Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμαται κανεις αν υπαρχει θεμα με αξιολογηση εστιατοριων κτλπ? μπορω να ανοιξω ενα να δινουμε οσους εχουν χαλια φαι, αντι αποδειξεις φερνουν δελτιο παραγγελιας κτλπ?

Υπαρχει ενα σαιτ που κανει αυτην ακριβως την δουλειΑ , πρεπει να τοο βρω ομως..δεν το θυμαμαι..

τελικα εχω μνημη ελεφαντα http://www.foodland.gr/ , νατο .. μπορεις να μπεις και να βαθμολογησεις η να κανεις κριτικη .

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

γελασα με την κακομοιρα

Οι άντρες ζυγοί ειδικά [?] είναι μουνόδουλοι και εύκολα χειρίσιμοι, αφού η ανικανότητά τους να αισθανθούν καλά απο μόνοι τους τούς ωθεί να γίνονται η ντροπή του αντρικού φύλου και υποχείρια της γκόμενάς / γυναίκας τους. Χλιαροί και μετρημένοι, με την ανοχή που δείχνουν στη βλακεία, συμβάλλουν να γίνεται ο κόσμος μας ηλιθιότερος.

XD

in other news to graphic novel του Dark tower δεν φερνει λιγο σε redneck καταστασεις...?

Δημοσ.

μονάδα?

δεν έχει σημασία ποια μονάδα χΔ

πρέπει να πάρω επειγόντως κινητό για ιντερνετ και το xperia neo v που έλεγα να πάρω δεν υπάρχει πουθενά , καταργήθηκε :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει να πάρω επειγόντως κινητό για ιντερνετ και το xperia neo v που έλεγα να πάρω δεν υπάρχει πουθενά , καταργήθηκε :mad:

πες που είσαι και σε ποια μονάδα ρε νέο... :P

Δημοσ.

Κοίτα σε κατάστημα Vodafone μπορεί να τούς έχουν μείνει στοκ..

Η αλλιώς εναλλακτικά πάνε για το Sole έχει την ίδια οθόνη σε μέγεθος και είναι διπυρηνο

Τσίμπα και ένα Review

Η πες μου πόσα διαθέτεις να σου πω επιλογές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 το πρωί εδώ τώρα και γω έχω πορωθεί να διαβάζω για ένα σεμινάριο που θα κάνω από βδομάδα και τα σκάει η εταιρεία.Τέσπα πάω να δω καμιά τσόντα για διάλλειμα.

Επεξ/σία από Toxoman_UK
Δημοσ.

Κοίτα σε κατάστημα Vodafone μπορεί να τούς έχουν μείνει στοκ..

Η αλλιώς εναλλακτικά πάνε για το Sole έχει την ίδια οθόνη σε μέγεθος και είναι διπυρηνο

Τσίμπα και ένα Review

Η πες μου πόσα διαθέτεις να σου πω επιλογές...

θα με βόλευε να κάνει μέχρι 150-160 το πολύ γιατι τα οικονομικά μου ειναι χάλια αυτή τη στιγμή όμως και μέχρι 200 καλά είναι. το sole αξίζει τα λεφτά του ? αν ναι το έχω πάρει ήδη ^_^

Δημοσ.

θα με βόλευε να κάνει μέχρι 150-160 το πολύ γιατι τα οικονομικά μου ειναι χάλια αυτή τη στιγμή όμως και μέχρι 200 καλά είναι. το sole αξίζει τα λεφτά του ? αν ναι το έχω πάρει ήδη ^_^

Κοίτα για τα λεφτά του με χίλια..

δεν υπάρχει άλλο με τόσα που προσφέρει σε αυτή την τιμή,για καινούργιο πάντα...

Εκτός και βρείς κανένα μεταχειρισμένο...

Δημοσ.

Για κοιτάξτε και εσείς ρε παιδιά λίγο τον πίνακα της φωτογραφίας, και τον τίτλο της ανάρτησης.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/44_11.html

Μόνο εγώ το βλέπω λάθος.

Το εκνευριστικό της υπόθεσης είναι ότι μου το έστειλε εκπαιδευτικός.

Δημοσ.

Από πού είναι παρμένη η φώτο?

edit: sorry, δεν πρόσεξα, από το Βήμα λέει.

Ε, νομίζω ναι, λάθος είναι. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...