viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Oτι έπρεπε έπρεπε. Τοσο χρεωνει αυτος.. .αν δεν σαρεσει πηγαινε με τα ποδια welcome to Greece... μερες
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ο τρόμπας ο γείτονας με τα πρωινά (που το καλοκαίρι δεν είχε μερικές φορές μπουγάτσα με κρέμα, ρωτήστε τον Λέφτερ) έβγαζε 2 μέρες μηλόπιτα φοβερή και ξεπουλούσε σε χρόνο dt... σήμερα τίποτα... στα παπάρια του ρε παιδί μου...
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πουλησα το iphone4, και ξεχασα να κανω delete all data. Οh lawd...
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Mλκια. Επικοινωνησε με τον αγοραστη και να ελπιζεις πως θα το διαγραψει. Το ιδιο ειχε γινει με το Note 2 που αγορασα απο ενα παιδι, ειχε αφησει τα παντα μεσα, χρειαστηκε να επιστρατευσω καθε ψηγμα ηθικης μου για να μην δω απολυτως τιποτα και να το κανω wipe. Ειμαι καλυτερος ανθρωπος απο ο,τι νομιζα 2
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πουλησα το iphone4, και ξεχασα να κανω delete all data. Οh lawd... αμα δεν εχεις αφησει γυμνες σου φωτο μεσα στο κινητο εισαι okay μου εχει τυχει να αγορασω κιν και να παιζουν τετοιες φωτο μεσα και να ξεκιναω την σκουπα...
Toufas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειχα τιποτα περιεργο μεσα, απλα mail/fb κλπ passwords. Αλλαξα pass σε icloud/mail/fb για καλο και για κακο, και εστειλα mail πως να κανουν delete. Αν δεν εχουν κανει μεχρι αυριο, θα κανω remote wipe απο το icloud
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ακουγα μια εκπομπη στο ραδιοφωνο και εστειλε καποιος μηνυμα με nick klainmain. DuranDuran και ιστοριες. γέλασα.
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Τώρα που διάβασα για τα iκάτι που λέει ο τουφίνιο θυμήθηκα ότι σήμερα/αύριο έρχεται το ipad mini μου... το οποίο το αγόρασα επειδή ο κολλητός μου ήταν στο apple store Νέα Υόρκης την μέρα του launch.
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Uk εχουν γαμηθει ομως. Μια βδομαδα+ τωρα εχουν τραβηξει τα λεφτα και ακόμα τιποτα...
viper2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Uk εχουν γαμηθει ομως. Μια βδομαδα+ τωρα εχουν τραβηξει τα λεφτα και ακόμα τιποτα... δεν σου εχουν στειλει μυν οτι το στειλανε? αν οχι τοτε να be very afraid...
athlios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Οχι, και στο 5αρι ειχαν τραβηξει πρωτα τα ££...
firewalker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 tbh αν είχαν δέσει κανα σκυλί/γατί από τον λαιμό σε κανα δέντρο θα γινόταν τζερτζελές στο μπλα-μπλα.
insomniaK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Πως το χε γράψει το σώμα; Α ναι, τροφή για κουνούπια...
g_alkis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 αμα δεν εχεις αφησει γυμνες σου φωτο μεσα στο κινητο εισαι okay μου εχει τυχει να αγορασω κιν και να παιζουν τετοιες φωτο μεσα και να ξεκιναω την σκουπα... Γυναικείες; Και τις έσβησες; Γιατί; Τόσες ερωτήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις