Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Παπάργια μάντολες. Γύρνα σπίτι να σου φτουρίξει καμια διετία το δεκαχίλιαρο λέμε... δεν θέλω να γυρίσω λέμε, θα το παλέψω όσο αντέξω.
manbook Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ναι,αλλά με φράγκα στη τσέπη θα αντέξεις περισσότερο. Άμα κάτσεις μόνος σου θα σου φουρτλίξουν στο χρόνο πάνω. Είναι και η μελαγχολία που θα πρέπει να καταπνίξεις με καταναλωτικές μεθόδους,δεν είναι λίγο. 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ναι,αλλά με φράγκα στη τσέπη θα αντέξεις περισσότερο. Άμα κάτσεις μόνος σου θα σου φουρτλίξουν στο χρόνο πάνω. Είναι και η μελαγχολία που θα πρέπει να καταπνίξεις με καταναλωτικές μεθόδους,δεν είναι λίγο. το ξέρω, το επίδομα ανεργίας θα καλύψει το ενοίκιο και τα έξοδα σπιτιού, θα προσπαθήσω να μην το γαμάω και εγώ με περιττές αγορές. άσε να το ζήσω το ρημάδι όσο μπορέσω...
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ματήριαλ θέλεις και συ πμ? Μπορεί να σου φτιάξει λίγο την διάθεση. (Ή μπορεί και να πατήσεις την σκανδάλη, δεν ξέρω)
gang Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Είδα και τις καλοκαιρινές φώτος και αναπολώ την θάλασσα
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ε μην ειστε μλκες να πουμε τωρα. Θελουμε και εμεις !!!
manbook Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 το ξέρω, το επίδομα ανεργίας θα καλύψει το ενοίκιο και τα έξοδα σπιτιού, θα προσπαθήσω να μην το γαμάω και εγώ με περιττές αγορές. άσε να το ζήσω το ρημάδι όσο μπορέσω... Σταματάω εδώ,promise. To ταμείο ανεργίας θα σου καλύψει νοίκι+έξοδα σπιτιού;Τα τρακόσια κάτι γιούργια;Πίνεις κάτι καλό να το μοιραστείς μαζί μας; ΔΕΝ είμαι εγώ η σιδερόμπαλλα στη φτέρνα σου,απλά στο εξάμηνο μετά την απόλυσή μου έφαγα πάνω από πέντε χιλιάρικα σε μαλακίες,έτσι για αγοροθεραπεία. 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Θα στείλω Pm γιατί παίζει να έχουμε θέμα και δεν γουστάρω Edit Και τουμπανάκι κόρη Μανωλίδου Τα αλαφουζάκια κοντράρουν Δούκισσα! στύλε μια να τσι την πέσω να σωθώ ακόμα ? α?! στύλε στύλε
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ματήριαλ θέλεις και συ πμ? Μπορεί να σου φτιάξει λίγο την διάθεση. (Ή μπορεί και να πατήσεις την σκανδάλη, δεν ξέρω) δώσε και σώσε. Σταματάω εδώ,promise. To ταμείο ανεργίας θα σου καλύψει νοίκι+έξοδα σπιτιού;Τα τρακόσια κάτι γιούργια;Πίνεις κάτι καλό να το μοιραστείς μαζί μας; ΔΕΝ είμαι εγώ η σιδερόμπαλλα στη φτέρνα σου,απλά στο εξάμηνο μετά την απόλυσή μου έφαγα πάνω από πέντε χιλιάρικα σε μαλακίες,έτσι για αγοροθεραπεία. 200€ ενοίκιο, 160 δεν φτάνουν για τα ΠΑΓΙΑ έξοδα? μετά ότι φάω και ότι πιω (που θα καβατζώνω από την μάνα...) Όσο έχω (unlimited) internet δεν με νοιάζει ρε XD
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Βοζινώτη σε βάζω μέσα. είχα ορκιστεί να μη ξαναπαίξω μπουζούκι solo αλλα το βράδυ θα παίξω μουσική .,... θα παίξωωωωωωω θα παίξωωω και θα το ευχαριστηθώ :3 thanks bro 2
manbook Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 200€ ενοίκιο, 160 δεν φτάνουν για τα ΠΑΓΙΑ έξοδα? μετά ότι φάω και ότι πιω (που θα καβατζώνω από την μάνα...) Τελικά γύρισες σπίτι νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις