status Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 http://storydump.com/stories/read/my-magical-skiing-adventure 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Πού το σχεδιάζεις;Στο paint. Έλα να σε μάθω μπάλα. Οχι με ξυλομπογες... Πρωταθλητη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 βαριόμουνα να πάω στην τουαλέτα να κατρίσω γιατι δεν είχα και πολύ και βγήκα δω απέξω στο μπαλκόνι και ψεκάζω μια στο χωράφι και ακούω κάτι να πέφτει απο το μπαλκόνι της δίπλα να έχει πάρει η θείτσα τη σκούπα και να κάνει οτι σκουπίζει βραδιάτικα με μανία χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ δε μπορώ άλλο αχαχαχ δάκρυσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αγόρασα αποξηραμένο ιπποφαές απο το σουπερμάερκετ να δοκιμάσω πως είναι. Η γλώσσα μου πέθανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 βαριόμουνα να πάω στην τουαλέτα να κατρίσω γιατι δεν είχα και πολύ και βγήκα δω απέξω στο μπαλκόνι και ψεκάζω μια στο χωράφι και ακούω κάτι να πέφτει απο το μπαλκόνι της δίπλα να έχει πάρει η θείτσα τη σκούπα και να κάνει οτι σκουπίζει βραδιάτικα με μανία χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ δε μπορώ άλλο αχαχαχ δάκρυσα Looooooool, και κυριως για το οτι βγηκες στο μπαλκονι να την αρμεξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 <p>Αγόρασα αποξηραμένο ιπποφαές απο το σουπερμάερκετ να δοκιμάσω πως είναι.</p> <p>Η γλώσσα μου πέθανε.</p> Πως είναι? Εδώ και καιρό το έχω απορία αυτές οι ροζ κουραδιτσες κουνελιού τι σόι γεύση έχουν και πως στο καλό τρώγονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πως είναι? Εδώ και καιρό το έχω απορία αυτές οι ροζ κουραδιτσες κουνελιού τι σόι γεύση έχουν και πως στο καλό τρώγονται... Πορτοκαλι ειναι αυτο που λεει ομως. Το εχω φαει σε φαγητο, καλο ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πορτοκαλί το φρέσκο δεν είναι? Τεσπα αστο το χρώμα. Τι Σόι γεύση έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ξυνη ειναι, ευχαριστη σχετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Πήρα 4 πάστες από το ''χωριάτικο'' (για μία πήγαινα αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ) και μόνο μία είχε παντεσπάνι.. Δεν την παλεύουνε καθόλου ε. Χτύπησα ένα kinder delice να έρθω στα ίσα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Βαράτε τσουκάλια, αδέρφια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Καλή φάση. Και στα δικά μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ωραια... Μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οι καλοκαιράκηδες σαγιοναρούληδες παρακαλούνται να αφήσουν την ώρα και τον καιρό στη θέση τους. δεν φτάνει που βίαια εξεφτελίσατε την έννοια του χειμώνα φέτος πάλι καλά βέβαια, αλλά λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ότι πρέπει είναι σήμερα για χταποδάκι ουζάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις