viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τουμπανέισον What has been seen cannot be... https://www.facebook.com/pages/Sekaiichi-Hatsukoi/208940145800175 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Γμτ δεν πρόλαβα το τόπικ του Σώρρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει νάναι τρισμέγιστο troll,δεν διανοείται τόσο συγκροτημένη σκέψη να διαλύεται σαν το μαλλί της γρηάς μπροστά στα παπαγαλάκια. Του βγάζω το καπέλο (δεν φοράω). Θεός των απανταχού trolls. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Γμτ δεν πρόλαβα το τόπικ του Σώρρα και το δικό μου θέμα κλειδώθηκε κ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν παράγουμε μακάρι να το σκεφτόμουν μικρός , να είχα σπουδάσει πολιτικός , να γινόμουν πρωθυπουργός και μια μέρα σαν αυτή να τρώγανε όλοι με χρυσά κουτάλια χαβιάρι και φέτα. έχω σκεφτεί να πάρω μέρος στις εκλογές , αλλα φοβάμαι οτι δεν θα βγω ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος κ εγώ τόσο μικρός, μόνο 24 χρονών είχα όνειρα για αυτή τη χώρα , να την κάνω δυνατή , αλλα κανένας δεν μου έδειξε το δρόμο ο επαγγελματικός προσανατολισμός απέτυχε και η χώρα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει δύναμη θα μπορούσα να έχω κάνει τόσα για εσάς.. λυπάμαι πραγματικά μακάρι να γνώριζα προσωπικά τον Αντώνη τον Σαμαρά να τον συμβούλευα για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει. Ειναι τόσο εύκολο να σωθεί η χώρα και αυτός προσπαθεί τόσο σκληρά να τα καταφέρει που παραλίγο να χάσει το μάτι του στην προσπάθεια. Δεν ειναι ευκολο να είσαι πρωθυπουργός και το άγχος είναι καταλυτικός παράγοντας. Μακάρι να απαντήσει σε κάποιο απο τα τηλεφωνήματα μου και ίσως κάποια ημέρα να πίνεται κρασί μπρούσκο στο όνομα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 στον αντ1 τραγουδοριαλιτι με φιλτρο στα μικροφωνα και παλι ακουγονται χαλια lol.only in greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 It's this time of the year που παντού έγκυες. ΠΟΛΥ έγκυες όμως! Αυτό που είναι μια κοιλιά με πόδια... Ντεααμ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 και το δικό μου θέμα κλειδώθηκε κ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν παράγουμε μακάρι να το σκεφτόμουν μικρός , να είχα σπουδάσει πολιτικός , να γινόμουν πρωθυπουργός και μια μέρα σαν αυτή να τρώγανε όλοι με χρυσά κουτάλια χαβιάρι και φέτα. έχω σκεφτεί να πάρω μέρος στις εκλογές , αλλα φοβάμαι οτι δεν θα βγω ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος κ εγώ τόσο μικρός, μόνο 24 χρονών είχα όνειρα για αυτή τη χώρα , να την κάνω δυνατή , αλλα κανένας δεν μου έδειξε το δρόμο ο επαγγελματικός προσανατολισμός απέτυχε και η χώρα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει δύναμη θα μπορούσα να έχω κάνει τόσα για εσάς.. λυπάμαι πραγματικά μακάρι να γνώριζα προσωπικά τον Αντώνη τον Σαμαρά να τον συμβούλευα για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει. Ειναι τόσο εύκολο να σωθεί η χώρα και αυτός προσπαθεί τόσο σκληρά να τα καταφέρει που παραλίγο να χάσει το μάτι του στην προσπάθεια. Δεν ειναι ευκολο να είσαι πρωθυπουργός και το άγχος είναι καταλυτικός παράγοντας. Μακάρι να απαντήσει σε κάποιο απο τα τηλεφωνήματα μου και ίσως κάποια ημέρα να πίνεται κρασί μπρούσκο στο όνομα μου. Φαντάσου ardan.Κάμποσα από δαύτα.Και ούζο.Πολύ ούζο όμως.Και χύμα. Φαντάσου τώρα τον εαυτό σου να τα έχει καταπιεί όλα αυτά,συγχρόνως. Έτσι θα είσαι αν πολιτευτείς. Plus τα πουτσοσκάμπιλα που θα τρως καθημερινά απ´ αυτούς που σε σμπρώξανε στο ανέβασμα. Τι λες,επιμένεις ακόμα στη φαντασίωσή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Φαντάσου ardan.Κάμποσα από δαύτα. Και ούζο.Πολύ ούζο όμως.Και χύμα. Φαντάσου τώρα τον εαυτό σου να τα έχει καταπιεί όλα αυτά,συγχρόνως. Έτσι θα είσαι αν πολιτευτείς. Plus τα πουτσοσκάμπιλα που θα τρως καθημερινά απ´ αυτούς που σε σμπρώξανε στο ανέβασμα. Τι λες,επιμένεις ακόμα στη φαντασίωσή σου; συγνώμη Παππού , οι προθέσεις μου ηταν αγνές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Να έτσι χάνονται οι μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ο δρόμος προς τη κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις. clopywrite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ο δρόμος προς τη κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις. clopywrite. μα εγώ δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 It's this time of the year που παντού έγκυες. ΠΟΛΥ έγκυες όμως! Αυτό που είναι μια κοιλιά με πόδια... Ντεααμ! Κριση. Τους φαινονται ακριβά τα προφυλακτικά και πάνε γυμνοί στα αγκάθια, σε 9 μήνες θα τα πουμε ομως, όταν βγουν τα μικρά αλλιεν που σε κοιτάνε επίμονα και περίεργα χωρις να μιλάνε και δεν ξέρεις τι μπορει να σκέφτονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και χεζουν σαν τρελα.....Εκει να δεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 μα εγώ δεν Να στο διορθώσω λοιπόν:"Ο δρόμος προς τη προσωπική σου κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις σου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 θα ήθελα ενα μωρό αλλα είμαι άνεργος τώρα οπότε άμα τακτοποιηθώ με μια επιχειρηματική κίνηση που ετοιμάζω θα βρω κάποια καλή να τη αφήσω έγκυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις