nicoc89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Έτσι μοιάζω κι εγώ. εγώ θέλω να πάω 60 να είμ κομμάτια απ τα 40 χρονια στο άθλημα (στα 50-55 θα χώσω κ φάρμακα) να χω καράφλα κ πίσω κοτσίδα μέχρι το γκώλο (μαυροκόκκινη βαμμένη) κ όλη μέρα παρέα με τη γκόμενα --v-- να δίνω πόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 έχεις μείνει 4-5 νικνέημζ πίσω πάντως ε. Ο pinwkolwnies δεν είναι νικ είναι ιδέα ρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δε με θυμάστε ρε γατάκια στις δόξες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ακόμα δε τελείωσα το άλλο το πρόγραμμα με πήρ χθες απο ενα κεκ να παω να κάνω χαρτιά για άλλοαμα αρχίσει να ρέει το χρήμα δε με κρατάει τιποτθα τη βγάλω όξω κ θα τρομάξει η πλασ ρε να μην ειμ πλούσιος να χω γίνει διάσημος μεχρ κ στους εξωγήινους κρατάω τσι ελπίδες μου για το 14 αμα σκάσουν μύτ τα άλιεν θα είμ ο πρώτος που θα τσι εμφανιστώ μπροστά τους θα τσι πω "ήρθα" θα με πει "γω ήρθα" θα τσι πω "στην έσκασα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Νικοκ θες να φτάσεις και στα 60; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ο pinwkolwnies δεν είναι νικ είναι ιδέα ρε.. ιδέα ήταν o_magazatoras. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ιδέα ήταν o_magazatoras. Οk διαφωνούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Νικοκ θες να φτάσεις και στα 60; μόνο 60 ? όλους θα σας θάψω 150 χρονώνε θα πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ιδέα ήταν o_magazatoras. Α ρε νεούλι...Πόσα νιξ πίσω έχεις μείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Οk διαφωνούμε. όχι, εσύ διαφωνείς. Εγώ σωστά τα λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 όχι, εσύ διαφωνείς. Εγώ σωστά τα λέω Προτείνω δημόσια ψηφοφορία για να νιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εγώ προτείνω δημόσια μονομαχία για να νιώσουμε αμφότεροι. μουστάκια, πες μας το πρώτο πρώτο νικ σου στο ινσόμνια (αν το θυμάσαι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 εγώ προτείνω δημόσια μονομαχία για να νιώσουμε αμφότεροι. Θα γίνει κι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 γιέεεα, γιέεεα, φάκιν γιεεεα. Μόλις παρέλαβα από το ησόπ τις καινούριες μνήμες μου, τις μνημάρες μου, και εντός ολίγου αποσυνδέω το πτώμα και τα κουβαλάω όλα στον κουμπαράκο, και αν όλα παν καλά αύριο θα ποστάρω από το καινούριο μου τετραπύρηνο ναούμ, με σατα3 και γιουεζμπί3 και ντιντιάρ3 και παρτα3μου, και θα βγάλω και γκόμενα όπως με διαβεβαίωσε ο Κόζιον ναούμ! Εντωμεταξύ πού είναι αυτό το ρεμάλι, σαν να έχει χαθεί εδώ και μέρες, και ανησυχώ, ανησυχώ βαθύτατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Brickman φανερωσου ρε να μας πεις πως τα πας με τη κόρη...Άρχισε να μιλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις