Gtr34 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα !! Καλή χρονιά να έχουμε, εύχομαι υγεία και υγεία σε όλους ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα !! Καλή χρονιά να έχουμε, εύχομαι υγεία και υγεία σε όλους ! Γουί αρ ρέντυ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Να παίρνεις με βάση το νερό, μην πάθουμε και τίποτα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέθρες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Τι σκατά λέει τελικά γαμώ τα κάλαντα μου... εκκλησιά με ταγιο θρόνος; ποιος παπάρας κόβει λέξεις για να τον βολέψει το τραγούδι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Τι σκατά λέει τελικά γαμώ τα κάλαντα μου... εκκλησιά με ταγιο θρόνος; ποιος παπάρας κόβει λέξεις για να τον βολέψει το τραγούδι; εγώ πάντως άκουσα για ενα πετσάκι ή περιτομή στην tv τραγουδούσανε πιτσιρίκια κ ένα απο αυτά γκάριζε μέτρησε για πρωινό ξύπνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 γιέα, ο Αη Βασίλης με έφερε μητρική, επεξεργαστή και σκληρό δίσκο, και καναδυοτρία τζιβιτζιλίκια ακόμα που χρειαζόμουν. Τι μαλάκας όμως, ξέχασε τις μνήμες, την παρασκευή θα τις φέρει λέει. Τεσπά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 γιέα, ο Αη Βασίλης με έφερε μητρική, επεξεργαστή και σκληρό δίσκο, και καναδυοτρία τζιβιτζιλίκια ακόμα που χρειαζόμουν. Τι μαλάκας όμως, ξέχασε τις μνήμες, την παρασκευή θα τις φέρει λέει. Τεσπά... αμα με το είχε κάν εμένα θα τον είχα στολίσ με τσι παναγιες τσι ζωής του μπορεί να είμ σοβαρός άντρας αλλα σε αυτα είμ παιδί με έταξες κατ , ή φέρτο στην ώρατ ή πάνε κάνε τζάμπα μπάμπινγκ στο γράνα κάνον (χωρίς σκοινί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 ρε έχει να με φέρει δώρο ο αη Βασίλης καμιά 25 χρόνια, να τον κράξω κιόλας; Αφού είπε, Παρασκευή θα συμπληρώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 α ήταν free? αλλάζει το θέμα γω νόμιζα τον αη ι-σοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Με δουλεύεις ρε Νίκοκ; Τι φρη, ο μπαμπάς πληρώνει πάντα τα δώρα του Αη Βασίλη. Τι, μη με πεις; Μη με πεις; Σου χάλασα τον μύθο; Έλα, έλα, πλάκα έκανα, υπάρχει ο αη Βασίλης. Λοιπόν, απλά η παραγγελία θα ερχόταν την Παρασκευή λόγω των μνημών (από την αρχή με το είπανε οι άθρωπες) , αλλά επειδή όλα τα υπόλοιπα ήταν άμεσα διαθέσιμα και επειδή ήθελα να κόψω τιμολόγιο όσο γίνεται μέσα στο 2013, τους είπα και σπάσαν την παραγγελία και με τα στείλανε σήμερις όλα εκτός των μνημών. Τα έχω εδώ δίπλα μου σε μια σακούλα και τα καμαρώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Με δουλεύεις ρε Νίκοκ; Τι φρη, ο μπαμπάς πληρώνει πάντα τα δώρα του Αη Βασίλη. Τι, μη με πεις; Μη με πεις; Σου χάλασα τον μύθο; Έλα, έλα, πλάκα έκανα, υπάρχει ο αη Βασίλης. Λοιπόν, απλά η παραγγελία θα ερχόταν την Παρασκευή λόγω των μνημών (από την αρχή με το είπανε οι άθρωπες) , αλλά επειδή όλα τα υπόλοιπα ήταν άμεσα διαθέσιμα και επειδή ήθελα να κόψω τιμολόγιο όσο γίνεται μέσα στο 2013, τους είπα και σπάσαν την παραγγελία και με τα στείλανε σήμερις όλα εκτός των μνημών. Τα έχω εδώ δίπλα μου σε μια σακούλα και τα καμαρώνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μα πόσο ανυπομονώ να φύγει το 2013! Για μένα έκλεισε με κηδεία :/ ουφφφ. Μακάρι η νέα χρονιά να φέρει όμορφες στιγμές σε όλους μας παιδιά! Και ό,τι επιθυμεί ο καθένας! Φιλιάαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις