Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 آه... آه... ذين احي كاميا سحيسي افتا بو ثا بو
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τι κάνεις όταν ανακαλύπτεις ότι ο κολλητός σου που τόσα χρόνια μιλούσατε για γκομενάκια γουστάρει τρ@νς/τοξοβολικά? Damn you brownser history.
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τι κάνεις όταν ανακαλύπτεις ότι ο κολλητός σου που τόσα χρόνια μιλούσατε για γκομενάκια γουστάρει τρ@νς/τοξοβολικά? Damn you brownser history. το σταυρό σου 1
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Έχω χάσει κολλητό έτσι. Όχι λόγω browser history, απλά έμαθα ότι ήταν πουστράκι. Κρίμα. Ήταν καλό παιδί.
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Έχω χάσει κολλητό έτσι. Όχι λόγω browser history, απλά έμαθα ότι ήταν πουστράκι. Κρίμα. Ήταν καλό παιδί. αμα δε σε την έπεφτε τι σε ένοιαζε? έκανε καραγκιοζιλίκια κ σε ντρόπιαζε?α? 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δεν με ενοχλούν τόσο οι επιλογές του όσο το ότι δεν μου το είπε και το ότι έδειχνε στην παρέα άλλα ντ'άλλων. Πάντως ξεφτίλα να το μαθαίνει οποιοσδήποτε με αυτόν τον τρόπο. Καλό παιδί είναι και κουλ....έχω αμφιβολίες για το αν όντως είναι οι προτιμήσεις του ή απλώς πρόκειται για φετίχ(πάμε στο άλλο thread? ). Έλεγα να του το πω για να δω αντίδραση αλλά από την άλλη είναι κρίμα να χαλάσω την φιλία.
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 αμα δε σε την έπεφτε τι σε ένοιαζε? έκανε καραγκιοζιλίκια κ σε ντρόπιαζε?α? Όχι ρε. Το έμαθα ξαφνικά και κάπου σκάλωσα. Ε, αυτό ήταν. Δεν έχω πρόβλημα όσο δε με ενοχλούν και, όπως είπες, δε με ντροπιάζουν, αλλά με τον συγκεκριμένο κάπου μου ήρθε ουρανοκατέβατο γιατί δε το περίμενα καθόλου.
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Όχι ρε. Το έμαθα ξαφνικά και κάπου σκάλωσα. Ε, αυτό ήταν. Δεν έχω πρόβλημα όσο δε με ενοχλούν και, όπως είπες, δε με ντροπιάζουν, αλλά με τον συγκεκριμένο κάπου μου ήρθε ουρανοκατέβατο γιατί δε το περίμενα καθόλου. μια κουβέντα ειναι αυτή , άμα κανονίσεις για καφέ κ περιμένεις το Μπάμπη κ σκάσει η μπάρμπη θα ντροπιαστείς μια στάλα δεν έχω θέμα με τους gay αρκεί να μην ειναι attention whores αυτό με ενοχλεί σε όλους τους ανθρώπους
revolver1990 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 δεν έχω θέμα με τους gay αρκεί να μην ειναι attention whores αυτό με ενοχλεί σε όλους τους ανθρώπους Έχεις στο μυαλό σου κάποιον συγκεκριμένα από δω?
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 μια κουβέντα ειναι αυτή , άμα κανονίσεις για καφέ κ περιμένεις το Μπάμπη κ σκάσει η μπάρμπη θα ντροπιαστείς μια στάλα δεν έχω θέμα με τους gay αρκεί να μην ειναι attention whores αυτό με ενοχλεί σε όλους τους ανθρώπους Στα λόγια μου έρχεσαι. Όσον αφορά το θέμα του revolver, άστο να πάει στο διάολο αν το αντέχεις.
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Έχεις στο μυαλό σου κάποιον συγκεκριμένα από δω? ο τοξοβόλος τρολλάρει , δεν ειναι gay , έχει και γυναίκα μη τα λέμε ξανά κ ξανά πάω για νάνι γιατι είμαι με 1-1,5 ώρα ύπνο απο προχθές τσικιτι τσικιτι μπομ χοχοχοσ ο nicoc γίνετ καπνός
noob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 ο τοξοβόλος τρολλάρει , δεν ειναι gay , έχει και γυναίκα μη τα λέμε ξανά κ ξανά Tόξε αν μας βλέπεις θέλω να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις