9+ και μόλις μου έκανε την ερώτηση της ζήτησα το τηλέφωνο της....η άλλη βιντεοσκοπούσε.... κλείσανε την κάμερα και φύγανε...πολύ πιθανόν να με δείτε στο yt.Λεβεντιά Αχχχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις