chill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Και τι να πω στον Αλέκο; Με έστειλε ο Liopyrιό ιό ιό; xaxa Πωωω κόλλημα βραδιάτικα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Κάτι μου θυμίζει η μελωδία του τραγουδιού στο spoiler αλλα δε μπορώ να θυμηθώ με τίποτα αν ξέρει κανείς ας πει plz http://www.youtube.com/watch?v=8g0B6Qpnsjg Δεν έχω ιδέα τι σου θυμίζει brah αλλά ωραίο κομματάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 έβλεπα στον ύπνο μου οτι στον τοίχο του δωματίου είχε αράχνες πάω ποιο κοντά να δω και ηταν πολλές στο χρώμα του τοίχου σε διάφορα μεγέθη (σαν ενα router η μεγαλύτερη που μπορούσα να διακρίνω )παίρνω λέει ενα axe και μια αναπτήρα και αρχίζω να τις καίω αρχίζουν να σπάνε ξαφνικά όλες και κατεβαίνει ενα πράγμα σαν αιδοίο με πόδια σε μέγεθος σχολικής τσάντας (δεν φαινόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή)δεν ηταν φυσιολογική αράχνη , είχε ακόμα και τη φυσούνα σαν την alien queen στον γκώλο της και έβγαζε αράχνες !στο τέλος κατέβηκαν μαζι της όλες οι άλλες και βγήκαν απο την μπαλκονόπορτα και εξαφανιστηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Αφού δεν σου όρμηξαν να σε κλαίμε τώρα, πάλι καλά να λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Revolutionary Scuba Mask Creates Breathable Oxygen Underwater On Its Ownhttp://www.minds.com/blog/view/269672871016534016/revolutionary-scuba-mask-creates-breathable-oxygen-underwater-on-its-own 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 γουτ μορνινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Είπαμε να βρέξει αλλά αυτός ξεκωλώθηκε Καλημέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Και πες οτι καταλαβαίνω γιατι δεν θέλουν να δουλέψουν οι έλληνες... Το γιατι δεν θέλουν να δουλέψουν οι έλληνες που έχουν μαγαζί και πληρώνουν ΤΕΒΕ, δεν μπορω να το καταλάβω... In other news Αυτό δείχνει καλο http://www.pcmag.com/slideshow/story/319119/ces-2014-photo-gallery/40 Μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 η έκδοση photoshop που χρησιμοποιώ είναι λέει τόσο παλιά που δεν μπορεί να σώσει στον καινούριο μου δίσκο γιατί είναι λέει πολύ μεγάλος για τα γούστα του (ο δίσκος). Πάλι που έχω κι έναν παλιό, μικρότερο, συνδεμένο και μπορεί να σώσει εκεί. Μάαααστα, μάαααστα. πρέπει να αρχίσω να εκσυγχρονίζω και το σοφτγουερ μου, τώρα που εκσυγχρόνισα το χαρντγουερ μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Το pc σου έχει ποντίκι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Τι wtf error ήταν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 έχει γάτα. Το έρρορ ήταν "you cannot save on mpla mpla because the disc is full". Ο δίσκος είναι 2 τερα, σχεδόν άδειος. Φωτοσοπ 7 τώρα ε. Γκούγκλωσα και βρήκα ότι το 7 δεν μπορεί να σώσει σε τόσο μεγάλους δίσκους... Το παρήγορο είναι ότι δεν είμαι ο μοναδικός στον κόσμο που χρησιμοποιεί ακόμα photoshop 7, κι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα. Έσωσα στον παλιό δίσκο και όλα οκ. έντιτ, Αλέκο το πισί αυτό που πουλάς έχει και ποντίκι; Τι τιμή θα μας κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 και εκει που ησουν ανετος με dual monitors και εφτιαχνες τα excellakia σου, ξαφνικα βρισκεσαι με laptop 6ετιας και 13αρι μονιτορ... feels bad man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ^^^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις