cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 29 ώρες σερί άυπνος. Ήθελα να την πέσω στις 8 αλλά είχα δουλειά, δεν γαμιέται. Πάω σε λίγα λεπτά. Αν δεν με πάρει ο ύπνος ή αν ξυπνήσω μέσα στην νύχτα και δεν μπορέσω να ξανακοιμηθώ θα σπάσω κάποιον/κάτι/whatever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Cthulhu εχω τις αμφιβολιες μου για το αν ειναι υγιες υγιεινο αυτο ε. Just sayin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μετα λετε για μενα χαχαχαχαχα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 29 ώρες άυπνος?! Θα είχα γίνει βαπίρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Απο δουλειά βράδυ σήμερα, αύριο πουρνό. Έφαγα 2 σουβλάκια, μια μερίδα πατάτες, κοντά ένα ταψί brownies και μια coca cola για τη χώνεψη. Έχω πρόταση για ποτό. Δε νυστάζω μια. Βλέπω να απολύομαι αύριο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ερχεσαι μετα απο 4 βδομαδες στο σπιτι και βλεπεις πραγματα που ειχαν ερθει οσο ελειπες και λες "ποτε το ειχα παρει αυτο? 216 neoballs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Όχι ρε. Το έμαθα ξαφνικά και κάπου σκάλωσα. Ε, αυτό ήταν. Δεν έχω πρόβλημα όσο δε με ενοχλούν και, όπως είπες, δε με ντροπιάζουν, αλλά με τον συγκεκριμένο κάπου μου ήρθε ουρανοκατέβατο γιατί δε το περίμενα καθόλου. Αρχιςες να τρέχεις επειδη σου ήρθε ξαφνικό; Oh well Μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Cthulhu εχω τις αμφιβολιες μου για το αν ειναι υγιες υγιεινο αυτο ε. Just sayin. Από το να κοιμάμαι 9 το πρωί και να σηκόνωμαι 6 το απόγευμα σίγουρα καλύτερο. Χρειαζότανε μπας και στρώσω. Κατατά, έπεσα στις 11,30 τελικά(damn internet) και ξύπνησα στις 7. Αφού για καμιά ώρα δεν με ξαναπήρε ύπνος σηκώθηκα στις 8. 30,5 ώρες άυπνος και κοιμήθηκα μόνο 7,5 ώρες αλλά είμαι σχετικά κομπλέ τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καταργείται το 25ευρω στα νοσοκομεία Καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ήρθε από Ισπανία πακέτο με χαμόν, ως πρωτοχρονιάτικο δώρο. Πόσο καλά με ξέρουν ρε γαμώτο... Ωραία ξεκίνησε η μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.amna.gr/article/46898/Katargeitai-to-25euro-sta-nosokomeia'>Καταργείται το 25ευρω στα νοσοκομεία </a></p> <p> </p> <p>Καλημέρα</p> Καλημερα.Θα παει στο φορο καπνου το ποσο...βασικα πιο πολλα κερδη θα εχουν απο εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ήρθε από Ισπανία πακέτο με χαμόν, ως πρωτοχρονιάτικο δώρο. Πόσο καλά με ξέρουν ρε γαμώτο... Ωραία ξεκίνησε η μέρα Ελα μωρε, ιδιο με την παριζα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Τι κάνεις όταν ανακαλύπτεις ότι ο κολλητός σου που τόσα χρόνια μιλούσατε για γκομενάκια γουστάρει τρ@νς/τοξοβολικά? Damn you brownser history. Να μάθεις να μην είσαι αδιάκριτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 http://chirb.it/bdvKfx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 http://chirb.it/bdvKfx σκέψου τι έχεις πιάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις