caution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 The latter. Αν είναι να πάω, ας πάω σαν βασιλιάς.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κατάλαβα που μένεις. αχχαχαχααχαχ im not even mad brah! αυτές τις μέρες το τερμάτισα δε παίρνει άλλο τόσα πειράματα 100% success αλλα το τελευταίο δε το περίμενα με διαλύθηκε ο εγκέφαλος thanks bros
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 The latter. Αν είναι να πάω, ας πάω σαν βασιλιάς. αχχαχαχααχαχ im not even mad brah! Βασικά μπλόφαρα αλλά μου'ρθε ιδέα. Αν βρω που μένεις θα με δώσεις απ'αυτό που παίρνεις και θα με βάλετε να ρίχνω τα φλεγόμενα βέλη προς τον caution όσο θα τον πηγαίνει το ποτάμι. μ; Μ;
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Βασικά μπλόφαρα αλλά μου'ρθε ιδέα. Αν βρω που μένεις θα με δώσεις απ'αυτό που παίρνεις και θα με βάλετε να ρίχνω τα φλεγόμενα βέλη προς τον caution όσο θα τον πηγαίνει το ποτάμι. μ; Μ; η αμβροσία ειναι μόνο για τσι θεούς brah μη το φας θα σε κόψ
liopyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Στο Φλόριντα λέει το CNN, ένας τύπος πυροβόλησε 2 άτομα σε ένα σινεμά, επειδή τον ενοχλούσαν τα κινητά τους. Και με βάση αυτό το περιστατικό λέει, άνοιξε πάλι η γνωστή κουβέντα. Όλα καλά. ...μέχρι το σημείο που μαθαίνεις πως η γνωστή κουβέντα δεν είναι αυτή της οπλοκατοχής. Αλλά αυτή που έχει να κάνει με το αν θα πρέπει να επιτρέπονται τα κινητά στους κινηματογράφους. In God We Trust.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Στο "γίνε σημαντικός", I fucking lost it https://www.bsmark.com/el/ Μέρες
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Χτες το πρωί μου έφερε το pc για φτιάξιμο, στις 10 το βράδυ σκοτώθηκε σε τροχαίο... τι να πεις
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Χτες το πρωί μου έφερε το pc για φτιάξιμο, στις 10 το βράδυ σκοτώθηκε σε τροχαίο... τι να πεις .. καλοδούλευτο;
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πλακα πλακα τι γινεται σε τετοια περιπτωση? Παιρνεις τηλ του στυλ "Συλληπητηρια κλπ κλπ εεε ξερετε ειναι ενα πισι που ειχε αφησει ο ανθρωπος, ναι, ποτε θα το παραλαβετε?"
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Πλακα πλακα τι γινεται σε τετοια περιπτωση? Παιρνεις τηλ του στυλ "Συλληπητηρια κλπ κλπ εεε ξερετε ειναι ενα πισι που ειχε αφησει ο ανθρωπος, ναι, ποτε θα το παραλαβετε?" κλαιω φιλε..νομιζω οτι σε τετοια περιπτωση ειναι καλο να περιμενει καποιος καμια βδομαδα?γενικα να περασει η τρελα και μετα λαου λαου γεια σας συλλυπητήρια πιρι πιρι ο αποθανοντας μου ειχε αφησει τον υπολογιστη για επισκευες πιρι πιρι γνωριζω οτι η στιγμη ειναι ακαταλληλη τι θελετε να κανουμε.οχι συζητηση για λεφτα θα αρχισει το κλαμα . 1
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 "Είναι και 30 ευρώ το φορμάτ" Αυτό... αν είχαν κάτι καλό οι Εβραίοι ήταν αυτό. Η δουλειά πάνω από όλα. Νεκρός ή ζωντανός θα πλερώσεις
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 "μα ο χρονος μου ειναι ακριβος" και τα σχετικα. Αστο απ εξω απο την πορτα και φυγε. Εκτος εαν λιμπιζεσαι κόλλυβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις