LongTom Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Χτες το πρωί μου έφερε το pc για φτιάξιμο, στις 10 το βράδυ σκοτώθηκε σε τροχαίο... τι να πεις Να σε έχουμε στα υπόψιν να σε στείλω κάτι αντιπαθέστατους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πλακα πλακα τι γινεται σε τετοια περιπτωση? Παιρνεις τηλ του στυλ "Συλληπητηρια κλπ κλπ εεε ξερετε ειναι ενα πισι που ειχε αφησει ο ανθρωπος, ναι, ποτε θα το παραλαβετε?" Συλλυπητήρια σκέτο. Δεν λες κουβεντα για το πισι. Αν ερθουν να στο ζητησουν ισχυρίζεσαι ότι δεν στο έφερε ποτε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΧΕ ΑΥΤΟΣ; να ο Λέφτερ θα με καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Συλλυπητήρια σκέτο. Δεν λες κουβεντα για το πισι. Αν ερθουν να στο ζητησουν ισχυρίζεσαι ότι δεν στο έφερε ποτε. Ήταν μέσα στο αμάξι και ετςι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάντως θα το κάνω (είναι softwarικο το πρόβλημα) και θα το βάλω στην αποθήκη... σε κάνα μήνα θα επικοινωνήσω με την αδερφή του να τον πάρει. Αν ήταν hardwarικο δεν θα το έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάντως θα το κάνω (είναι softwarικο το πρόβλημα) και θα το βάλω στην αποθήκη... σε κάνα μήνα θα επικοινωνήσω με την αδερφή του να τον πάρει. Αν ήταν hardwarικο δεν θα το έκανα. Ντροπής πράματα...να τους το δωσεις αντί στεφάνου. Τσολί-ν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Θα της δώσω 2 cpu να βάλει στα μάτια για να δώσει τον βαρκάρη που θα τον περάσει απέναντι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Γουστάρεις αναβίωση αρχαίων εθίμων ταφής έτσι? Στην θέση σου θα έσκαγα μύτη με το tower στην πλάτη στην κηδεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Και θα τον πετούσα μέσα όταν θα κλείναν τον τάφο... αρχαία Αίγυπτος και ετς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 εννοείται ότι θα το φτιάξεις και σε λίγο καιρό θα πάρεις τηλέφωνο σπίτι, και καλά μην ξέροντας, και θα ζητήσεις να πληρωθείς για την δουλειά σου, σαν καλός ελεύθερος επαγγελματίας. Μια φορά, παλαιά αρχαία, με πήρε τηλέφωνο μια θειά για να πάω να με πληρώσει κάτι θεραπείες που είχε κάνει η μάνα της, η οποία στο μεταξύ είχε αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο. Εννοείται ότι πήγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 /b/ generation spotted 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 εννοείται ότι θα το φτιάξεις και σε λίγο καιρό θα πάρεις τηλέφωνο σπίτι, και καλά μην ξέροντας, και θα ζητήσεις να πληρωθείς για την δουλειά σου, σαν καλός ελεύθερος επαγγελματίας. Μια φορά, παλαιά αρχαία, με πήρε τηλέφωνο μια θειά για να πάω να με πληρώσει κάτι θεραπείες που είχε κάνει η μάνα της, η οποία στο μεταξύ είχε αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο. Εννοείται ότι πήγα. Που να μας καταλάβουν ρε Λεφτερ εμάς τους ελεύθερους επαγγελματίες... ΡΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ 50€ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Και θα τον πετούσα μέσα όταν θα κλείναν τον τάφο... αρχαία Αίγυπτος και ετς Κι οι γύφτοι το ίδιο κάνουν (Gypsy from Agypt; ν Εγώ πάντως θα το κάνω (είναι softwarικο το πρόβλημα) και θα το βάλω στην αποθήκη... σε κάνα μήνα θα επικοινωνήσω με την αδερφή του να τον πάρει. Αν ήταν hardwarικο δεν θα το έκανα. Να το φτιάξεις σουρωμένος απ' τα κονιακάκια-κεράσματα της κηδείας του... Που να μας καταλάβουν ρε Λεφτερ εμάς τους ελεύθερους επαγγελματίες... ΡΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ 50€ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ 65€ έχω εγώ,πλερώ και ΙΚΑ και ΟΑΕΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μόνο ο Λέφτερ και ο Μανμπουκ με καταλαβαίνουν πλέον... οι συμμαθητές του Μαθουσαλίξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 http://youtu.be/reOO1cMTkSg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις