leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 θες να με σκοτώσεις; Δεν μπορώ να είμαι τόσο updated. Δεν ξέρω. Ο κουμπαράκος πρότεινε 7, αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι.
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Γιατι οχι τα 8? Καλημερες Γιατί ο Λευτέρης είναι παμπαλαιάς κοπής χρήστης..;ρ
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ρε τράβα να αλλάξεις κάνα πάμπερς, υπερσύγχρονε εξυπνάκια. Θα μου φκιάσει και ένα virtual machine (καλά το λέω; ) ο κουμπαράκος, για να μην αποχωριστώ έτσι απότομα τα χπ μου... κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν την μαλακία που βάζεις ερωτηματικό και μετά κλείνεις παρένθεση και σε βγάζει μια φατσούλα που σε κλείνει το μάτι ναζιάρικα ε.
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ρε τράβα να αλλάξεις κάνα πάμπερς, υπερσύγχρονε εξυπνάκια. Θα μου φκιάσει και ένα virtual machine (καλά το λέω; ) ο κουμπαράκος, για να μην αποχωριστώ έτσι απότομα τα χπ μου... Ουυυυ, lots of techno bubble;p 1
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καμιά άκρη να μας στείλεις κάνα καλό λάδι έχεις άμα χρειαστεί, χαζοπατερούλη; Ο κολλητός μου είχε τον κουμπάρο του κει κάτου, μας έστελνε ρακές και λάδια. Σκοτώθηκε με το τρακτέρ όμως το πάσχα, έπεσε σε ένα χαντάκι μαζί με τον πιτσιρικά του λέει, και τώρα θα μας στείλουν τα αδέρφια του που αναλάβανε. Να δούμε...
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καμιά άκρη να μας στείλεις κάνα καλό λάδι έχεις άμα χρειαστεί, χαζοπατερούλη; Ο κολλητός μου είχε τον κουμπάρο του κει κάτου, μας έστελνε ρακές και λάδια. Σκοτώθηκε με το τρακτέρ όμως το πάσχα, έπεσε σε ένα χαντάκι μαζί με τον πιτσιρικά του λέει, και τώρα θα μας στείλουν τα αδέρφια του που αναλάβανε. Να δούμε... Μικρός που είναι ο κόσμος..
Gtr34 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ερχεται το τελος του κοσμου στις 22/2/14 συμφωνα με προφητεια των Vikings . +Μετανοειτε +
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ποιός να με στείλει, ο Στάτους; Προχτέ ήρθε ο πεθερός και πήρε τα παιδιά να πάνε λέει στο Λιντλ να τους πάρει σοκολάτες. 1. τι ματζίρης;;; 2. ΤΙ ΓΑΜΑΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΝΤΛ!!!
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 το έχω βάλει στόχο για φέτος να βρω δουλειά θα γίνω λεφτάς θα φτιάξω βίλες με γκαζόν και θα χω και μια τίγρη να τη χαδευω γουτου γουτου γουτου στα λεμάκιατης με αρέσει να χω μεγάλους στόχους
g_alkis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LKxWl4PcBY4 Α ρε Απρίλια 1
LongTom Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ερχεται το τελος του κοσμου στις 22/2/14 συμφωνα με προφητεια των Vikings . +Μετανοειτε + Λαδώνω το ξίφος,φοράω το κράνος και ξεκινάμε. Να περάσουμε όμως πρώτα από την Βαλχάλα να πάρουμε τους άλλους.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 μου έρχεται εμετός δεν ξέρω αν φταίει το φαγητό γιατι κοτόπουλο και σαλάτα έφαγα (και τα δύο φρέσκα) νιώθω περίεργο το στομάχιμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις