nicoc89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ορ θείο storm ποιος αντιγράφει τη σήμερον ημέρα ?πάρτο απ το θείο τον θαλασσόλυκο με το ξύλινο πόδι να κανς τη δουλειά σουαφού το έχεις που το έχεις , εισαι κυριλέ , μη παιδεύεσαι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αν έχει προστασία, θα χρειαστείς κάτι σαν το dvd decrypter (free) με το οποίο θα το περάσεις στον σκληρό σου. Από εκεί και πέρα το νέρο θα κάνει την δουλειά. Αν δεν έχει προστασία, το νέρο φτάνει. Σωραιος λεφτερ, αυριο θα το κανω και ποσταρω feedback thanks ορ θείο storm ποιος αντιγράφει τη σήμερον ημέρα ? πάρτο απ το θείο τον θαλασσόλυκο με το ξύλινο πόδι να κανς τη δουλειά σου αφού το έχεις που το έχεις , εισαι κυριλέ , μη παιδεύεσαι . Eλα μου ντε!!! Καποιος ο οποιος μαλακωδως αναλαμβανει να το κανει για αλλους. Το backup θα παει στον κατοχο του αρχικου dvdακιου, εγω προσωπικα δεν παιζει να δω αυτο το πραγμα για κανεναν λογο, ειναι κατι μεταξυ μπαλετου και γενικως χορου και δεν εχω μπει καν στη διαδικασια να ανοιξω το κουτι ακομα. Και φυσικα κοβω το χερι μου πως ο ξυλοποδαρος που τοσο με εχει βοηθησει (και ειναι και ο λογος που εχω ξεχασει ο,τι εχει να κανει με δισκακια) δεν παιζει να το χει αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι κλειδωμένο,το DVD-Decrypter δεν παίζει μία. Θες Any Dvd για background και μετά ένα απλό clone με το ομόνυμο γραφτικό σε dual layer δισκάκι. Και το dvdfab παίζει μπάλα. Για πες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 γιατί δεν παίζει ρε συ μουστιάκια; Αφού το έχω κάνει αφού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αν είναι κλειδωμένο,το DVD-Decrypter δεν παίζει μία. Θες Any Dvd για background και μετά ένα απλό clone με το ομόνυμο γραφτικό σε dual layer δισκάκι. Και το dvdfab παίζει μπάλα. Για πες. Aυριο που θα το τσεκαρω ποσταρω τι και πως το εκανα. Αλλα μεταξυ μας ηδη μετανιωνω που το ανελαβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Το dvd decrypter κανει δουλεια αρκει το dvd να μην εχει νεοτερο κλειδωμα απο αυτο που υποστηριζει . Dvd fab ειναι καλο αλλα δεν ειναι free.Λεω να ψαξεις στο "συρταρι" σου μηπως βρεις την ταινια για να αποφυγεις την ταλαιπωρια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ποιός πληρώνει ακόμη αντικείδια; Any Dvd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 anydvd+clonedvd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Γιώργος+Μαρία=LOVE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Free Willy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πήγε να πέσει ξύλο με (μάλλον) λιάρδα οδηγό στην Λαμπράκη @ Νίκαια, μου κόλλαγε συνέχεια από πίσω, με προσπερνάει και σταματάει ΧΥΜΑ στον δρόμο μπροστά μου και ζήταγε τα ρέστα... ρε να μην έχω ένα όπλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το σιδερικο παντα στο ντουλαπακι του συνοδηγου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ρε να μην έχω ένα όπλο... Από τις στιγμές που χαίρεσαι που δεν ζεις στο murica Αν είχαμε pew pew στην Ελλάδα οι μισοί θα ταν στο χώμα κ οι άλλοι μισοί στη μπουζού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Πήγε να πέσει ξύλο με (μάλλον) λιάρδα οδηγό στην Λαμπράκη @ Νίκαια, μου κόλλαγε συνέχεια από πίσω, με προσπερνάει και σταματάει ΧΥΜΑ στον δρόμο μπροστά μου και ζήταγε τα ρέστα... ρε να μην έχω ένα όπλο... Τώρα είναι ακριβά τα όπλα,συν την απόγνωση που μας κατατρύχει (σωστό είναι ορθογραφικά), έχεις σίγουρη πενταετία με το καλημέρα στην έδρα.Καλύτερα κανα σπραίυ πιπεριού or something. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις