Lucifer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ουαου , δλδ οι ζυγοι κανουν ο,τι θελουν οι γυναικες;Κοιτα κατι τετοιο δεν εχω παρατηρησει μαλλον δεν ισχυει . Αλλα αν ισχυει Λουσι με παντρευεσαι; Ποτέ δεν έχω χαρεί περισσότερο που 'μαι σκορπιός.
saya Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 viper εσυ ζωδιο viper εσυ ζωδιο Ποτέ δεν έχω χαρεί περισσότερο που 'μαι σκορπιός. Παντως απο οσο λιγα ξερω οπερι ζυγων αντρων μαλακια ειναι δεν ισχυει . Αχ σκορπιος εισαι ε ;;μμμ οκ..τωρα εφσγα χιλοπιτα απο τον Λουσι ?? :shock: :-D
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 viper εσυ ζωδιο viper εσυ ζωδιο Παντως απο οσο λιγα ξερω οπερι ζυγων αντρων μαλακια ειναι δεν ισχυει . Αχ σκορπιος εισαι ε ;;μμμ οκ..τωρα εφσγα χιλοπιτα απο τον Λουσι ?? :shock: :-D libra baby
saya Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Παρολο που τα αγγλικα μου ειναι πολυ καλα δεν ειμαι σιγουρη αν μου ειπες οτι εισαι ιχθυς . Τελος παντων δεν ισχυουν ολα οσα λεει , καποια ισχυουν καποια αλλα ειναι υπερβολοι . Για τους κριους λενε οτι ειναι ανεξαρτητοι καο εγωιστες και αυθορμητοι. Οτι ειναι υπερ των εξτριμ σπορτς πρωτη φορα το ακουω και δεν νομιζω να ισχυει . Επισης τους ιχθεις δεν τους εχω για θυματα..οι παρθενοι πραγματι γκρινιαζουν . Αυτο με τα μεγαλα βυζια δεν νομιζω να ισχυει..
Praetorianos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ποτέ δεν έχω χαρεί περισσότερο που 'μαι σκορπιός. Είμαστε το πιο σεξουλιάρικο ζώδιο να ξέρεις, έτσι μου έχουνε πει. 1
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 εγωωωωωωωωωωωωωωω ειμαι ενας περηφανος υδροχοος με ωροσκοπο σκορπιο!
viper2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Παρολο που τα αγγλικα μου ειναι πολυ καλα δεν ειμαι σιγουρη αν μου ειπες οτι εισαι ζυγοςςς . Τελος παντων δεν ισχυουν ολα οσα λεει , καποια ισχυουν καποια αλλα ειναι υπερβολοι . Για τους κριους λενε οτι ειναι ανεξαρτητοι καο εγωιστες και αυθορμητοι. Οτι ειναι υπερ των εξτριμ σπορτς πρωτη φορα το ακουω και δεν νομιζω να ισχυει . Επισης τους ιχθεις δεν τους εχω για θυματα..οι παρθενοι πραγματι γκρινιαζουν . Αυτο με τα μεγαλα βυζια δεν νομιζω να ισχυει.. κατι θα τους κανεις...
saya Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μπα , γκρινιαζουν απο μονοι τους , γιατι τους αρεσει η τελειοτητα..και επειδη τελειο δεν ειναι τιποτα , τα ακους ετσι και αλλιως. εγωωωωωωωωωωωωωωω ειμαι ενας περηφανος υδροχοος με ωροσκοπο σκορπιο! Tελεια οι υδροχοοι ειστε πραγματι ιδιοτροποι , δεν ξερετε τι θελετε . .. δεν ειστε κακοι ομως καταβαθως..
freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μπα , γκρινιαζουν απο μονοι τους , γιατι τους αρεσει η τελειοτητα..και επειδη τελειο δεν ειναι τιποτα , τα ακους ετσι και αλλιως. υπερβολές...σου τυχαν κειπέρα 2 στραβοί κι έβγαλες σκάρτο όλο το ζώδιο 1
saya Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 υπερβολές...σου τυχαν κειπέρα 2 στραβοί κι έβγαλες σκάρτο όλο το ζώδιο Ξερω πολλους παρθενους ,δεν ειναι σκαρτο το ζωδιο . Υπαρχουν πολυ χειροτερα. Απλα γκρινιαζετε..
black_widow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς πόσο πάει να νοικιάσει μία season tv σειράς σε video-club ; Δεν μπορώ να βρω από το θείο επεισόδια της δεύτερης season Τhe Vampire diaries που να συγχρονίζουν σωστά με τους ελληνικούς υπότιτλους, δεν βρίσκω δηλαδή αντίστοιχες εκδόσεις , πρόβλημα που δεν είχα στη πρώτη season. Για τη μάνα μου είναι τα επεισόδια, με έχει πρήξει. Εγώ βλέπω χωρίς υπότιτλους τις ξένες σειρές και φυσικά δεν είμαι τόσο πίσω...
evabb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μπα , γκρινιαζουν απο μονοι τους , γιατι τους αρεσει η τελειοτητα..και επειδη τελειο δεν ειναι τιποτα , τα ακους ετσι και αλλιως. Tελεια οι υδροχοοι ειστε πραγματι ιδιοτροποι , δεν ξερετε τι θελετε . .. δεν ειστε κακοι ομως καταβαθως.. μμμμμ μωρε τι μας λες. πες μας τωρα οτι εισαι και αιγοκερος, το ντεφακτο γτπκ καβαλα ζωδιο.
saya Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ολοκληρη την σεζον; Νομιζω οτι της χωριζουν τις σεζον σε 3,4 μερη .. ασε τραγικο.. μμμμμ μωρε τι μας λες. πες μας τωρα οτι εισαι και αιγοκερος, το ντεφακτο γτπκ καβαλα ζωδιο. Εχω αιγοκαιρο οροσκοπο.. να σαι κλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις