Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες....
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι κλειδωμένο,το DVD-Decrypter δεν παίζει μία. Θες Any Dvd για background και μετά ένα απλό clone με το ομόνυμο γραφτικό σε dual layer δισκάκι. Και το dvdfab παίζει μπάλα. Για πες. anydvd+clonedvd Ετσι εγινε τελικα. Μερες 2
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 καλημέρα Νικοκ έπεσες για το σταυρό; ούτε καν , στις 1 ξύπνησαάσε που ο κύριος κει κατ δε συμπαθεί το κρύο
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 μόλις πρόσεξα μια γρατζουνιά ΝΑΑΑΑΑΑΑ στην οθόνη του κινητού ελπίζω να είναι μόνο στην μεμβράνη προστασίας
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 μόλις πρόσεξα μια γρατζουνιά ΝΑΑΑΑΑΑΑ στην οθόνη του κινητού ελπίζω να είναι μόνο στην μεμβράνη προστασίας τι κινητο εχεις? καλησπέρες χρονια πολλα και τα γνωστα..
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 xperia sole (260-280 last year)όχι οτι ειναι σπουδαίο αλλα θα αργήσω πολύ να πάρω άλλο λολκαλησπέρα κ χρόνια πολλά δερφούλαμ !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 http://www.eortologio.net/giortes/8 ποιος από όλους?
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Νομιζα σημερα η αυριο ηταν. Ακυρο τοτε
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 χτυπάει η πόρτα , ανοίγω και μπαίνει μέσα η μάνα μου με ενα λιβανιστήρι -τι κάνεις ρεεεε μάναααα -ε ρε παιδάκι μου να λιβανίσουμε λίγο , καλό κάνει (ποτέ δε λιβανίζουμε στο σπίτι ούτε ειναι τίποτα της εκκλησίας κ έτσ οι δικοί μ)- ορέ αφου δε πιστευω , τζάμπα το κάνεις- δεν έχει σημασία , κάνει καλό- ΚΑΛΑ καλα πες το στον άλλο αμα τσαντιστεί - ποιον ? τιιιι λες?????? Ο_Ο- τίποτα , άντε φεύγα γιατι θα χω τσίρκα τη νύχτα - 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ξερουμε κανα κολπο για να σηκωνεσαι πρωι ακομα και αμα κοιμασαι 4 το βραδυ? Και οχι, τα πραγματα που εχω να κανω την αλλη μερα δεν αποτελουν κινητρο οταν ειμαι με την τσιμπλα στο ματι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις