dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 μου έρχεται εμετός δεν ξέρω αν φταίει το φαγητό γιατι κοτόπουλο και σαλάτα έφαγα (και τα δύο φρέσκα) νιώθω περίεργο το στομάχιμ και γω έτσι ήμουν, κόντευα να ξεράσω...ήπια μια σόδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 και γω έτσι ήμουν, κόντευα να ξεράσω...ήπια μια σόδα δεν έχω σόδα αλλα δε νιώθω φούσκωμα ή οτι έχω παραφάει απλά μου έρχεται ανακατωσούρα και σήμερα έχω φάει ελαφριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μήπως κρύωσες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 μάλλον , γιατι έριξα μια και κόντεψα να λιποθυμήσωωχ παναγίαμ............πάω να ανοίξω την μπαλκονόπορτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 λες κι είχε πεθάνει ένα μωρό μέσα σου ε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Για σαλμονέλα το κόβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 θα σου πω δυο απο τις τροφές που έφαγα σήμερα κ θα καταλάβεις ασπράδια αυγούμπρόκολο δεν περιγράφω πως ηταν γιατι θα αηδιάσει κανένας κ δε λέει απλά να πω οτι ένιωσα ανατριχίλα στην πλάτη μου. Για σαλμονέλα το κόβω ωχ! λες? και πως θα το καταλάβω αν το έπαθα ? (τα αυγά δεν μου φάνηκαν και 1η ποιότητα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Oυτε οι βροντερές, ούτε οι αοσμες, οι κλανιες αυγού ειναι οι πιο βρομερές, χειρότερα και από κλουβιο μυρίζουν και όλοι ξέρουν ποιος τις εριξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 ρε αυγά τρώω χρόνια τώρα καθημερινά το θέμα ειναι οτι σήμερα με έρχεται εμετός και τώρα με έπιασε και πονοκέφαλος νιώθω το κεφάλιμ να καίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Oυτε οι βροντερές, ούτε οι αοσμες, οι κλανιες αυγού ειναι οι πιο βρομερές, χειρότερα και από κλουβιο μυρίζουν και όλοι ξέρουν ποιος τις εριξε. o σαπιοκώλης, ο μονάντερος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Φωναξε ενα γιατρο nicoc να σε δει Περαστικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Βραστε κουνουπιδι. Εκει να δειτε αρωμα κλανιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 γιατί ειναι θανάσιμο ? αυριο δε μπορώ να πάω?thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αντίο nicoc, χάρηκα που σε γνώρισα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 κόψτε την πλάκα ρε , δε φοβάμαι γω γιαυτό κάνω μαλακίες στη ζωήμ γιατι νομίζω οτι ειμ invincibleστιγμές σαν αυτή ειν υπενθύμιση (κ τη φορά που με χτύπησε το ρευμα κ πέσανε οι ασφάλειες) τι να πω , αν δεν ειμ καλά αυριο θα πάω σε γιατρόπρος το παρών όλα γυρίζουν αλλα νιώθω οτι το χωpowa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις