mary Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 μμμμμ μωρε τι μας λες. πες μας τωρα οτι εισαι και αιγοκερος, το ντεφακτο γτπκ καβαλα ζωδιο. ελα ρε συ τωρα.γτπ ζωδιο. μια χαρα ειναι. τουλαχιστον για κολλητη εμενα μου ταιριαζει. (ταυρος ειμαι)
saya Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μια φημη για αυταρχισμο την εχουν.. αλλα δεν ειμαι αυταρχικη καθολου . Ισα,ισα μου λενε ο,τι συνηθως ειμαι πολυ καλοβολη.
mary Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μια φημη για αυταρχισμο την εχουν.. αλλα δεν ειμαι αυταρχικη καθολου . Ισα,ισα μου λενε ο,τι συνηθως ειμαι πολυ καλοβολη. ναι ε;;; δε θα το λεγα παντως. ισχυει αυτο που λες.ειναι καλόβολοι σαν ανθρωποι
black_widow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ολοκληρη την σεζον; Νομιζω οτι της χωριζουν τις σεζον σε 3,4 μερη .. ασε τραγικο.. Nαι, πόσο πάει το μαλλί για όλα τα μέρη εννοώ , μία season σύνολο δηλαδή.
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς πόσο πάει να νοικιάσει μία season tv σειράς σε video-club ; Δεν μπορώ να βρω από το θείο επεισόδια της δεύτερης season Τhe Vampire diaries που να συγχρονίζουν σωστά με τους ελληνικούς υπότιτλους, δεν βρίσκω δηλαδή αντίστοιχες εκδόσεις , πρόβλημα που δεν είχα στη πρώτη season. Για τη μάνα μου είναι τα επεισόδια, με έχει πρήξει. Εγώ βλέπω χωρίς υπότιτλους τις ξένες σειρές και φυσικά δεν είμαι τόσο πίσω... ουτε απο eztv?
Praetorianos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεξιός, ολοδέξιος αρχηγός, ονόματα δεν λέμε ο Snoob καραδοκεί, έκανε αναφορά στον ΛΕΝΙΝ. Κάπου στη Ρωσία γίνεται σεισμός.
Superuser Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 saya έλεος... Από πότε το ζώδιο καθορίζει τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου; Α ξέχασα..το λένε οι διακεκριμένοι επιστήμονες αστρολόγοι.. Τα βιώματα,οι εμπειρίες,οι γνώσεις,η ανατροφή δημιουργούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου και όχι η ημερομηνία γέννησης του Ε μα.. Και ναι είμαι ζυγός!
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 E υπολογισε για καθενα ντιβιντι κανενα διευρο επι 4 , 5 cd κανενα δεκαευρο..
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 saya έλεος... Από πότε το ζώδιο καθορίζει τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου; Α ξέχασα..το λένε οι διακεκριμένοι επιστήμονες αστρολόγοι.. Τα βιώματα,οι εμπειρίες,οι γνώσεις,η ανατροφή δημιουργούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου και όχι η ημερομηνία γέννησης του Ε μα.. Και ναι είμαι ζυγός! Xαχαχα, κοιτα απο την μια δεν μου αρεσει το υφος σου ,αυτο βεβαια εσενα σου ειναι αδιαφορο αρα γτ να με ενδιαφερουν εμενα οι δικες σου ιδεες . Αλλα επειδη εγω εχω και καποια αγωγη θα σου απαντησω . Οτι δεν τα πιστευω τοσο φανατικα , κυριως για πλακα.Αλλα υπαρχει κοσμος που τα πιστευει . Τωρα με ποια λογικη , υπαρχει οτι μπορει πραγματι τα αστρα να κθοριζουν τις συμπεριφορες γιατι η φυση εχει δυναμεις , μαγνητικες και τετοια ..ειναι ενα ειδος πρωτογονης λατρειας της φυσης νομιζω.Αν ψαξεις λογικη , υπαρχει , αλλα δεν ειναι επιστημονικα εδραιωμενο βεβαια . Ειναι μια μορφη προληψης. Οποιος θελει το πιστευει.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 γιατι η φυση εχει δυναμεις , μαγνητικες και τετοια .. 5
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καποτε ειχα βγει μια που ηταν (ζωδιο), και δεν εγινε κατι μεταξυ μας. Θα ειναι επειδη τα τα ζωδια μας δεν ταιριαζαν. Τωρα στο ζωδιο βαλτε οποιο θελετε απο τα 12. 1
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παντως οπως προειπα , εγω κυριως για πλακα ασχολουμαι ,. εχει φαση . Αλλα οι προληψεις δεν ειναι θεμα μορφωσης. Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι τελειως κουτσουρα και δεν εχουν και αλλοι που ειναι μορφωμενοι και εξυπνοι και εχουν. Αρα εγω δεν το θεωρω τοσο τραγικο.Αρκει βεβαια ο αλλος να εχει αρκετη κριση να μην το συγχεει με επιστημονικη γνωση. Προληψη ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις