revolver1990 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν σε τρόλαρε περισσότερο το delivery boy ή εγώ. Anyway Λάκτα και πουράκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οh Pllllllleeeease...: Αμυγδάλου ΙON. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Epic songs are epic Καλημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Οh Pllllllleeeease...: Αμυγδάλου ΙON. Μου φέρανε και μια βαζάρα μερέντα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Revolver, θα τραβήξω revolver... με τρολάρεις, δεν παίζει. Ποιου επαγγελματισμού βρε θηρίο, του κατόπιν εορτής; αυτού που αρχικά παρέδωσε δέμα με αντικαταβολή 700Ε και έφυγε χωρίς να πληρωθεί; δεν το παίρνει χαμπάρι μέχρι να πάρω εγώ τηλ. να γυρίσει να πληρωθεί και μετά τι, ανησυχεί μήπως τον φώναξα πίσω για να του δώσω λιγότερα και μου τα ξαναμετράει πίσω από την πόρτα. Ξαναφορτώνω τώρα και μου είχε περάσει, που να τα χάσει στο δρόμο ο μαλάκας. Άσε, πάμε παρακάτω. ωρε φραγκα. in other news Παω να πιασω τον στυλο στο βαγονι του μετρο και πιανω αφρατο κωλο. I am not that short και το χερι μου δεν κοιταγε διαγωνια και προς τα κατω. Κοιταω, μαζευω και συνειδητοποιώ οτι ο κωλος απειχε 1,5μ απο το πατωμα... Μπασκεμπολιστριες, what did you expect. σπερες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 @revolver Σταμάτα κολασμένε, δεν είναι ώρα για drooling. ωρε φραγκα. Χα. Πολύ θα το 'θελα. Αλλά έχω καταντήσει κέντρο εξυπηρέτησης για φίλους μιας και το πολύωρο ξύσιμο πάνω στο pc -και οι γνώσεις/ενημέρωση προσφορών- πάει σύννεφο. Κοινώς, ήταν αγορά για άλλον. Χαίρομαι τις συσκευασίες όμως, δεν μπορείς να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Eμενα ήρθε ο βλάκας ο κουριερ σήμερα, χτυπουσε τα θηροτηλέφωνα, φυσικά δεν άνοιξα και αφησε χαρτάκι και έφυγε.. Παρε ρε βοδι ένα τηλ. ήρθες ως την πόρτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ωρε φραγκα. in other news Παω να πιασω τον στυλο στο βαγονι του μετρο και πιανω αφρατο κωλο. I am not that short και το χερι μου δεν κοιταγε διαγωνια και προς τα κατω. Κοιταω, μαζευω και συνειδητοποιώ οτι ο κωλος απειχε 1,5μ απο το πατωμα... Μπασκεμπολιστριες, what did you expect. σπερες pix vids or never happened =p Εγώ πήγα και είδα το ender's game (μιας και ως άνεργος θα έχω παααααααααααρα πολύ ελεύθερο χρόνο...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Καλο ειναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Εάν είσαι 12χρονο ίσως να το ευχαριστηθείς, αλλιώς πίπα ολικής τίγκα στο κλισέ. Όταν είδα στα end credits τα ονόματα των Orci & Kurtzman (ως producers) μου λύθηκαν όλες οι απορίες... Βασικά και ο σκηνοθέτης έχει κάνει το "X-Men Origins: Wolverine" άρα τι να λέμε τώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 pix vids or never happened =p δεν ειμαι εφηβος. θα με βαλουν μεσα δηλαδη Εγώ πήγα και είδα το ender's game (μιας και ως άνεργος θα έχω παααααααααααρα πολύ ελεύθερο χρόνο...) ακουσα οτι ηταν καλυτερο απο το gravity σε γραφικα και φωτισμο... the radical one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 τι να σου πω, προτιμώ του Gravity =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Πήγες και πλήρωσες ρε;720p βγήκε. btw,ελάτε να σας πουλήσω σε βιβλία όλη τη τριλογία..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 δημοσιογραφικές ρε =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μπα.R6 το κόβω,cropαρισμένο είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις