Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

ΕΙμαι επιρρεπης στα ατυχηματα οντως

Κριός: Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο γρήγορος που αρχίζει να δραστηριοποιείται πριν ο εγκέφαλός του δώσει σήμα στο σώμα του να το κάνει. Ο Τσακ Νόρις είναι Κριός.

Η συναναστροφή μαζί του είναι ένας μαραθώνιος αντοχής και πολύ συχνά αποτελεί επικίνδυνη δραστηριότητα: προσοχή, ο Κριός θα προσπαθήσει να σας παρασύρει σε διάφορα κασκαντεριλίκια. Ακόμα κι αν είστε ιχθύς όμως ορθώστε ανάστημα και αρνηθείτε επίμονα κάθε φορά, στο κάτω κάτω σκεφτείτε, αξίζει να πεθάνετε για ένα παρορμητικό βίτσιο?

Απο τη βιασύνη του και την τάση του να κάνει ηλίθια πράγματα χωρίς να σκεφτεί πριν, ο Κριός παθαίνει συχνά ατυχήματα. Σε μια δύσκολη κατάσταση θα προσφερθεί αυθόρμητα να βοηθήσει, προς θεού όμως μην τον αφήσετε εκτός αν αναλάβει ένας Παρθένος να του δίνει οδηγίες και να τον επιβλέπει. Συχνά τραυματίζουν και άλλους με τις μαλακίες που συνεχώς κάνουν.

Κάποιοι υποστηρίζουν οτι οι Κριοί συμπεριφέρονται έτσι ως πρωτοπόροι της δραστήριότητας, όμως συνήθως είναι οι ίδιοι Κριοί ή πηδιούνται με Κριούς

Οι Κριοί είναι ανίκανοι να δουν την μεγάλη εικόνα, μιας και ασχολούνται τόσο με τη βαβούρα του να αρχίζουν ορμητικά το κάθε τι. Είναι τύραννοι, γιατι είναι τόσο ακραία εγωιστές και εκεί έγκειται η φύση της φιλοδοξίας τους.Όσα κι αν κατακτήσουν, όσα κι αν καταστρέψουν, οι Κριοί έχουν πάντα τον ίδιο εκνευριστικό ενθουσιασμό να ορμήσουν σε ένα καινούργιο project.

http://zodioporosi.wordpress.com/

• Like 1
Δημοσ.

Γάτα.

Στο σπίτι μου υπάρχει μία γάτα. "Ήρθε" εδώ πριν δύο ώρες και θα είναι εδώ, για άλλες ~τέσσερις. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

- Χμμ... εδώ δεν έκλεισα το <div> οπότε πρέπει... ΩΩΩΩ ΜΙΑ ΓΑΤΑΑαα :wub:

- Βάζω πρώτα αυτή την μπαταρία με τον θετικό πόλο και μετά... EΕεηη cutiecutiecutiecutie :lol:

- Αα ναι, να πάρω τηλέφωνο τοooν... pussie pussie pussie!!! :)

Εσείς που έχετε γάτες πως την παλεύεται;! I'm underachieving here και σκέφτομ... ψψψ ψψψψ ψψιτ

• Like 1
Δημοσ.

οοοοοοοομποοοοοοοοοοοοοοο

γιατι να με στείλουν σε μέρος που ΔΕΝ έχει internet ,που ειναι ΤΟΣΟ μακριά απο την πόλη(40 λεπτά και το ταξί θέλει 20 euro να σε πάει και 20 να σε φέρει)και αν κατα τύχη πας στην πόλη δωρεάν με κίνηση να έχει 3 euro την ώρα στα νετ καφέ ? ε?? ΕΕΕΕΕΕΕ???????

:mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

τα νευρα μου ρε σου λεω δεν ειχα μπει ιντερνετ για ενα μήνα και τρελάθηκα

πρέπει να βρω κινητό για ιντερνετ την τρέλα μου αλλα χαλάω λεφτά και δεν μου μένουν τώρα :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

οοοοοοοομποοοοοοοοοοοοοοο

γιατι να με στείλουν σε μέρος που ΔΕΝ έχει internet ,που ειναι ΤΟΣΟ μακριά απο την πόλη(40 λεπτά και το ταξί θέλει 20 euro να σε πάει και 20 να σε φέρει)και αν κατα τύχη πας στην πόλη δωρεάν με κίνηση να έχει 3 euro την ώρα στα νετ καφέ ? ε?? ΕΕΕΕΕΕΕ???????

:mad: :mad: :mad:

μονάδα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...