nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι αβε ναρια ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=C_eFx5U_meM περίεργα μπήκε η χρονιά, μου έστειλε πριν λίγο μήνυμα στο fb μια γκόμενα που γνώρισα πριν κανα 2 εβδομάδες αμα θέλω να πάω να αράξουμε αύριο οι δυο μας σπίτι της, είναι τέτοια φάση Κ τρελό μωρό. ειρωνεία. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2014 από nicoc89 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Να πας να πας Νίκοτς παιδί μου και καλά να περάσεις Είδα τις βασιλόπιτες και ζήλεψα. Να και η δική μου: Καλή χρονιάααααα! (Πάλι δεν μου έτυχε το φλουρί έπεσε στο διπλανό κομμάτι.) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει μπήκε η χρονιά. Πάω να δω καμιά τσόντα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονια σε ολους με υγεια. Υιε ΜΟΥ, στειλε φωτο της τυπισσας να εγκρινω. Να ξερω ποια παει να ξεμυαλισει τν μονακριβο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Χαχαχ σωστήηηη! Έτσι, να πέσει έγκριση πρώτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 έστειλα όι οτ περιμέν έγκριση , γω ειμ αγρίμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 dimitra_m3--->η κλασική η ελληνίδα η μάνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ετσι πρεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Την ζακετα δεν του ειπε να παρει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αυτή είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Την ζακετα δεν του ειπε να παρειΚατι αλλο του πα.ειναι μυστικο μεταξυ μανας και υιου Αυτή είναι Αυτη δν εχει βυζγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Έχει βυζάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Νίκοτς, καλά σου μπήκε βλέπω.. Κάτι μου λέει ότι φέτος είναι η χρονιά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Προικα να εχει το βασικοτερο . Καλη χρονια να εχετε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Προικα να εχει το βασικοτερο . Καλη χρονια να εχετε ! Τι λε ρε,να πεθανουμε στα χαρατσια? Σαν κ μενα δν θα ναι παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις