status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 πωωωωωω,πορώθηκα. Θενξ κρητικάτσι θα το φτιάξω Βίντεο, βίντεο..;ρ
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ίσως όμως έχω στύση κατά τη διάρκεια του βίντεο,ελπίζω να μην ενοχλεί τα πλήθη.
manbook Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι παπάτζες λες μωρή παλιόγρια στον κόσμο? Εντωμεταξύ το γκέικο apple logo το ψάχνω καιρό τώρα να το χώσω στο mac να το παίζω μούρη στη δουλειά. Την αλήθεια λέω,πάντα την αλήθεια. Ξέρεις μωρή γιατί είναι δαγκωμένο το μήλο της Apple και ποιανού τιμή ποιώντες το κοτσάρησαν με λούγκρικα χρώματα; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2014 από manbook
noob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δε με χάλασε γιατί έχω τη μαγική ικανότητα να τα χάνω αμέσως. Οπότε μόνο η απόλαυση μένει. Σ' αυτό αναφέρομαι. Τα κιλά ήτο ''απολαυστικά''.
viper2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 https://soundcloud.com/tr34tm3nt/david-bowie-where-are-we-now
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Γιατί όταν πάω να πάρω κωλόpaper παίζει ντροπή; Πήγα μόλις μόνο για κωλόχαρτο και τελικά βγήκα από το σούπερ μαζί με σοκολάτα Velvet της Nestle, πουράκια 500gr και ένα 2λιτρο γάλα αγελαδίσιο Δέλτα. Τι γίνεται;;
Gtr34 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Να σκεφτεσαι οτι ολοι εχουν κωλο και αργα η γρηγορα θα βρεθουν στη θεση σου !
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ΤΙ ΚΑΝΟΥΜ; ΤΟΝ ΜΠΑΙΖΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΜ. ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΟΛΑ. 2η εργασία και παμε για τρίτη σε λίγο. ΑΝΤΕΚΑΙΣΤΟΔΙΑΟΛΟΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ.
noob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Γιατί όταν πάω να πάρω κωλόpaper παίζει ντροπή; Πήγα μόλις μόνο για κωλόχαρτο και τελικά βγήκα από το σούπερ μαζί με σοκολάτα Velvet της Nestle, πουράκια 500gr και ένα 2λιτρο γάλα αγελαδίσιο Δέλτα. Τι γίνεται;; Αν είναι caprice σωστός είσαι. 1
g_alkis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ΤΙ ΚΑΝΟΥΜ; ΤΟΝ ΜΠΑΙΖΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΜ. ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΟΛΑ. 2η εργασία και παμε για τρίτη σε λίγο. ΑΝΤΕΚΑΙΣΤΟΔΙΑΟΛΟΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ. Χέστους. Πήρες και χαρτί.
noob Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 'Αδειασες όλη την τενεκεδάρα ρε τιτάνα? Δηλαδή αν σκοπός σου ήταν να πάρεις πουράκια και όχι κωλόχαρτο πόσα τενεκέδια θα έπαιρνες??
manbook Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τις δραμαμίνες και τις καπότες:Αφού ζαλίζεσαι γιατί γαμάς; Πάντως πρόκειται για μελετημένη κίνηση,τόσα σοκολατοειδή τόσα κωλόχαρτα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μη μου πεις ότι έχεις και κανένα αμαξάκι fiat 500 Ωπα!! Εκτος αν ειναι το συνδυαστικο mac/gay logo/car οποτε με 1 στα 3 ειμαι καλα ακομα. Στα 3 ειπα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις