leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Τι να τον κάνουμε; Έχει στουμπώσει η μύτη μου, γαμώ την μύτη μου. Άμα καταπιώ δυο κομτρέξ μαζί με την ουίσκα που πίνω, λέτε να πάθω τίποτα;
revolver1990 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν τον βλέπω καλά τον Μιχαλάκη τον Σουμάχερ
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Τι να τον κάνουμε; Έχει στουμπώσει η μύτη μου, γαμώ την μύτη μου. Άμα καταπιώ δυο κομτρέξ μαζί με την ουίσκα που πίνω, λέτε να πάθω τίποτα; Και συ στουμπωμένος; Και γω. Λιγη ωρα μετα ήρθε και ο πονοκεφαλος με ελαφρυ πυρετο.
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 εγώ κοπάνησα δυο κομτρέξ πάντως και άρχισα να στρώνω ήδη. Χτύπα κι εσύ δύο, μπορείς!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Τι ειναι αυτα; χαπια; τι ζηταω; σε σπρει το ηξερα.
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 κομτρέξ τα ζητάς, πράσινα χάπια είναι, δυο-δυο τα παίρνεις (3 φορές την μέρα), είναι ένα κοκτέηλ στην ουσία με λίγο από όλα, για πυρετούλι-πονοκεφαλούλι-μπουκωματάκι-τα πάντα όλα. Ταμάμ σε λέω. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Το ελληνικό ποδόσφαιρο κατακτά την αγορά της Ιαπωνίας. Το διεθνές τηλεοπτικό πρακτορείο MP & Silva εξασφάλισε για λογαριασμό της Ιαπωνίας τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League! Μόνο Γιαπωνέζοι θα μπορούσαν να το αγοράσουν. Φαντάζεσαι στο Akihabara πως θα τα Maid Cafe: Ακόμα φανταστείτε τι θα γίνεται όταν συναντιούνται οπαδοι του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Tokyo: Οπαδοι Ολυμπ: Χάσαμε το παιχνίδι και σπιλώσατε την τιμή μας μόνο ένας τρόπος μας μένει να ικανοποιήσουμε την τιμή μας. Με αίμα. Οπαδοί Παναθηναϊκου: bring it on! Ας μιλησουν τα katana. ...... Έχε φάση να το κάνουν και anime... 2
gatokoritso Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν τον βλέπω καλά τον Μιχαλάκη τον Σουμάχερ Δεν μπορώ να καταλάβω ποσο ατσαλα επεσε για να καταφέρει να σπάσει το κεφάλι του μαζί με το κράνος. Αυτός είχε τρελα με σκι και τέτοια δεν ήταν κανένας αρχάριος. Υποθετω η κακια η ωρα..τεσπα αυριο θα έχει ανακοίνωση για το πως πάει...αν πάει μέχρι τότε... 1
noob Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Έλα ντε.. Τι τραγική ειρωνεία.. στην F1 με τις τρελές ταχύτητες τέτοιο τραυματισμό δεν είχε και τον βρήκε στο σκι..
revolver1990 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Όπως και να χει περαστικά του. Καταραμένε viper σταμάτα να ποστάρεις κομμάτια...(Συνέχισε ) https://www.youtube.com/watch?v=UKa6nkmqHFQ#t=87
nicoc89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 καλημέθρα πάω για προπόνηση θα είμαι πίσω σε μερικές ώρες αμα γίνει τίποτα πάρτε τηλέφωνο αχχαχαχα jk jk φιλιά στα μούτρα ρε νάρες ξύπνησα με όρεξη χουεχουεχουε
viper2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέρες Ps > εθνικής αντιστασεως > 60 σφαίρες Well played
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω ποσο ατσαλα επεσε για να καταφέρει να σπάσει το κεφάλι του μαζί με το κράνος. Αυτός είχε τρελα με σκι και τέτοια δεν ήταν κανένας αρχάριος. Υποθετω η κακια η ωρα..τεσπα αυριο θα έχει ανακοίνωση για το πως πάει...αν πάει μέχρι τότε... Δεν θέλει πολυ, γρήγορες ταχύτητες, αλμα, απάτητο χιόνι, απιστευτα εκτεθειμένος, τι να σου κάνει ένα κρανος για σκι; Λεφτερ, πήγα να παρω comtrex cold και δεν μου έδινε με τίποτα γιατι λεει δημιουργουν παραισθήσεις και θελει συνταγη ιατρου.... Τελικά βολευτηκα με Panadol cold & flu..
nicoc89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θέλει πολυ, γρήγορες ταχύτητες, αλμα, απάτητο χιόνι, απιστευτα εκτεθειμένος, τι να σου κάνει ένα κρανος για σκι; Λεφτερ, πήγα να παρω comtrex cold και δεν μου έδινε με τίποτα γιατι λεει δημιουργουν παραισθήσεις και θελει συνταγη ιατρου.... Τελικά βολευτηκα με Panadol cold & flu.. σίγουρες οι παραισθήσεις ή ειναι παρενέργεια που ίσως υπάρξει ? απο τιμή πως πάει? χαχααχχαχα im joking ρεβίθι . Αλλα είν κουφό να προκαλεί παραισθήσεις λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις