manbook Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ονειρώξεις. Ονειρεύομαι τον nicoc και τον λούσυ,γιουσουφάκι η hitachi (καζαμπούρου) στη ταράτσα του Λεφτέρη. Αη-Μαλάκα,αν με διαβάζεις,βάλε με στην ουρά για Πορς,να,μα το ψωμάκι,ακόμα και -δίκην Λούσυ- μέχρι και γλυφομούνι θα κάνω στο westie_άκι μου θα κάνω για σπονδή. Δέκα ώρες τη μέρα,για να μου μείνουν 300 (μείον 26% φορολογία εισοδήματος) καθαρά.Επί 12 μήνες.Πληρωμένα όλα όμως. Αη-Γαμήσου φάση δηλαδή. Καλή Χρονιά,πάω να τελειώσω το γιοματάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 τι λε ρε καριόλη, έβγαλες 300 και γκρινιάζεις κιόλας; Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη. Καλή χρονιά μουστάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καμιά ώρα ακόμα δουλειά στο laptop και μετά αλλαγή του χρόνου με φαμίλια μπροστά στο τζάκι... και μετά λιάρδα στο καζάνι όπου οι άλλοι πίνουν από το μεσημέρι. Έχω ήδη γράψει σε ένα χαρτάκι τα λόγια μου για αύριο "Δεν θα ξανά πιω, δεν θα ξανά πιω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 <p>Μα πόσο ανυπομονώ να φύγει το 2013! Για μένα έκλεισε με κηδεία :/ ουφφφ.</p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p>Μακάρι η νέα χρονιά να φέρει όμορφες στιγμές σε όλους μας παιδιά! Και ό,τι επιθυμεί ο καθένας!</p> <p>Φιλιάαααα</p> Ζωη σε λόγου σας και με το καλό να μπει το 14.πωπω αυτά με τους θανάτους χρονιάρες μέρες δεν τα μπορω... Λοιπόν μετα απο ένα ποτήρι κρασάκι ξεκιναω να φτιάξω βασιλόπιτα.γιαμ γιαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Νά'σαι καλά γατοκόριτσο <3 Με το καλό και η βασιλόπιτα μμμμ τέλεια θά'ναι! Post pics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 τι λε ρε καριόλη, έβγαλες 300 και γκρινιάζεις κιόλας; Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη. Καλή χρονιά μουστάκια. Ναι,αλλά παράβλεψα το μισό ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) της κυράς.Μειωμένο γιατί πληρώναμε σερί και μας γλύκαναν με μείον 20 τα εκατό.Πάλι πάνω είμαστε,μας έφερε ο κουνιαδάκος ρακί με stevia,embended στη τρίτη απόσταξη/μιξαζ του θανατά ρε μουνιά,και πάω να τα "δω όλα" Θα σας δώ μετά το 14. Ελπίζω δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 οποιος δε ρεβεγιονασει σημερα εδω ραντεβου ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Αυτά, μην πάμε και με άδειο στομάχι το βράδυ έξω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλη χρονια παιδες... Με το καλο να μας μπει...Παντα να εχετε υγεια, δουλεια και ορεξη.... Καλα να περασετε σημερα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 One more year full of Have funz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλη χρονια παιδες... Με το καλο να μας μπει...Παντα να εχετε υγεια, δουλεια και ορεξη.... Καλα να περασετε σημερα.... Εγω δε θα κανω τιποτα. Εσεις;Βαριεμαι....όπως κάθε χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι? Λεω να το αλλαξεις μια φορα... Να σπασει η γκινια... Εγω θα γουσταρα, να μαι σπιτι τζακαρα, κρασι, παρεα(ανδρες,γυναικες) και να παει μεχρι το πρωι.. Τωρα θα βγω και μαλλον θα γυρισω χωμα... Ελα να κερασω ποτο... Αν και πεφτω μακρια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω σπιτι θα την βγαλω σημερα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Τεταρτη πως θα βγειτε? αφου την αλλη μερα οι περισσοτεροι δουλευουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Εγω ουτε την Τεταρτη θα βγω οποτε no problem . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις