nicoc89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ίσως όμως έχω στύση κατά τη διάρκεια του βίντεο,ελπίζω να μην ενοχλεί τα πλήθη. που χάθηκες ξάδερφε? γκαλά είσ? α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Και μόλις ψόφησε ο 2.5 500αρης που είχα για τις εξωτερικές δουλειές (από δικιά μου μαλακία κιόλας =ρ). RIP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Νυχτες τρελες... Το 14 συνεχιζει την κακοτυχια του 13... Ωωω ναι... Αντε να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Σχεδίασα κάτι στο Blender για να μπορέσω να το εκτυπώσω σε 3d printer... Την Κυριακή που έχει 3d printing workshop στο hackerspace θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 με πήρε ένα δεκαήμερο αλλά επιτέλους έστρωσα το καινούριο μου πισί. Δηλαδή τόση τεχνολογία έχουν φτιάξει, μέχρι και οι κινέζοι πήγαν στο φεγγάρι ναούμ, αυτοί δεν μπορούν να βρούν ένα κόλπο ώστε, αλλάζεις το πισί, βάζεις καινούριες μητρικές πατρικές μνήμες κάρτες κλπ κλπ και κλαααατς, πατάς ένα κουμπί και όλα είναι στημένα όπως ήταν στο παλιό; Τεσπά, ήταν καλή φάση, πρώτη φορά στήνω πισί από τις ζελατίνες κατατάλλα, η μάνα λέει θέλει να παίζει πασιέντζες στο λάπτοπ του πατέρα. Όλα καλά. Αλλά μετά η μάνα αποφάσισε ότι θέλει να σερφάρει κιόλας, να διαβάζει μπλογκζ και εφημερίδες και τέτοια. Και εκεί ο πατέρας άρχισε να στραβώνει, γιατί "του το χαλάει" λέει! Του χαλάει το λάπτοπ στο οποίο γίνεται της πουτάνας εντωμεταξύ, του έχω κάνει ήδη 3-4 φορές φορμάτ. Οπότε, βρες λέει κάνα μεταχείρι λαπτοπάκι για την μαμά, να έχει το δικό της! ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ. Να έχω και την μάνα μετά να με ζαλίζει, θα θέλει μετά και φέησμπουκ και η-μέηλ και σκάηπ για να μιλάει με τις φίλες της... Το χάνουν όσο περνάει ο καιρός τα παπούδια... Καλημέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αγαπώ το γεγονός όπου οι Ισπανοί προσπαθούν να σου πουλήσουν αγγλικές υπηρεσίες και σου στέλνουν αναλυτικά email στα ισπανικά. Υπάρχουν χειρότεροι απο εμάς.jpg Μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 με πήρε ένα δεκαήμερο αλλά επιτέλους έστρωσα το καινούριο μου πισί. Δηλαδή τόση τεχνολογία έχουν φτιάξει, μέχρι και οι κινέζοι πήγαν στο φεγγάρι ναούμ, αυτοί δεν μπορούν να βρούν ένα κόλπο ώστε, αλλάζεις το πισί, βάζεις καινούριες μητρικές πατρικές μνήμες κάρτες κλπ κλπ και κλαααατς, πατάς ένα κουμπί και όλα είναι στημένα όπως ήταν στο παλιό; Τεσπά, ήταν καλή φάση, πρώτη φορά στήνω πισί από τις ζελατίνες κατατάλλα, η μάνα λέει θέλει να παίζει πασιέντζες στο λάπτοπ του πατέρα. Όλα καλά. Αλλά μετά η μάνα αποφάσισε ότι θέλει να σερφάρει κιόλας, να διαβάζει μπλογκζ και εφημερίδες και τέτοια. Και εκεί ο πατέρας άρχισε να στραβώνει, γιατί "του το χαλάει" λέει! Του χαλάει το λάπτοπ στο οποίο γίνεται της πουτάνας εντωμεταξύ, του έχω κάνει ήδη 3-4 φορές φορμάτ. Οπότε, βρες λέει κάνα μεταχείρι λαπτοπάκι για την μαμά, να έχει το δικό της! ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ. Να έχω και την μάνα μετά να με ζαλίζει, θα θέλει μετά και φέησμπουκ και η-μέηλ και σκάηπ για να μιλάει με τις φίλες της... Το χάνουν όσο περνάει ο καιρός τα παπούδια... Καλημέρες! Γουελκαμ το μαι γουορλντ. Επίσης ο πατέρας ειναι υποπτος, μαλλον θελει να κρυψει τις τσόντες που βλέπει, μην πατήσεις ποτε ctrl + h στο πισι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 λες ε; Κι εγώ το σκέφτηκα. Δεν θα πατήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 εγώ πάτησα στις γιορτές. cannot unsee 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Θα του βάλω parental control και θα ψάχνεται, μουχαχαχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και μόλις απολύθηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και μόλις απολύθηκα! Τον τελευταίο καιρό δεν σε πάει και πολύ ε; Άντε ήρθες στην πλειοψηφία να μην νιώθεις μειονεκτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και μόλις απολύθηκα! ήμουν έτοιμος να σου πω καλός πολίτης κ είδα το απο πάνω σχόλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις