Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμαται κανεις αν υπαρχει θεμα με αξιολογηση εστιατοριων κτλπ? μπορω να ανοιξω ενα να δινουμε οσους εχουν χαλια φαι, αντι αποδειξεις φερνουν δελτιο παραγγελιας κτλπ?

Δε θυμαμαι αν υπηρχε για την αξιολογηση εστιατοριων γενικα, αλλα σιγουρα υπηρχε ενα που ηταν ακριβως για αυτο που λες "να δινουμε οσους εχουν χαλια φαι, αντι αποδειξεις φερνουν δελτιο παραγγελιας κτλπ". Ακριβως αυτο. Αλλα δε θυμαμαι τον τιτλο. Ειχαν ποσταρει καμποσοι, μπορει κανεις να θυμηθει. Υπαρχει παντως.

^Βλέπω αυτήν την εικόνα ποσταρισμένη από γυναίκα, και διαβάζω "BANGBROS"

Και λέω ώστε έφτασε μέχρι εκεί :whistle:

Κάπου στο ίντερνετ διάβαζα μια συνταγή και έλεγε "1 cup of [..]". Και λέω όταν λένε 1 cup τι εννοούν, μικρή ή μεγάλη κούπα; Κάνω επιλογή το "1 cup" και google search. Πάω εικόνες. Παραπάνω απ'τις μισές εικόνες ήταν για το "2 Girls 1 Cup" (με μέτρια ασφαλή αναζήτηση). Χάνω την πίστη μου στην ανθρωπότητα. Μου'ρχεται ιδέα. Ψάχνω στις εικόνες του γκουγκλ "goat". Εντάξει βγαίνουν κατσίκες κανονικά. Ξαλάφρωμα.

like this if you if you cry everytiem

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Αν δειτε καμια τρυπα να πουλα ντολατς και να εχει μια ταμπελα νανου. Μπουκαρτε και παρτε. 10/10 τιμη ποιοτητα

Δημοσ.
Αν δειτε καμια τρυπα να πουλα ντολατς και να εχει μια ταμπελα νανου. Μπουκαρτε και παρτε. 10/10 τιμη ποιοτητα

Αμα πουλάει ντοναλτς καλα ειμαστε;;

Δημοσ.

αυτο το πραγμα που πρεπει να ξυπνησεις για να κουβαλησεις γυψοσανιδες...

καλο για το fatburning αλλα κακο για τα κοκκινα ματακια μου...

μερες

• Like 1
Δημοσ.

Είχα 2 ραντεβου και να προλαβω ενα μαγαζι και ξυπνησα πριν μιση ωρα με ΠΟΛΛΕΣ αναπαντητες και 8μηνυματα στο κινητο.

α) παω για καφε σα να μη συμβαινει τιποτα(τους γραφω στο πεος μου)

β) προσπαθώ να ζητήσω συγγνωμη και να τα μπαλωσω με καποιον τροπο. (το ενα το πιστολιαζω δευτερη φορα μεσα στο μηνα)

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά σου τράβηξε την προσοχή :mrgreen:

όπως εσας το μεγαλο στήθος :P

αν και το συγκεκρειμενο φουσκωμα το θεωρω γελοίο

Δημοσ.

όπως εσας το μεγαλο στήθος :P

αν και το συγκεκρειμενο φουσκωμα το θεωρω γελοίο

ΌΛΑ τα γυναικεία β'ζα είναι μαγνήτες, το μέγεθος δεν έχει καμιά σημασία, μέχρις ενός σημείου, όταν σου έρθει η άλλη με ελιές καλαμών, μην περιμένεις κοσμοσυρροή.;ρ

επιστρέφω στο Μαυσωλείο μου τώρα.;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...