nicoc89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 μπείτε ξύδι όσοι έχετε fb , ποστάρουν βυζιά τώρα που μιλάμε!!
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 λινκ; (των βυζγιων) δεν βάζω λινκ αλλα πάτα εδώ https://www.facebook.com/To.Ksydi/posts/783032568391481?comment_id=94391163&offset=-50&total_comments=29 και πάτα το λινκ του Panos Vr (1ο comment) δεν ειν τίποτα σοβαρό , περδικόστηθη είν τσάμπα είναι , δε χάνεις τίποτα αυτή τα έχει ποστάρει στο profile της που το έχει κ ανοιχτό
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 δλδ έπαιρνες τα αυγά όπως ήταν και τα έβραζες;;;;;;;;;;;;;;;;; το αυγό βγαίνει από την κότα, μπορεί να 'χει ακόμα και κουτσουλιές, δεν τις καθαρίζεις;;; ε; Γιατί να σαπουνίζει το αυγό από τη στιγμή που το βακτήριο της σαλμονέλας καταστρέφεται με το βράσιμο;
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ε; Γιατί να σαπουνίζει το αυγό από τη στιγμή που το βακτήριο της σαλμονέλας καταστρέφεται με το βράσιμο; με έβαλε σε σκέψεις αν έχει βρομιές η υπολείμματα απο το γκώλο της κότας το αυγό ? συνήθως σκάνε τα τσόφλια άρα θα μπαίνει μέσα η βρωμιά
manbook Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Να φανταστείς ότι ο κόκκορας τη παίρνει αρκαντάν απ' την αμάρα. Όλα από κει τα κάνει.Η κότα.
status Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 με έβαλε σε σκέψεις αν έχει βρομιές η υπολείμματα απο το γκώλο της κότας το αυγό ? συνήθως σκάνε τα τσόφλια άρα θα μπαίνει μέσα η βρωμιά http://www.the-chicken-chick.com/2012/01/how-hen-makes-egg-egg-oddities.html Όχι.;ρ
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδες παρολο που ντρεπομαι θα το ρωτησω. Εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με DVD και αντιγραφη αυτων. Οποτε here goes. Εχω ενα DVD (ταινια) το οποιο θελω να κρατησω backup. Εχω το Nero 12. Θα κανει δουλεια? Θυμαμαι αμυδρα παλιοτερα που το εκανα καποιο προγραμμα σαν Shrink Dvd ή κατι τετοιο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Γενικα παιζει φαση να βαλω το δισκακι στον υπολογιστη, να το βγαλω, να βαλω το κενο και μετα να ειναι γραμμενο?
Silverage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδες παρολο που ντρεπομαι θα το ρωτησω. Πωπω ξεφτιλαααα!
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Πωπω ξεφτιλαααα! Χαχαχαχα αστα να πανε. Ειμαι σιγουρος πως προκειται για πολυ βασικη γνωση, αλλα εχω να ασχοληθω με αντιγραφη dvd απο τον καιρο της λασπης. Eννοω official dvd μπδγ οχι κοπια της κοπιας ε.
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αν έχει προστασία, θα χρειαστείς κάτι σαν το dvd decrypter (free) με το οποίο θα το περάσεις στον σκληρό σου. Από εκεί και πέρα το νέρο θα κάνει την δουλειά. Αν δεν έχει προστασία, το νέρο φτάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις