viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 worse? γύριζα σπίτι με τα πόδια κ πήγε να προσγειωθεί πάνω μου κάγκουρας με μηχανάκι των άρχισα στα καντήλια κ πιαστήκαμε στη μεση του δρόμου αφού δε το πέταξα στο ποτάμι το @$#%#$ μαζι με την πάπια να μάθει κολύμπι κ άρχισε να μελανιάζει κ το δάχτυλο γιατι βρήκα κόκαλο $@#^:$#%&$^* μια χαρά , ωραία περνάμε μ' αρέσει το όλα καλά θα πάνε, όλα θα φτιάξουν να πέσει μετεωρίτης να καταστραφεί ο πλανήτης να φτιάξουν πλακωθηκες με τον μητρογλου ρε θηριο; μπραβο ρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 πλακωθηκες με τον μητρογλου ρε θηριο; μπραβο ρει οχι , με ενα έκτρωμα με ανταύγειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 οχι , με ενα έκτρωμα με ανταύγειες Άν ήταν ροζ ήμουν εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 worse? γύριζα σπίτι με τα πόδια κ πήγε να προσγειωθεί πάνω μου κάγκουρας με μηχανάκι των άρχισα στα καντήλια κ πιαστήκαμε στη μεση του δρόμου αφού δε το πέταξα στο ποτάμι το @$#%#$ μαζι με την πάπια να μάθει κολύμπι κ άρχισε να μελανιάζει κ το δάχτυλο γιατι βρήκα κόκαλο $@#^:$#%&$^* μια χαρά , ωραία περνάμε μ' αρέσει το όλα καλά θα πάνε, όλα θα φτιάξουν να πέσει μετεωρίτης να καταστραφεί ο πλανήτης να φτιάξουν Σε είχα προειδοποιήσει για την έξαρση πάντως. Ευκολάκι είναι,οι περισσότεροι τα έχουν δει όλα και πάνε πάσο. ...αρκεί να μη πετύχεις κι άλλον σταλιασμένο σαν εσένα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ενα απογευμα πηγε μια να μου πεταξει την φωτογραφικη της οταν της εκανα νοημα να μαζεψει τον κωλο της για να περασει το καρο μου... welcome to GR in other news no shit sherlock http://northwesthistory.blogspot.gr/2011/11/open-letter-to-my-students-no-you.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Σε είχα προειδοποιήσει για την έξαρση πάντως. Ευκολάκι είναι,οι περισσότεροι τα έχουν δει όλα και πάνε πάσο. ...αρκεί να μη πετύχεις κι άλλον σταλιασμένο σαν εσένα... άμα πετύχω άλλον σαν εμένα θα ανοίξει θέμα στο inso ~~~~ όλα καλά όλα σκατά σήμερα ξύπνησα στραβά πήγα στο gym να ηρεμήσω υπομονή ποτε θα χτίσω ? κ στο δρόμο για το σπίτι μου'μελλε να συναντήσω ένα καθίκι κ αλύπητα απ τα νεύρα να χτυπήσω όπου φύγει, φύγει, η ρουτίνα αυτή με πνίγει μου γύρισαν τα μυαλά κ η υπομονή μου σα το φίδι με τυλίγει αυτό με πνιγει που στη φάση αρχίδια λίγοι κουβαλάν στραβα κοιτάν λες κ είμαι ufo μα λοστό κρύβω στο σκούφο str8 outta Patras west side χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Νταξ,φωλιάζει το μυαλό στη γκλάβα,είχε παραπάρει αέρα εκεί έξω που τόστελνες..... \ Καλούτσικο έως καλό,δένει και ραπάκι άμα λάχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Σε ποιο ποτάμι πήγες να τον ρίξεις ρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δε λέω , θα καταλάβεις που μένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Και eyefinity o Νικόλας... Χμμμ Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 δεν ξέρω τι ειναι το eyefinity αλλα με πονάνε τα μάτια μουπολλές οθόνες μαζί α? τώρα το είδα είναι για να παρακολουθώ όλα τα forums ταυτόχρονα και να στέλνω emails στις υπηρεσίες που συνεργάζομαι -----------------περισσότερα απο ενα account δεν επιτρέπονται , περισσότερες απο μια προσωπικότητες ανα account επιτρέπονται ? α? δεν βλέπω κάτι για αυτό στους κανονισμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μουφέτο. Γενικά τα περισσότερα anime είναι για κλωτσιές.Παραφορτωμένα οσο δεν πάει. Μην πω για τις τρισάθλιες φωνές τους. Αναλόγως το τι βλέπεις υπάρχου και καλά διαμαντάκια!!!! Μετά από καιρό είδα ειδήσεις στη τιβι.... έλεγε ο σύλλογος ξενοδοχουπαλλήλων ότι θα κάνει πρόταση στο υπουργείο παιδείας....να κλείνουν για μια εβδομάδα τα .. σχολεία! έτσι ώστε οι οικογένειες να μπορούν να πηγαίνουν ... εκδρομές για σκι Δουλειά δεν έχουμε το σκί μας μάρανε!!!!! Εξάλλου ο Ξένος δεν θα περιμένει πότε θα έχουμε διακοπές εμείς αλλά όποτε έχουν κενό-διακοπές θα έρθουν. Εξάλλου οι περισσότερες κρατήσεις είναι από ξένους τώρα. Το θέμα είναι να φέρεται περισσότερους ξένους εδώ για να πέσει και λίγο χρήμα, στην Ιαπωνία και Κίνα είναι χιλιάδες από 1 ευτρώ να αφήνουν κάθε χρόνο θησαυρίσαμε !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 str8 outta Patras west side Κατάλαβα που μένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ή είχα ότι να 'ναι γεύση - ή πέτυχα αυτές τις δηλητηριασμένες Pepsi. Πάντως για καλό και για κακό λέω να ντυθώ επίσημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Κάψιμο ή ταφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις