Gtr34 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Επιστολές καταστροφές . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 H φατσα μου οταν διαπιστωσα οτι στο βορειο Μισιγκαν, ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ, σκαβουν για να περασουν οπτικες ινες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 γω δε θέλω μεροκάματο , θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Mπορείς να αρχίσεις από φτιαγμένο παπί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 γω δε θέλω μεροκάματο , θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο .. Συγνώμη κύριε μου, πίνετε το ποτό μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 γω δε θέλω μεροκάματο , θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο .. παρε κανα 125cc για αρχη. edit μολις ηρθε το email... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 H φατσα μου οταν διαπιστωσα οτι στο βορειο Μισιγκαν, ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ, σκαβουν για να περασουν οπτικες ινες... Κάπως πρέπει να συνδεθούν και οι πόλεις μεταξύ τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Mπορείς να αρχίσεις από φτιαγμένο παπί. ο πατέρας μου οταν τον είχα πει παλιότερα οτι το σκέφτομαι για παπί με είχε πει άσε τα μηχανάκια , να πάρεις κάτι δυνατό απο 600cc κ πάνω , σε μια στραβή να δώσεις γκάζι να γίνεις καπνός κάποια μέρα το γκάζι θα σου σώσει τη ζωή γιατι πχ μπορεί να έρθει κάποιος να σε πλαγιάσει για να σε βγάλει εκτός δρόμου κλπ (βαριέμαι να γράψω τα υπόλοιπα ) τι να λέει το παπί , 0 ασφάλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ο πατέρας μου οταν τον είχα πει παλιότερα οτι το σκέφτομαι για παπί με είχε πει άσε τα μηχανάκια , να πάρεις κάτι δυνατό απο 600cc κ πάνω , σε μια στραβή να δώσεις γκάζι να γίνεις καπνός κάποια μέρα το γκάζι θα σου σώσει τη ζωή γιατι πχ μπορεί να έρθει κάποιος να σε πλαγιάσει για να σε βγάλει εκτός δρόμου κλπ (βαριέμαι να γράψω τα υπόλοιπα ) τι να λέει το παπί , 0 ασφάλεια he sound like a guy who know stuff in other news τον ηπιαμε βραδιατικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πόσο μπουρδέλο το φορουμ όταν προσπαθείς να κάνεις έμπεντ από γιουτιουμπ. Δεν δουλεύει με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Πόσο μπουρδέλο το φορουμ όταν προσπαθείς να κάνεις έμπεντ από γιουτιουμπ. Δεν δουλεύει με τίποτα το λινκ σου που δυσκολεύεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ο πατέρας μου οταν τον είχα πει παλιότερα οτι το σκέφτομαι για παπί με είχε πει άσε τα μηχανάκια , να πάρεις κάτι δυνατό απο 600cc κ πάνω , σε μια στραβή να δώσεις γκάζι να γίνεις καπνός κάποια μέρα το γκάζι θα σου σώσει τη ζωή γιατι πχ μπορεί να έρθει κάποιος να σε πλαγιάσει για να σε βγάλει εκτός δρόμου κλπ (βαριέμαι να γράψω τα υπόλοιπα ) τι να λέει το παπί , 0 ασφάλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 ο πατέρας μου οταν τον είχα πει παλιότερα οτι το σκέφτομαι για παπί με είχε πει άσε τα μηχανάκια , να πάρεις κάτι δυνατό απο 600cc κ πάνω , σε μια στραβή να δώσεις γκάζι να γίνεις καπνός κάποια μέρα το γκάζι θα σου σώσει τη ζωή γιατι πχ μπορεί να έρθει κάποιος να σε πλαγιάσει για να σε βγάλει εκτός δρόμου κλπ (βαριέμαι να γράψω τα υπόλοιπα ) τι να λέει το παπί , 0 ασφάλεια πόσω χρονώνε ήσανε με το που ο φάδα σε σε είπε για γκάζια; Τι μηχανάκι καβάλαγε ο φάδα σου εκείνη την εποχή; Πόσες φορές τη μέρα καβάλαγε τη μάδα (ή άλλη-όχι τη χούφτα) εκείνη την εποχή; Τέλος,αλεξίπτωτο ή άγκυρα σου είπε που θα βρεις; Καβαλάω δίτροχο απ´ την εποχή της παρανομίας,μη με αμφισβητείς,plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 το λινκ σου που δυσκολεύεσαι ? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=328Dx2m75TE#t=195 Βγαίνει σα λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις