revolver1990 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Σκατά μου μπήκε το 2014.....Χάλασε το laptop.....ελπίζω να το έφτιαξα....,αρρώστησα και δεν ξέρω από που....εδώ και 5 ώρες έχω τρελό τρέμουλο=πυρετούλης..... Φακ γεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 και τώρα δείτε χαχαχααχ του σάλταρε του ανθρώπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Έχω ένα σοβαρό προβληματισμό και χρειάζομαι βοήθεια. Θέλω λογοπαίγνιο του DOT (damage-over-time) για να αλλάξω όνομα στον παπά μου στο WoW. ;p Έχω βρει τα subcomandot, dottstoevsky και μερικά ακόμα πιο αδιάφορα. Ακούω ιδέες. Ο παπάς είναι shadow, undead, κακός τύπος, badass, brutal, μοχθηρός, σατανικός, pure evil, κάθε πρωί σκοτώνει κουταβάκια που κάνει like η evabb, οπότε κάτι να του ταιριάζει, μη πει κανένας fagdot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Περαστικά κ για σένα κ για το λαπτοπ revolver! Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Έχω ένα σοβαρό προβληματισμό και χρειάζομαι βοήθεια. Θέλω λογοπαίγνιο του DOT (damage-over-time) για να αλλάξω όνομα στον παπά μου στο WoW. ;p Έχω βρει τα subcomandot, dottstoevsky και μερικά ακόμα πιο αδιάφορα. Ακούω ιδέες. Ο παπάς είναι shadow, undead, κακός τύπος, badass, brutal, μοχθηρός, σατανικός, pure evil, κάθε πρωί σκοτώνει κουταβάκια που κάνει like η evabb, οπότε κάτι να του ταιριάζει, μη πει κανένας fagdot. BLaCk_GaY_DeViL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 dottohead dot com dotorJekyll odotstrotiras μουχαχαχα, δύσκολα σου μπήκε Λιοπύρη με φαίνεται. Η χρονιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 όποιος ξέρει απο καταστροφές σε laptop ας ρίξει ενα βλέφαρο http://www.insomnia.gr/topic/512607-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5-laptop/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αν ειχε ζαχαρη ο καφες, το κοβω για ανακυκλωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 To odotostritiras μ' αρεσε.. Αλήθεια, 8 ευρώ πεταμένα; Επίσης μονο holy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Έχω ένα σοβαρό προβληματισμό και χρειάζομαι βοήθεια. Θέλω λογοπαίγνιο του DOT (damage-over-time) για να αλλάξω όνομα στον παπά μου στο WoW. ;p Έχω βρει τα subcomandot, dottstoevsky και μερικά ακόμα πιο αδιάφορα. Ακούω ιδέες. Ο παπάς είναι shadow, undead, κακός τύπος, badass, brutal, μοχθηρός, σατανικός, pure evil, κάθε πρωί σκοτώνει κουταβάκια που κάνει like η evabb, οπότε κάτι να του ταιριάζει, μη πει κανένας fagdot. Dotenkopf Pol Dot Dot Bundy Dot Wayne Gacy Dotorious 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 To odotostritiras μ' αρεσε.. Αλήθεια, 8 ευρώ πεταμένα; Επίσης μονο holy. Σιγά μην πλήρωνα rename, θα κάνω transfer stormscale και έφτιαξα ένα char ίδιο με το δικό μου εκεί ώστε να μου πει "δυστυχώς το name σου είναι κατειλλημένο, διάλεξε άλλο". Δεν θέλω ελληνικό, καλό είναι να μη με αναγνωρίζουν οι Έλληνες, και πρέπει να είναι μία λέξη δυστυχώς. ;p Γαμεί το Pol Dot, αλλά επειδή θα εμφανίζεται σαν Poldot θα δημιουργεί συνειρμούς με Poldo. Dotorious επικρατεί για την ώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αdotminator, Dotminator, Adotminabol. ή Fagdot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο και το Dotminator, αλλά το Dotorious μου φαίνεται πιο εύηχο, εξακολουθεί να είναι φαβορί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Salems Dot 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις